Reklama

Reklama

Pitbull: Nové pořádky

(festivalový název)
  • Polsko Pitbull. Nowe porządki (více)
Trailer

Obsahy(1)

"Stane se vražda. A já u toho budu. A říkám ti to jen proto, že mi to nebudeš moci dokázat." S těmito slovy se Boguslaw Linda, v roli gangstera zlomeného minulostí, vrací na plátna kin. Ve filmu Patricka Vegy Pitbull. Nové pořádky se takto vysmívá policistovi přezdívanému Majami z mokotowského (čtvrť ve Varšavě) policejního oddělení. Když Majami začíná rozpracovávat skupinu gangsterů, jeho cesta se protne s policisty z předchozího Pitbulla - Gebelsem, Igorem a Barszczykiem. Ukazuje se, že oddělení vražd z paláce Mostowskich (zde sídlí Ředitelství policie hlavního města) vyšetřuje mokotowskou skupinu v případu "Gangu sekáčů prstů", který je zodpovědný za sérii únosů a zabíjení. Policisté z obou oddělení začínají chápat, že narazili na jednu z nejsilnějších kriminálních organizací v Polsku, a pokud chtějí uspět, musí spolupracovat. (kamals)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Výborná "zábava" po všetkých stránkach počas celej dĺžky stopáže!! Keby "Patryk Vega" nezaspal dobu, "umiestnil" by tento príbeh do zlatej mafiánskej doby 90´ rokov, dokázal by som to bez problémov prežrať, a svietila by tu po mne čistá 5-ťka. Lenže doba obdobnej kriminality už dávno pominula, a tak tento divoký západ vo východnom Poľsku, nemá takmer žiadny reálny základ. Pokiaľ niekto naozaj túži poznať svet opačnej strany zákona - odporúčam slovenský dokument "Mafiáni". ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega je režisér, od kterého by se Češi mohli učit. Poláci válí a natočili brutálně syrovou gangsterku, která připomíná stylem natočení Francii či Itálii. Stramowski jako hlavní hrdina super a Linda jako záporák taky povedený. Potěší i pěkné ženy, které se nebojí nahoty či slušná porce násilí. 80% ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale Polákům tu pětihvězdu dám i když to tam zavonělo amerikánsky a masakrálně korejsky. Piotr byl od začátku do konce sympatický polda i s tím svým kohoutkem, ale i přístupem k pátrání a podobně. Zaručeně se podívám na pokračování. Drsný, ale mě to chytlo a to se cení. Jen ta babča na konci s pytlíkem na hlavě mně byla krajně proti mysli....neobsazovat do žádného filmu, brr. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nowy Pitbul gryzie jak rozpierdolony kutas. A kinematografia państwowa mě poslední dobou nějak překvapivě ukájí. Tyhle syrové trampoty Lindina gangu pronásledovaného pokerovaným panklicajtem jsou více než důstojnou variací Sametových pšontků, mistrovstvím světa v jadrném piedoleniu a kulantním exkurzem mezi polskou spodinu, plnou bezskrupulózních zmrdů, psychopatů, kurev, zhovadilých úplatných beng a mimořádně vtipných tupých goril. Jen je trochu škoda, že katolická cenzura vždy otočila kameru nebo střihla, když bylo násilí v nejlepším, kozy těsně před tasením, či se nedejsatan rozjížděl se nějaký ten nemotorný impičment. A taky by mohl Patryk před dalším dílem ubrat trochu pseudoefedrinu, sysluplnost a dotažení některých scén hraničí s intoxikací C6H5CH3. Nicméně i tak je to dost hustá výprava do kulturního, kultivovaného a nesmírně intelektuálně bohatého světa našich denaturovaných sousedů a Linda je zase uhrančívě slizká, i když zrovna nehraje Segala. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Patryk Vega mi zase jednou svou typickou řezničinou propletenou s výborným příběhem vylepšil odpoledne. Naši scénáristé by si měli film povinně pouštět, aby jim došlo, jak napsat filmovou postavu, aby vypadala a jednala realisticky. Humoru tady zase tolik nebylo (i když i ten se našel), protože tentokrát šlo hlavně o pořádnou porci napětí a akce. Jasně, ve scénáři se opět našly tradiční nedostatky, ale bavil jsem se tak dobře, že jsem se na nějaké hledání hnid vykašlal. ()

Galerie (86)

Související novinky

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

Nelítejte za filmem, zůstaňte v Praze!

23.10.2016

3 kinosály, 4 země, 5 workshopů, 5 dní, 18 hostů, 40 filmů. MFF 3Kino – Praha 2016 proběhne ve dnech 2. až 6. listopadu ve dvou sálech kina Atlas, ale nově i v kině Evald. Festival se i letos… (více)

Reklama

Reklama