Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Superpero 

všechny recenze uživatele

V prvních dvou dílech si tu hodně lidí stěžovalo na špatné herce, mě přišli dobří. Ale do třetice všeho zlého jsme dostali hereckou sestavu opravdu shitovní. Příběh nestojí za nic. Z původních dílů už zbyl jen Pinhead, jenže pozbyl svoji coolovost. Cenobité už jsou jen bizarní debilové s trapnejma hláškama. Budu dělat, že jsem tento díl nikdy neviděl a dál si hýčkat vzpomínky na jedničku. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

"There is no good. There is no evil. There is only flesh...the patterns to which we submitted." __ "Human dreams. Such a fertile ground for soil the seeds of torment." ___ Pinhead stratil tajomnosť, ale zase sme si ho konečne poriadne užili, tak ako on si užil svoju párty na zemi... Takže jedno veľké plus a jedno veľké mínus. Výtvarne opäť triumfálne, scenáristicky už totálne Béčko, zábava s Cenobitmi odsýpa, ale zaujímavejšia je skôr prvá polovica. ___ "Don´t debate with me, girl. Just come here and die, while you still have the option to doing it quickly." __ Oh i´ll enjoy making you bleed, and I´ll enjoy making you enjoy it." __ "You will burn in hell for this. - Oh, burn. Such a limited imagination." ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Co naplat, tenhle film je fenomén. Byl jsem na něm několikrát v kině, byl to jeden z prvních novějších hardcore hororů v naší distribuci a miloval jsem ho. Od té doby si nevzpomínám na ani jeden podobně opulentní a hororově nekompromisní film, který by to dotáhl do kin. Ryzí béčko s velikým rozpočtem, velkou kadencí nezapomenutelných scén a spoustou akce. Tohle je prostě fanbojův splněný sen. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti pre mňa takmer dokonalým prvým dvom častiam cítim ústup z pozícií do béčkovejších vôd. V tom má ale čo robiť skôr zub času, v 1992 by mi asi masaker v podniku alebo zbytočne akčné (pred)finále nerobili problémy. Každopádne práve podobné veci ma pri prvých dieloch vôbec netrápili, keďže pôsobili komornejšie a atmosféricky hutnejšie. Inak stále veľmi solídne pokračovanie, ktorému škodí snaha o to priniesť niečo väčšie a bombastičkejšie, pretože Hellraiser má byť najmä nepríjemný, čo najtemnejší a bez náznakov akéhokoľvek nechceného humoru. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Evidentný pokles oproti prvým dvom častiam, ktoré obe považujem za horrorové skvosty. Tretia časť sa nemôže hrdiť ani len z polovice takou pekelnou atmosférou ako predchádzajúce diely. Stále však sa ešte jedná o pomerne kvalitný a zaujímavý horror. Scenár sa viacej sústredí na postavu Pinheada. Povedal by som, že tento diel je omnoho akčnejší, ako som bol pri "Hellraiserovi" zvyknutý. Ale pri treťom pokračovaní sa to už dalo očakávať. V ostatných dieloch to však už išlo z touto sériou rýchle z kopca. *** ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Původní americká verze plakátu k filmu nezobrazovala Pinheada, protože se věřilo, že je pro americké děti „příliš děsivým“. (HellFire)
  • Titulnú pesničku filmu, ktorá zaznie počas záverečných titulkov nahrala legendárna britská heavy metalová skupina Motörhead. (Jello Biafra)
  • Scénárista Peter Atkins se měl původně ujmout režie, ale studio se domnívalo, že nemá dostatek zkušeností. Zahrál si tak alespoň barmana a Cenobita Barbie. (HellFire)

Reklama

Reklama