Reklama

Reklama

Kekkai sensen

(seriál)
  • Japonsko 血界戦線 (více)
Trailer 1
Japonsko, (2015–2017), 10 h 25 min (Minutáž: 25–50 min)

Předloha:

Jasuhiro Naitó (komiks)

Hrají:

Daisuke Sakaguči, Kazuja Nakai, Akio Ócuka, Rikija Kojama, Micuru Mijamoto, Júma Učida, Keidži Fudžiwara, Mamoru Mijano, Mijuki Sawaširo, Nana Mizuki (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V New Yorku se jednoho dne otevřela trhlina do podsvětí a uvěznila celé město v neproniknutelné kopuli. Celé roky zde žijí lidé a bytosti pospolu. Jednoho dne ale někdo začne vyhrožovat, že kopuli zničí a tak skupina super lidí, samozvaní ochránci, se onu osobu pokusí zastavit. (Harroc)

Recenze uživatele Starletka k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2015) (S01) 

Původní komentář z 3.7.2016: Zvláštní děj ve zvláštním světě se zvláštními postavami, spoustou nadpřirozena, špetkou humoru, velmi působivou animací, pěkným soundtrackem, hustou atmosférou a naprosto, ale naprosto geniálním endingem (nepřeháním když řeknu, že je to jeden z nejlepších endingů, jaký jsem měla tu čest zatím vidět). Mimochodem Zappa si nejde nezamilovat, ale ostatní postavy jsou taky fajn. 7,5/10 ()

& Beyond (2017) (S02) 

Stejně jeblé jako první série, ne-li víc. Ten unikátní mix humoru a akce je prostě nepřekonatelný a zase se toho na obrazovce děje tolik, že člověk neví co vnímat dřív. Hlavně a především se ale přestalo hrát na super-vážný propojený příběh a místo toho dostávají prostor všechny zajímavé, nevyužité postavy z první řady (Chain!). Animace je opět skvostná, soundtrack skvělý, opening i ending pěkné. Ve výsledku o třídu lepší než první řada. 8,5/10 ()

Reklama

Reklama