Reklama

Reklama

Riverdale - Season 1

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, 2017, 9 h 22 min (Minutáž: 42–47 min)

Předloha:

Roberto Aguirre-Sacasa (komiks)

Hudba:

Blake Neely
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Archie a jeho parta se na své cestě úskalími sexu, lásky, školy a rodiny zaplétají do temného tajemství městečka Riverdale. (Netflix)

Recenze (24)

strelenaL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukané první 2 serie a musím říct, že za mě pecka seriál pro odreagování. Jediné co mě u druhé série nebavilo byl díl kde se zpívalo ten mi přišel nudný i když jeho závěr nebyl špatnej. První sérii bych dala 10/10 a druhé sérii 8/10. Trochu se děsí co mě čeká s třetí ne méně oblíbenou sérií (koukala jsem že nemá moc kladné hodnocení celkově ) Jenom nechápu proč nezůstali scenáristé vždy jen u 13 dílů a natahování série až do 22dilu. Za mě jasně od začátku vede team bughead.♡ ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem byla hrozně zvědavá, jak to bude dál pokračovat. Nadšení pomalu opadávalo. Vlastně mi to přišlo dost k zasmání někdy, obzvláště dialogy a některé dějové zvraty. Není to vyloženě špatné, to se říct nedá. Líbilo se mi jak byl příběh vyprávěný a přiznávám se, že jsem zvědavá jestli se nějak rozvedou Bettyiny návaly vzteku/násilí, nebo jak to chcete nazvat.Za mě to jsou dvě hvězdičky. ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Seriál Riverdale mi byl doporučen někdy během konverzace o 13 Reasons Why s mou věkovou skupinou. Prý že je Riverdale o třídu lepší a i samotné téma záhadné vraždy napomohlo k rychlému rozkoukání 1. série. Ač je námět velmi solidní, prostředí, ve kterém se příběh odehrává, už tak dobře zpracované není. Všechno to působí hrozně vyumělkovaně a někdy jsem měl pocit, že se chování některých postav (zejména Cheryl a matka Betty) ani jedním procentem nepřibližuje reálné představě vystupování v daných situacích. Vážně jsem měl často problém se do děje vžít, protože všechno to působilo jako kamufláž prvotřídních amerických dětiček na prestižní "háj skůl" (Archie, Veronica a Betty- Ken a 2x Barbie jako vyšití). Jinak jsem ale s napětím sledoval, jak to celé dopadne. Ke konci se kvalita už o něco zvedla a i když rozuzlení nebylo zdaleka prvotřídní, měl jsem ze závěru série dobrý pocit. V porovnání s 13RW je pro mě Riverdale ale o třídu níže a vzhledem k počtu epizod v dalších sériích je pro mě 1. série s velkou pravděpodobností i sérií poslední. ()

CinemaRanger

všechny recenze uživatele

Bohužel, narozdíl od Sabriny mě toto zpracování Archie komiksů moc nenadchlo. Ze začátku to šlo, ale spousta epizod byla nudná a ani celkem dobrý finále tomu nepřilepšilo. Můj největší problém jsou postavy, ke kterým si nedokáži vytvořit vtzah a některé mě vysloveně i štvou. Možná ještě zkusím druhou sérii, ale pokud i ona bude nudná, tak skončím. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle středoškolská partička se nezdá. Ale všichni mají své tajemství, vztahy jsou hlavní téma jejich životů a navíc, jejich město ovládají dvě klíčové rodiny. Budou mít převahu ti, kteří píší místní noviny, nebo ti, kteří vyrábějí javorový sirup? Stejně jak absurdně to zní, přesně takové to je. A první série Riverdale je velmi koukatelná. Děcka mají vždycky pravdu, jejich rodiče jsou ti, kdo činí chyby a cílovka je naprosto spokojená. Dospělé rozhodování nedělá taťka "Dylan" (Luke Perry), ale jeho syn Archie. Chybuje matka Ronnie, ale Ronnie sama je tou, kdo musí držet rodinu pohromadě, i když zrovna její otec sedí ve vězení. A Betty? Jenom díky ní se vyčistí vzduch kolem aféry její sestry ve stylu Monteků a Kapuletů. Jsem nalomená, ale docela bych si přála s tímhle ročníkem maturovat ;) ()

Galerie (192)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama