Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda a Vanda jsou pohledné třicítky, nerozlučné kamarádky a taky spolumajitelky malého knihkupectví v centru města. Linda je rozvedená, vzdělaná, praktická, má malou dceru a pocit zodpovědnosti. Ten naopak chybí Vandě, svobodné, veselé, nezávislé krásce, která sice muže přitahuje jako magnet, ale její živelnosti žádný nestačí. A tak hledá toho pravého. Aktivně. V obchodě s nimi pracuje Edo, který taky touží po lásce na věky věků, ale jako plachý, citlivý a introvertní gay to má těžké. Životy téhle trojice nakonec stejně zamotá několik mužů. Lindě charismatický developer Jakub, který není tím, kým se zdá být. Vandě bývalý profesor z vysoké školy Aladar, jehož je ochotná si vzít, "protože ji má rád". A Edo se už zase přizpůsobuje dalšímu příteli, Leovi... Nakonec ale všechno dopadne úplně jinak, než všichni čekali... (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (449)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Film kvalitativne na urovni tych nasich nekonecnych dennych TV serialov na ktore ak nahodou narazim, tak ich vydrzim sledovat maximalne par sekund. Na tento skvost som tiez narazil nahodou a videl som ho cely. Cely cas som bol fascinovany az ohureny tym jak mizerny môze byt nejaky film. Kamenaci oproti tomu vyzeraju jak oscarove veldielo. Mizerna rezia, otrasne vedenie hercov z ktorych vyrazov som miestami nechapal ake emocie momentalne predstieraju, katastrofalny dabing nejakych ukraincov z Polska, otrasna kamera, megatrapne dialogy. Proste film rovnako vtipny ako vsetko v com ma prsty Eva Urbaníková a neschopni filmovi tvorcovia to uz pri prevode na filmove medium nezachranili. Cisty odpad. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Film, který napsaly dvě ženy a režírovala ho žena, ale celá girl power spočívá v tom, že se s hlavníma postavama (ženama) manipuluje přesně jako v Teorii tygra nebo v Bezva ženský na krku. Takže těm blběnám může chlap nasrat na hlavu, ale ony stejně pokorně přilezou, a to i po znásilnění, které je ve stylu Padesátky a Strašidel pojato humorně. Sázení na stereotypy je o to zvláštnější, že film chce být jakýmsi českým Sexem ve městě, v němž si ženy užívají, mají nevázaný sex a píšou knihy o sexu. Humorný je ale i relikt devadesátek, tedy vykroucený gay jako zdroj srandy, kterýho ale nehraje Lumír Olšovský, takže vlastne progres. Když se tam dlouho nic neděje, tak Klára Issová upadne na šteklích do rybníka, nebo má Táňa Pauhofová sexuální scénu, v čemž po Lídě Baarový "exceluje". Celý to vypadá jako zfilmovanej katalog Asko nábytek s moneyshotama Prahy a Tater aka měli jsme drona. Na premiéře byl Robert Rosenberg. 3/10 Prázdnin v Provence. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Zápletka je docela banální a vypráví o partnerských vztazích tří přátel, kteří to mají trošku smůlu ve výběru protějšků. Určitě mě překvapilo, že se film nevydává typickou cestou podobných komedií s přehnaným scénářem, ale naopak vystihuje vtipnou formou dnešní realitu vztahů, občasnou naivitu žen a typický charakter chlapů. Ano, občas jsou tu vyloženě céčkové scény odpadu, ale ve většině případů je to zábava, tvrdší vtipné hlášky fungují a nikdy mi nepřišlo, že je to přes čáru na hranici těch nejstupidnějších českých komedií. Co mě nejvíce iritovalo, byli nadabovaní herci v mužských rolích, kteří figurovali v životě hlavní hrdinky, neboť působili jako herečtí amatéři. Většina postav v určitých momentech lezla na nervy i díky tomu, jak se v některých situacích chovala. Rozhodně jsem čekal velký provar, ale když to celkově vezmu, tak to dopadlo nad očekávání......6/10 ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Typicky česká romantika. Muž vašich snů je developer, knihkupectví funguje bez větších ekonomických problémů (jako všechno) a napsat a vydat úspěšný román je bez předchozích zkušeností tak snadné! O stereotypním zobrazení určitých lidských typů ani nemluvě. Snímek lehce zachraňuje fakt, že jsem se hodně často smál. Upřímně. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Radšej nič ako toto všetko. Zdanlivo dobre rozbehnutý snímok sa po pol hodiny začne rozpadať, aby dokríval do šťastného happy endu za utrpenia znechuteného diváka. Ženský tvorivý tím Evita Urbaníková a Marta Ferencová poskladali príbeh, ktorý sa snaží byť všemožným spôsobom vtipný a moderný. Vtip sa občas objaví, je ho však ako šafránu a modernosť je azda len v päťdesiatich odtieňov submisívnosti na slovenský spôsob, ktorý hraničí skôr s hlúposťou. Je to rýdzo ženský film pre menej bystré romantické duše, nielen pre veľký priestor ženského osadenstva, homosexuálny pár, ale hlavne pre veľmi zjednodušený a plochý pohľad na mužov. S partnerkou sme v druhej polovici filmu len nechápavo krútili hlavou a neverili vlastným očiam... Čo je však na úrovni je casting, herci sú dobre vybraní. Hudba je fajn, pesnička tiež. Všetko alebo nič je zmes všetkého možného, len to nie je romantická komédia na slušnej úrovni. ()

Galerie (99)

Zajímavosti (31)

  • V Poľsku sú prísnejšie pravidlá ako na Slovensku a v Česku. Keďže je film prístupný od 15 tich rokov, vystrihli sa všetky intímne scény, takže poľskí diváci mohli vidieť film iba bez nich. (monalisa69)
  • Na lyže se jelo na Slovensko, konkrétně do Nízkých Tater. Chata se jmenovala Luková a je na svahu Chopku. (SONY_)
  • Poľským hercom tlmočil na nakrúcaní Evitin partner Pawel, ktorý tým, že má poľské korene, hovorí po poľsky plynule. S režisérkou (Marta Ferencová) celý čas žartoval, že za to musí mať v záverečných titulkoch osobitný riadok. A dostal ho. (monalisa69)

Reklama

Reklama