Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Politik Tlustý a jeho syn jsou nalezeni mrtví. Z trezoru se navíc ztratí značný finanční obnos. Jedná se pouze o rodinnou tragédii nebo o dvojnásobnou vraždu? Ve vyšetřování případu budou tentokrát pomáhat Kunešovi ústečtí bezdomovci, špatný oblastní herec a nová Máchova známost. Osobní situace majora Kuneše se zase o něco zhorší poté, co je donucen přespat na záchytce a mezi bezdomovci. A jeho kolega Lupínek se stane svědkem tak strašných událostí, že si následky ponese celý život. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lupen oprcal Slepici a Kuneš přišel o taxíka: dvě věci, které mě dojaly asi nejvíc v tomto díle…Prstění a masáž staré v solárku moc ne, stejně jako sejmutí vyžraného Jandáka. Každopádně tenhle díl si pořád ještě zachoval průměrnou kvalitu a to jak co se atmosféry, hlášek i „napětí“ týče. Normálně bych napsal, že se divím, že ty cigány ještě nezavřeli po všech těch průserech, ale tady jsme v ČR, takže se vlastně ani nedivím…Rovněž jsem rád, že Černohorci tentokrát dostali pauzu (až na ten závěr) – vůbec mi ta jejich příběhová linka nechyběla… ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl hodně pestrý - Jandák jako politik jako, Godla se loučil s Mostem! už hodinu předem, Mácha představil mamince svou prostitutku Marču , která konečně nevypadá jako kurva, Krejčíková se nechá nahatá masírovat kulturistou v solárku ( ovšem ta kontaktní akce v oblasti hýždí doufám byla dublerka ), ... já jsem byl spokojen, jen by to chtělo nějakej ten krimi případ k řešení a ne náhodou samovyřešený. ()

Reklama

cdome.82 

všechny recenze uživatele

má to svá světlá místa - třeba příslib, že v dalších dílech už nebude jandák, jeho paní posekala psa sekačkou, děti si užily v solárku, taxík už není co býval, matonoha si střihl pár kostýmů a vůbec celá ta kaskadérská scéna (včetně soudruha vyšetřovatele) byla naprosto skvělá. jenom mě mate, že v popisku chybí komedie a místo toho jsou tam nějaké čtyři nesouvisející žánry... ()

roller odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parodie na kriminální příběh. Tragický střih, tragičtí herci (Slepičková je cool), nuda. Jediné slovo, které mě napadá ve spojení s touto sérii je sra*ka. Oficiální komentář o špatném oblastním herci se nejvíce blíží realitě. Balkánská stopa téměř ztracena (ne, že by cokoliv mohla zachránit). Vložený díl. Něco jako Rogue one. 😊Jen "trošku" horší a bohužel všichni neumřeli. Režisér Sequens se otáčí v hrobě. Nejlépe by bylo všechen natočený materiál spálit a zapomenout... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že tento díl byl poctou těžké herecké dřině. Práce policie dnes fungovala jako Kunešovo auto. Shodou náhod policisté případ vyřešili. Omáčka okolo je ale spíše trapná a mafiánská linie naopak, naštěstí, téměř žádná. Parodie, blížící se odpadu. Z charismatických či minimálně snaživých policistů jsou směšné figurky. PS: Kde má Slepice kohouta a kuře? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní píseň „Jaro“ od skupiny Fešáci z roku 1975. Autorem textu, hudby i zpěvu je Jindřich Šťáhlavský. (sator)

Reklama

Reklama