Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V důsledku Lukášovy výpovědi se Rajner zaměřuje na výslechy prostitutek, místo očekávaných informací se mu však dostane zcela jiných zjištění. Zatímco si Adam došlápne na Lukáše a rodina Sikorových se potýká s neustálými a nechtěnými návštěvami otce, Filip nešťastnou náhodou uklouzne v koupelně. Hana prožívá den plný nepříjemných překvapení a Klára konfrontuje Lukáše s informacemi, kterých se jí dostalo, když pátrala po sestře. Karel Sikora je zatčen ihned poté, co vystoupil s výzvou v televizním vysílání a těžiště vyšetřování se přesunuje k jeho chatě. (Necrotongue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tejto epizóde asi najviac k slovu prichádza násilie, až vám v niektorých okamžikoch môže skypieť žlč. Čo sa týka ústredného prípadu, tak sa veci začnú hýbať dopredu a čaká nás jeden dôležitý dejový zvrat. Pričom sa natíska aj otázka, či nejde v skutočnosti o úmyselnú slepú uličku, ako napríklad v prvej sérii Temného prípadu. Doposiaľ najväčší cliffhanger na záver a absolútna nutnosť si pustiť ďalšiu epizódu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji návratu k podstatě věci, měl jsem mírné obavy, ale asi zbytečně. Pomalu, ale jistě začíná přituhovat. Čím dál více postav něco tají, nikdo nejedná úplně na rovinu a tím pádem je i více otázek. Tak okaté jako závěr tohoto dílu to nebude, bylo by to laciné, takže ve zvrat nemusím pochybovat. Rozhodně se v tomto díle nedá přestat. Dokonce i divák, kterému nesedí tento seriál, tak čtyřkou rozhodně neskončí. Co je v oné studánce skryté? ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oni to vždycky ukončí v tu nejnapínavější chvíli, hrůza. Pak se divím, jak je možný, že mám zhlédnutej celej seriál za tři dny. Každopádně se mi fakt líbí, že doslova každá postava má nějaký špatný a dobrý stránky. Tady mě totiž každej něldy sere a za chvíli si naopak zase řeknu, jak jsou skvělý. Třeba ten táta Karel. Na jednu stranu ho lituju, protože je prostě nemocnej, ale znásilnil svoji ženu, nebere prášky, a jestli fakt zabil i svoji dceru (tomu nevěřím, vsadím se, že to na něj někdo narafičil, ale všechno je možný)... Jo a taky se mi líbí, jak každej vypadá úplně vyhořele. I detektiv vypadá, že má nejlepší léta za sebou a přišel sem z nějakýho velkýho města, kde už měl všeho dost, aby si trochu oddechnul, a poslední, co potřebuje, je řešit pohřešovanou holku. Ale koho mi je opravdu líto, je ten kluk zrzek. Chudák vypadá jako hodnej kluk, kterej si to snaží v pasťáku nějak odkroutit a nejlíp přežít ve zdraví. Jak se tam proboha dostal? Balog si to zasloužil, naprostej zmrd (to se ani nedá jinak vyjádřit). Hodnocení: nemůžu uvěřit, že vychovatel, o kterým jsem si myslela, že je dobrej chlap, vyhrožoval Filipovi (chápu proč, ale stejně)/10 ()

venison 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S01E04 - První díl mě bavil, další dva méně, ale kupodivu čtvrtý díl "Pustiny" zase vytáhl misku vah zase směrem nahoru.. Zatím asi "nejakčnější" díl ;-) Starostka v podání Zuzany Stivínové (konečně) přestává zachovávat chladnou hlavu.. Její manžel, kterého ztvárnil Jaroslav Dušek, se vybarvuje o otvírá divákovi daleko více.. Konečně mu tu roli věřím na 100%.. Jan Cina se pomalu začíná dostávat ze škatulky "obličej z laciného seriálu a muzikálů" a herecky se pochlapil.. A nakonec dílu pěkně odvedené otevřené zakončení.. Poprvé od pilotu se těším na další díl :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Okruh podezřelých se příjemně rozrůstá, kvalita posledních dvou dílů (tady se projevuje tak trochu rutinérka Nellis) lehoulince nižší, ale pořád je to v depresivních krušnohorských lokacích jedno velké drámo. Emočně trošku směrem dolů, bral jsem nicméně opět jako pečlivější seznámení s důležitými postavami a doupřesnění několika (uvidíme, jak důležitých) linií. Autor seriálu Štěpán Hulík (Hořící keř) se toho vůbec nebál, odkrývá nepříjemná témata a dokazuje, že bude sakra zajímavého ho dál sledovat. Závěr nad studnou mrazivý, silný, evropský. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Zbraně, kterými jsou ozbrojeni policisté při zatčení Karla Sikory (Jaroslav Dušek), jsou samopaly Heckler & Koch MP5. (Necrotongue)

Reklama

Reklama