Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tělo, které najdou dělníci ráno cestou do povrchového dolu, patří mladé ženě, kterou všichni ještě před pár lety obdivovali na obálce časopisů, „co vycházejí v Praze". Žárlil na ni někdo? Pomstil se jí? A co o ní vlastně ví Filipův parťák Martin Plachý, kterého nečekaně přešel cynický humor? (Česká televize)

Recenze (58)

izmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda s kapelou Sloky Luboše Nováčka zůstala nepřekonána. 4.díl začal být zajímavý až teprve v momentě odhalení nelegální promítárny lechtivých snímků. Líčení socíku, užívání soci-hantýrky a další doprovodné projevy opět na samotné hraně parodie - nic takového nepamatuju, nikde. Jediný napínavý moment je kontakt F.Marvana se svými rodiči, kdy skutečně člověk ani nedýchá, aby nedošlo k zásahu do minulosti, který by ovlivnil třeba jeho samotný život. Myslím, že se v této dějové lince dočkáme překvapení, je to prostě tam. ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od prvního dílu skvěle nabušenej seriál.Trojan excelentní a jsem zvědav, co se z něj na konci vyklube.On není policajt z roku 1982, na to dám krk, je tam z úplně jiného důvoduByla tam vidět i profesionální práce techniků.Ne jako v té přehypované sračce Rapl, kde technik najde ruku a mává s ní nad hlavou,aby to "policisté" viděli, jak ji našel on.Tady přijde k té tyči, zvedne ruku, že má nález a přijde kolega s látkou a důkaz převezme.I takové detaily dělají filmy a seriály koukatelnější.Je vidět, že měl štáb na place poradce a opravdu si dali záležet. ()

Reklama

fugyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavosť prípadov nechýba, keď sa dostávajú od podozrivého k ďalšiemu podozrivému a každý má svoj diel viny. A všetkého bolo primerane akurát: komunistické žvásty, "neochvejné" policajné postupy, rekvizitky, aj hlášky... // I socialistický lidi jsou jenom chlapi. // V socialistický společnosti se přivydělává brigádou nebo překračováním plánu. // Jsem střizlivý jak pytlík mlíka. // Marvanove fantasy stavy sú čoraz lepšie. Keď sa pozerá na seba ako leží v kóme cez obrazovku televízora, ktorý sme mali i my doma... Paráda. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuveriteľne bizarný príbeh s viacerými vrahmi, že by sa ich toľko nenašlo ani v Orient Exprese. Ten socialistický soudruh náměstek nemal chybu podobne ako všetci ostatní až po klub náročnýho diváka pro soudruhy (pro soudružky ne). Smutný príbeh, ale skvostne natočený, výborná Kristínka Petra Nagya použitá v rôznych kontextoch. –––– Ale na druhou stranu, i socialistickí lidi jsou jenom chlapi. –––– Ty jsi výjimka potvrzující pravidlo. Ty kradeš, ale nelžeš. –––– V socialistickém zřízení se přivyrábí brigádou nebo překračováním plánu. Všecko vostatní je černota. ()

Fuksinka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byl příbeh jak z basnické sbírky. Velmi smutný, osudový, bizarní a přece ne trapný. Zajímavá detektivka. Trojan jako bůh pomsty. Výborná vtipná, ale současně mrazivá scéna s Markem Danielem. DNA a depilace super. K tomu odporné politikaření Kopty. A konečně jsme se taky dozvěděli, co si o svém působení v minulosti myslí Filip. Akorát jak mohl vědět, že se Bárdos jmenuje v současnosti Daniela? ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Pohostinství U Kahanu je Baráčnický dům v Kladně. (sator)

Reklama

Reklama