Reklama

Reklama

Špinavý byznys - Série 1

(série)

Epizody(10)

Recenze (7)

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi dobrá datektivka, zajímavá, nevšední. Klidně bych ji i já ohodnotil třemi a možná i 4 hvězdami. Ale... Jako jed je zde tak 50% stopáže naplněno otravnou vatou. Jakmile uvidím manželku, milenku, dítě, kamarádku, kočárek, doktora, služku, exku nebo se schyluje k sexu nebo si tam kdokoli začne řešit své jakékoli soukromé věci s kýmkoli jiným, musím okamžitě přetáčet, protože tohle zbytečné blábolení nikam nevede a jen prudí a zdržuje. První série mohla být výborný celovečerák nebo velmi dobrý seriál o 4 dílech. Samozřejme za předpokladu, že by vystříhali jen tu vatu a klidně třeba taky tu hloupou linku s Beavisem a Butt-headem nebo jak se ti dva tupouni ze servisu jmenovali. (28%) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale pokaždé si říkám, že Skandinávie je ukázkou nějaké čistoty demokracie a lásky obecně. Pak se už po stopadesáté podívám na ňáký jejich seroš nebo film a opět a opět zjišťuju, že je to tam stejné jako všude na světě. Teda hnus, špína, intriky, korupce a všechno ostatní co je celosvětové. Akorát ti seveřani to umí natočit tak nějak uvěřitelně. A toto je toho jen další ukázkou. Kéž bychom u nás v Česku uměli točit taková kritická a investigativní díla...Za mě 98% ()

Reklama

Disease 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádně propracované, až mi občas přišlo, že na úkor zábavnosti, ale to mi zas tak nevadilo. Takhle přicházejí oligarchové ke svým miliardám (tedy když to vyjde...). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama