Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš kamarád Paddington se už šťastně usadil s rodinou Brownových a je oblíbeným členem místní komunity. Aby mohl koupit ten nejlepší dárek ke 100. narozeninám jeho tety Lucy, začne pracovat. Cesta za dobrodružstvím začne, když je tento dárek ukraden... (Vertical Entertainment)

Videa (10)

Trailer 6

Recenze (208)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kladné recenze rozhodně nelhaly. Druhý díl jde se zábavností ještě o kus dál než Jednička. Hugh Grant je obrovskou hereckou posilou a kdo oplakal neúčast Nicole Kidman, ten díky němu nebude určitě truchlit dlouho. Nejvtipnější scény nás čekají ve vězení. Anglická zábava jak se sluší a patří a hlavně přesně tak jak jí mám rád. Vrací se i Simon Farnaby, který tentokráte dělá strážného v muzeu a opět se u něj projeví slabost pro krásné ženy:) 85% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně dost podobné jako jednička, ovšem Kidman mi jako padouch sedla oproti slizkému Grantovi lépe. Příběh je pak v tomhle případě trochu obsáhlejší, ale své jednoduché, čisté britské kouzlo to neztratilo. Humor sice trošičku vázne oproti prvnímu dílu, kdy jsme se s medvědem teprve seznamovali, ale pořád se na to moc hezky dívá a je to jedna z těch pohádek, kterou si pustím klidně víckrát. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Paddington 2 je stejný jako Paddington 1. Jedná se o roztomilou britskou pohádku, která však nepostrádá chytrý situační humor, tu pohádkovou roztomilost a především milou zábavu. Jestli nějak točit pokračování tak asi nějak takhle. Pořád se jedná o vizuálně úchvatnou podívanou. Hugh Grant ,který zde v roli padoucha střídá Nicol Kidman z prvního filmu jí slušně nahrazuje.Jedná se o šíleného herce a mistra převleků při čemž v této roli Hugh Grant ukazuje, že ještě nepatří do starého železa... I když jde jenom o pohádku. Slušnou část filmu, tvoří scény ve vězení kam se Paddington krátce po začátku filmu dostane. Vůdce vězňů zde ztvárňuje Brendan (Pošuk Moody) Gleeson a jedná se o roztomilého drsňáckého dědečka. Paddington 2 je prostě slušné pokračování prvního filmu a i když pořád nejde o převratnou pecku, je to výborná pohádka kterou si s chutí můžou užít i starší diváci. Více takových pohádek a sem s trojkou! ()

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Dvojka se nese v podobném duchu jako 1.díl - sympatický britský humor v podání herců, které nejde nemít rád, jednoduchý děj s celkem klišovitou zápletkou a méďa, který kupodivu není vůbec otravný. Výsledkem je slušný 3hvězdičkový mix, na který se asi nebudu mít problém podívat při nějaké rodinné příležitosti znovu. (Blu-ray, orig.) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Medvídek Paddington se snaží vydělat peníze, aby mohl koupit narozeninový dárek pro tetu Lucy, ale vše se zkomplikuje, protože je odsouzen za krádež, kterou nespáchal a končí ve vězení... Příběhu by se dalo určitě něco vytknout, ale malý i velký divák si film užije a dobrá nálada trvá od začátku do konce. Hugh Grant nebyl špatný. Za Brendana Gleesona (Knuckles) palec nahoru. I don't do nothin' for no one for nothin'. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (16)

  • Michael Bond, tvorca Paddingtona, zomrel 6 mesiacov pred premiérou filmu vo veku 91 rokov, v posledný deň natáčania. (Astonko)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama