Reklama

Reklama

Mr. Bean's Wedding

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2007, 7 min

Obsahy(1)

Obľúbený Mr. Bean sa zúčastní svadby. Už v okamihu, keď vstúpi do kostola a sadne si na miesto nevestinho otca, je zrejmé, že svadobčania z jeho návštevy práve nadšení nebudú. Pri snahe byť aktívnym pozorovateľom obradu vyrobí Bean nejednu vtipnú situáciu. (ČSFD)

Recenze (14)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Je to slabší kus s Mr Beanem, respektive kvalitní, pokud byste ho viděli před jeho staršími skeči. Mně to hodně asociovalo skeč z kostela s Mr. Beanem, strašně moc věcí tam bylo podobných, což nevadí, jen jak jsem to již viděla někde jinde, tak mě to tak nepobavilo. Ačkoliv samotný konec tomu dodává ten černý hořký humor a Mr. Bean je opět chodící katastrofou jako ve starších skečích. 65% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Co vše je Mr. Bean schopen napáchat během svatebního obřadu, už tedy víme. Zůstává jediná otázka: Kdo ho proboha mohl na svatbu pozvat? ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle prostě nefunguje. Kde je ten 'beanovský' anglický groteskní humor? Asi třikrát jsem se zasmál, ale spíš z křeče. Je mi líto, ale to už mě více bavily filmy nebo animovaný seriál. Kdybych to ale viděl v dětství jako ty snímky výše zmíněné a ne až teď, možná bych to dnes viděl jinak, o tom žádná. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Atkinson sice opět vynikající (Bean mu naštěstí stále skvěle sedne), ale samotná scénka je vlastně velice slabá a prakticky vůbec jsem se u ní nezasmál, zejména v druhé polovině. Ale přecejen, něco dobrého tam je, takže z úcty k postavě a Rowanovi 3*, na víc to bohužel opravdu není. Nejslabší Bean. 50%. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Viac takýchto krátkych návratov Rowana Atkinsona prosím. Krátke ,úderné a možno nie až tak vtipné ako bol seriál, ale stále veľmi fajn návrat. 75% ()

Reklama

Reklama