Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojica tínedžerov Zach (Joel Courtney) a Randy (Calum Worthy) vyrábajú videá o ich nudnom a pokojnom mestečku dúfajúc, že z nich vďaka tomu budú slávni youtuberi. Náhodou sa stanú svedkami niekoľkých zvláštnych incidentov, ktoré ich dovedú k poznaniu, že ich susedia sú jeden po druhom nahradzovaní svojimi takmer dokonalými kópiami. Spoločne s kamarátkou Kaylou (Andi Matichak) stojí pred nimi neľahká úloha – presvedčiť svoje okolie, že tu ide o viac ako len o reklamu na ich fádnu internetovú šou. (beso74)

(více)

Recenze (67)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dobře natočený horror, podobný Invazi, ale tady máme nějaké hnusné brouky. Žádná amatérská sračka. Je tu i napětí. Jo a pobavila mne věta na konci filmu: "Praha padla, jdeme na východ..." 🤣 🤣 🤣 Tři přátelé, kteří vytvářejí internetovou sérii o svém městě, zjistí, že jejich sousedé jsou zabiti a nahrazeni tvory, kteří jsou dokonalými kopiemi jejich obětí. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

2 kluci natáčejí videa z jakési americké prdele kde se nic neděje na youtube. Jednoho dne natočí jakéhosi tvora co pokouše jakousi ženskou a vydají se to objasnit. Film je v podstatě mix mezi Fakultou (mimozemská invaze , která má nahradit lidstvo) a Návštěvou (anglicky The Visit). Ke konci už jde, ale vidět, že tomu dochází dech a nápady navíc dat do toho více prachů mohly jsme mít slušný post apo horor. 60 procent. P.s. docela by mě zajímalo co vidět uživatel Mamlas (ten nick je opravdu výstižný) za film žádná roztřepaná ruční kamera tam totiž není. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

" Praha padla, míříme na východ" malá česká stopa v neoriginálním hororu o breberkách z vesmíru, které infikují obyvatele malého amerického městečka a dělají z nich zombíky, před kterými prchá trojice hlavních hrdinů. Na jednu stranu oceňuji, že to technicky je celkem na úrovni, že se to vyhýbá nějakým drastickým věcem a celkově to působí víc jako napínavý jemný thriller než horor, ale víc jak dvě hvězdy to nevykouzlí. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ale vôbec nie zlé. Natočené to je kvalitne, vidno že to nie je len nejaká amatérska blbosť. Herci sympatický , hlavná hrdinka je kočka a dej odsýpa rýchlo. Celkovo to začne pekne rýchlo a stále sa niečo deje. Po hororovej stránke je to slabé a chovanie postáv dosť nelogické ale tak nemôžme chcieť príliš. Mňa osobne to bavilo a za mňa 3*. Koniec troška prestrelil. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pár podobných filmů (s podobnou zápletkou) jsem už viděl, ale byly hrány ve vážnější a temnější tónině. Tentokrát je to spíš komedie pro mládež, ale taky dobře. Hodně nápaditá černá komedie se sympatickým trojlístkem týnejdžrů, která je občas i víc horrorová než komediální... Už třeba první záběr má skvělý grády a musel jsem se honem ujistit, že jsem si ten film nepustil omylem z prostředka... No, on se u několika scén člověk sice občas zasměje, ale že by to byla zrovna komedie... Hm, když nad tím tak zpětně přemýšlím, ona to vlastně ani moc není komedie... Vlastně vždyť to je normální horrorový scífko, i když hlavně pro náctiletý a pojatý s dobře odměřenou porcí nadsázky... A bez nějakýho pitomýho happyendu... Sakra, vůbec teď nechápu, proč jsem měl ten blbej nápad tomu dát tu blbou nálepku "komedie"! Moc mě to bavilo, po celodenním kácení kůrovčáků solidní relax. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama