Reklama

Reklama

Raubíř Ralf a internet

  • USA Ralph Breaks the Internet (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Ve filmu Raubíř Ralf a internet opouštíme Litwakovu videohernu a vydáváme se do rozsáhlých, nezmapovaných a vzrušujících vod internetu, na kterých udělá Ralfovo raubířství pořádné vlny. Známý videoherní záporák Ralf a jeho malá poruchová kamarádka Vanilopka von Šmak musí podniknout riskantní cestu po světové počítačové síti a najít náhradní část do Vanilopčiny videohry s názvem Cukrkáry. Cestou se Ralf s Vanilopkou setkávají s webovými občany neboli Webčany, mezi které patří například internetový podnikatel zvaný Yesss, který je hlavním algoritmem a duší trendové stránky „BuzzzTube“. (Falcon)

(více)

Videa (7)

Trailer 7

Recenze (319)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Raubíř Ralph je pro mě srdcovka. Bohužel druhý díl, jak jsem přepokládal nedokázal plně navázat na jedničku. Možná to ani nešlo, sám nevím. Asi by se mi líbilo, kdyby na internet vyrazilo více avatarů než jen Ralph a Vanilopka. Poměrně dobře rozebraný internet, který si sám ze sebe dělá srandu, mě bohužel tak neoslnil, jak bych si představoval. Ale špatné to nebylo, nápad tu byl, fajn animace. Může být... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Potešili ma dve sekvencie ( stretko s Disney princeznami a spevácke predstavenie Vanilopky ). Práve tieto dve scény, sú vrcholom animáku, ktorý sa snaží o nejaké to morálne posolstvo, ale pokiaľ vám je viac ako 25, tak tam predsa len uzriete nejaké to pokrytectvo. Komerčná doba je ale taká a človek sa s tým musí nejako zmieriť. Ak však na dve hoďky vypnete svoj režim reálneho myslenia, budete pobavení ( a to si ešte počkajte na čerešničku po záverečných titulkoch ). P.S. Vďaka za skvelú, občasnú elektronickú hudbu, ako z rokov 80. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl překonán, což se dalo očekávat, ale zase úplně pozadu také nezůstal. Tady tentokrát sehrál roli internet, který tyhle klasické postavičky objevují, aby zachránily ten svůj starý 2D svět, na mě trochu moc moderní (co se technologií týče), ale děti v tomhle už běžně vyrůstají a pro ně to je určený, tak si nemůžu stěžovat. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych byla vyloženě zklamaná, ale 1. díl se mi líbil víc. "Raubíř Ralf a internet" je OBROVSKÁ reklama, která kompletně odsunula dětskou roztomilost a naplno se zaměřila na dospělácký svět. Díky tomu sice vznikla kupa výborných jednohubek, které dospělého diváka dostanou svou trefností i originálním ztvárněním, nejsem si ale úplně jistá, zda film zaboduje u dětí. Holčička sedící vedle mě se viditelně nudila a já se jí vůbec nedivím, neboť 90 % vtipů - a vlastně i podstatnou část děje - prostě neměla šanci chápat. 3,5* a konečně se mnou někdo souhlasí, že je Ariel úplně blbá! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Prvního Ralfa už si moc nepamatuji, jen vím, že to byl krásně udělaný retro animák, který děti potěšil sympatickými postavami, dospělé donutil příjemně zavzpomínat a všechny nalákal na pěkný vizuál. Druhý díl už spíše sází na moderní dobu než nostalgii a přestože je film pořád krásný na pohled, není už tak zábavný a triviální zápletka nedokáže bavit po celé dvě hodiny. V tomto případě by stopáž kolem 90 minut byla přijatelnější. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (20)

  • Logo pre film bolo vytvorené tak, aby pripomínalo ikonu aplikácie, zatiaľ čo banner "Wreck-It Ralph" sa podobá na upozornenie / aktualizáciu. (LuiCJ)
  • Jeden z trailerů obsahuje scény, které se ve filmu neobjevily. Konkrétně se jedná o upoutávku, kde Ralf komentuje koťátko slovy: „Jako by mi do duše nahlédlo,“ a o scénu, kde přiděluje pití pro kocoura a dort pro králíka. (Nathaniell)
  • V prvním filmu Raubíř Ralf (2012) oslavují 30. výročí hry „Fix-It Felix Jr.“ V tomto filmu říká princezně Vanellope, že ji potkal poté, co je v herně už 27 let. (LaserJet)

Související novinky

Raubíř Ralf zdolal kina

Raubíř Ralf zdolal kina

26.11.2018

Pokračování Raubíře Ralfa Ralph Breaks the Internet vstoupí do tuzemských kin bohužel až v lednu, v zámoří ale mezitím sympatická disneyovka otevřela za úctyhodných 84,6 milionů dolarů v rámci pěti… (více)

Reklama

Reklama