Reklama

Reklama

Královská rodina

(seriál)
USA, (2015–2018), 29 h 12 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Mark Schwahn

Hrají:

William Moseley, Alexandra Park, Tom Austen, Oliver Milburn, Elizabeth Hurley, Andrew Bicknell, Vincent Regan, Merritt Patterson, Lydia Rose Bewley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(40)

Extravagantní život záludné královny Heleny (Elizabeth Hurley) a její rodiny nemusí mít dlouhého trvání. Tradici a smyslu pro povinnost se totiž do cesty postaví zrada a velké vášně. (Netflix)

Recenze uživatele hellstruck k tomuto seriálu (1)

Královská rodina (2015) odpad!

Zatím musím konstatovat, že je to naprostá píčovina, která na mě chvílemi působí jako nevydařená parodie na královskou rodinu. S realitou nemá absolutně nic společného, což je jasné od chvíle, kdy "královské" rodině zemře prvorozený syn a první věc, co na to řekne jeho sestra je "It sucks, huh?". Nemluvě o scénáři a postavách, který šustí papírem (takhle vážně nikdo nemluví, proboha!) a královně, jejíž jediný argument je "Já jsem královna Anglie!" Je to škoda, protože samotní Britové by se s tak zajímavým námětem určitě popasovali lépe. Jen se modlím, aby se na to nepodíval někdo ze skutečné královské rodiny, protože by pak zřejmě vyhlásili USA válku :). (Mimochodem, opravdu nejsem tak pošetilá, abych při pohledu na zdejší plakát čekala autentické ztvárnění královské rodiny, ale tohle se prostě nepovedlo a nefunguje to ani v případě, že to sledujete jako fantasy oddechovku.) ()

Reklama

Reklama