Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joanna Eberhartová (Nicole Kidmanová) je úspěšná televizní producentka, která však kvůli násilnému incidentu, vyvolanému jejím kontroverzním pořadem, dostane v prestižní televizní společnosti výpověď. Když se následkem toho zhroutí, přestěhuje se s manželem Walterem (Matthew Broderick) a dvěma dětmi z Manhattanu do dokonalého moderního městečka Stepfordu. Všechno zde se zdá tak perfektní, že to je až neuvěřitelné. Zdejší ženy se skvěle starají o své protějšky, o domácnost, a dokonale plní své manželské povinnosti. Joanna si společně se svými přáteli - spisovatelkou a vyléčenou alkoholičkou Bobbie (Bette Midlerová) a extravagantním homosexuálem Rogerem (Roger Bart) – záhy uvědomí, že zde něco není v pořádku. A že nic není takové, jak se na první pohled zdá… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (374)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Vypnúť mozog, aktivovať štyri stepfordské nanočipy a hodnotil by som vyššie. Humor totiž nebol až tak márny. Ale ku koncu zápletka vôbec nedávala zmysel. SPOILER: Celé to vymyslela a stále organizuje žena? Aj včítane toho, ako sú všetky ostatné ženy okrem nej ovládané mužmi na diaľkové ovládanie? Hm, to mi nevychádza. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jak najít dokonalou ženu? Co si člověk neudělá sám, to nemá......Ozova vykostěná adaptace trpí jednou nevyléčitelnou nemocí- amnézií. Chvilku si hraje na komedii, pak na to šťastně zapomene, chvilku si hraje na thriller...znovu na to zapomene...vyzkouší si drama....opět zafunguje porucha paměti...aby se na konci oslím obloukem vrátila ke komedii s hloupým závěrem. Thriller není dechberoucí, drama stojí na hliněných nohách a komedie není vtipná___ Mnoho psů zajícova smrt, která má podobu krátkozraké a zoufale průhledné žánrové matlanice s občasnými rádobydramatickými momenty a snaživou Nicole Kidman. Prchavé kouzlo Levinovy satiry a mrazivé napětí je v Stepfordu nedostatkové zboží. Pokud vás něco vyděsí, tak nejspíš to, že tahle komedie není černá, ale nudně šedivá. (50%) ()

Reklama

Turiec 

všechny recenze uživatele

Film určite nemožno považovať za triler a pravdepodobne z literárnej predlohy čerpá len námet a nie dej a už vôbec nie atmosféru. Mne sa však napriek niektorým dieram v scenári celkom páčil a potešil ma už štandardne výborný výkon Nicole Kidman. Stepfordské paničky beriem hlavne ako ukážku vzťahov medzi partnermi. A kdo nikdy v živote nežiadal od svojho životného partnera dokonalosť a sám je až príliš "nedokonalý", nech hodí kameňom... ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

"Jen mocichtivý neurotičky kastrující na Manhattanu chlapy choděj v černý. Chceš bejt stejná? – Už jako malá holka jsem to chtěla." Super "spin-off" k Feminine Mystique. Nadsazené, ale pravdivé a trefné s parádními replikami. Debata nad tím, zda je lepší Xanax, Zoloft, Prozac či Viagra je top. Bavila jsem se božsky. Nedoceněný filmový klenot. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Za zklamání dávám ještě o hvězdu míň, než by si tento film možná zasloužil. Sice jsem nečetla knižní předlohu, ani jsem neviděla původní film z roku 1975, ale něco mi říká, že tento moderní remake svým předchůdcům jen kazí reputaci. První polovina byla sice slušná, ale konečné rozuzlení bylo až příliš hloupé, odehrálo se moc rychle a jako konec se to zkrátka nedalo nějak pobrat, takže celý film vyzněl tak nějak do ztracena. Nakonec mi zbylo jen zklamání a neurčitý zamlžený pocit z celého filmu, který mohl být o hodně lepší, s propracovanějším příběhem, ale bohužel nebyl. ~(1,6)~ ()

Galerie (79)

Zajímavosti (16)

  • V roli Sarah Sanders si svůj herecký debut užila velmi slavná americká country zpěvačka Faith Hill, která nazpívala titulní píseň "There You´ll Be" k filmu Pearl Harbor (2001). (Dixieboy)

Reklama

Reklama