Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tělo, které najdou dělníci ráno cestou do povrchového dolu, patří mladé ženě, kterou všichni ještě před pár lety obdivovali na obálce časopisů, „co vycházejí v Praze". Žárlil na ni někdo? Pomstil se jí? A co o ní vlastně ví Filipův parťák Martin Plachý, kterého nečekaně přešel cynický humor? (Česká televize)

Recenze (58)

inachisio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teď už to tedy začíná být napínavé a to v pravém smyslu slova. Nechybí však ani vtip, který tvoří z naprosto šíleného, neuvěřitelně originálního a propracovaného příběhu velice rozporuplnou podívanou, žánr nevím - něco mezi satirou, thrillerem, dramatem a komedií. Vynikající děj, při němž také trochu víc poznáme postavu Martina Plachého, což byl velice chytrý krok od tvůrců. ()

sud 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martine, ty si pořád myslíš, že jsi chytřejší než já, ale na mě nemůžeš štípat dříví, nejsem Špalek! Konečně pořádný kriminální případ a epizoda, která (až na pár detailů) funguje jako samostatný příběh. Jeden zajímavější podezřelý než druhý, zápletka je čím dál absurdnější a divák ani neví zda se má smát, nebo cítit mrazení v zádech. Dokonalá scéna vyhánění mániček z hospody, Martin Plachý ukazuje jaký je doopravdy a objevuje se dokonalý Marek Daniel coby slizký soudruh Šejba st. (nepřehlédnutelná podoba s hoteliérem z filmu Homolka a tobolka). 100%. ()

Reklama

Fuksinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl příbeh jak z basnické sbírky. Velmi smutný, osudový, bizarní a přece ne trapný. Zajímavá detektivka. Trojan jako bůh pomsty. Výborná vtipná, ale současně mrazivá scéna s Markem Danielem. DNA a depilace super. K tomu odporné politikaření Kopty. A konečně jsme se taky dozvěděli, co si o svém působení v minulosti myslí Filip. Akorát jak mohl vědět, že se Bárdos jmenuje v současnosti Daniela? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda mi přišla jako zatím nejlepší z celého seriálu. Vyšetřování případu vraždy mě bavilo, tvůrci tentokrát nezapomněli zapojit i humor a hlášky Martina Plachého jsou opravdu propracované. Musím pochválit i Jana Budaře, na kterého jsem v předchozích epizodách pozapomněl, ale jeho Klement Kratěna, jenž neustále bojuje proti reakčním živlům a západnímu imperialismu, je výborný. Jako bonus zde vystupuje Antonín Blaník v roli soudruha Šejby, Marek Daniel ty funkcionáře prostě umí. Bavil jsem se přímo luxusně. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Je to záměrný útok na jeho osobu. Proto všechno směřuje k němu. Ale my na to neskočíme." Správně, Klemente, musíme se na to politicky dívat jako na snahu poškodit podnik, který plní na 120%. Mě to hrozně bavilo, protože když si soudruhovali soudruh Kratěna se soudruhem Šejbou, tak to byla hrozná pecka. Taky Slávek nezklamal svým kriminalistickým pokusem, recidivista Pepa Kout mě nadchl svou demencí a když Plachý v hospodě "vypnul" Dinga, tak jsem se chtěl hned nechal naverbovat k pendrekům. Jen té holky mi bylo líto, protože potkat za jeden večer magora, pornomagnáta, zamilovaného blbce a obecního idiota, tak to se asi nedalo přežít. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Pohostinství U Kahanu je Baráčnický dům v Kladně. (sator)

Reklama

Reklama