Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Hrozně zajímavej film, který ale asi svého diváka bude hledat. No minimálně jednoho našel a hrozně ho oslovil. Vážně skoro pohádkový příběh mě ani trochu ve své stopáži nenudil a svojí švihlostí a nízkorozpočtovým dojmem mi tak nějak hned po deseti minutách přirostl k srdci. Pro mě budiž toto nezávislé dílko malým osobním kultíčkem. To víte, Shia. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, napínavé, dobrodružné, morální, rodinné. To bylo povedené. Příběh opředený minulostí a pověrami, záhadný a dobrodružná. Bylo to hezká, rodinná podívaná. Nevzala, nedala, ale pobavila. Vyvrcholení a rozuzlení děje bylo jasné už v půlce, ale i tak se člověk bavil. Film pro každé klidné rodinné "dopoledne". ..je škoda, že takové snímky nedávají i večer, místo nějakých trapných galavečerů.. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Sympatická fantasy komédia s výborne obsadenými, excelujúcim hercami v hlavných dospeláckych rolách. Problémom tu ale je, že tými naozaj hlavnými postavami sú decká, pričom film nie je už svojím námetom pre deti. Nie že by bol pre ne nevhodný, ale nič im nepovie. Holes sú skôr neobvyklou rozprávkou pre dospelých. Vkusnou, zručne natočenou oddychovka s osobitým kúzlom. A pridlhou stopážou. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze su tu velmi rozdielne hodnotenia na tento film, ja sa skor priklanam k tym, ktori tento film trosku lepsie hodnotili. Ocakaval som slabucky priemerny film, ale naopak bavilo ma to, hlavne som bol zvedavy, co malo znamenat to kopanie dier, ale to som sa na konci filmu dozvedel. Sigourney Weaver vzdy sedeli ulohy bojovnicky, ci uz proti Votrelcom, s Krotitelmi duchov, dalej proti ludom na ochranu goril vo filme GORILY V HMLE (1988) alebo zase proti ludom na ochranu planety Pandory vo filme AVATAR (2009). Ukazali sa tu aj Shia LaBeouf a Jon Voight, ktori si spolu zahrali aj v TRANSFORMEROCH (2007) - Jon Voight na rozdiel od tejto posmesnej ulohy tentokrat ministra obrany. _________ Sigourney Weaver - (Warden Walkerová) +++ Jon Voight - (Marion Sevillo / 'Pán Sir') +++ Tim Blake Nelson - (Dr. Pendanski) +++ Shia LaBeouf - (Stanley Yelnats IV) +++ Khleo Thomas - (Hector Zeroni / 'Zero') +++ Jake M. Smith - (Alan / 'Squid') +++ Byron Cotton - (Theodore / 'Armpit') +++ Roma Maffia - (Carla Morengo) +++ Patricia Arquette - (Kathryn 'Kissin' Kate' Barlow) +++ Produkcia: Andrew Davis +++ ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mišmaš všeho možného a nemožného v laciném třpytivém obalu. 1) Mám rád, když nevím, kudy se film bude dále ubírat, protože je dějová zápletka rafinovaná nebo alespoň složitá. Tady ovšem je všechno jasné hned na začátku, pokud tedy připustíte, že jde o dobrodružnou komediální westernově fantasijní romantickou pohádku pro děti i dospělé s nádechem dramatu a thrilleru. K tomuto poznání ovšem divák dospěje až někde přinejmenším v polovině filmu, protože až do té doby si říká, že to snad autoři nemyslí vážně a že pejsek s kočičkou už svůj dort upekli, tak proč tito američtí epigoni. 2) Když pak není jasný adresát, není divu, že výsledný dojem z filmu je přinejmenším rozporný. V podstatě zbytečná dvojkolejnost příběhu s historickými flashbacky vše jen zdržuje. 3) Film jsem shlédl vlastně kvůli mému oblíbenci, tehdy 17letému Shia LaBeoufovi. Ani bych ho v jeho nevýrazném hereckém projevu snad nepoznal (ono taky nebylo moc, co hrát). Vetřelkyně Weawerová tomu taky moc nedala, ani ty pomalované australské ještěrky si moc nezahrály, takže jediný zajímavý výkon jsem zaznamenal u Jona Voighta. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Autor knižní předlohy a scénáře Louis Sachar se ve filmu objevil se svou ženou a dcerou ve scéně, kde Sam (Dulé Hill) prodává cibulovou šťávu. (..Lucas..)
  • Film je věnován vzpomínce na Scotta Planka, představitele Trouta Walkera, který umřel chvíli po natáčení na následky automobilové nehody. (..Lucas..)

Reklama

Reklama