Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kosmetická firma Hedare Beauty se chystá uvést na trh revoluční krém proti vráskám. Ostýchavá a neprůbojná výtvarnice Patience, která pracuje v reklamním oddělení, náhodou vyslechne rozhovor majitele firmy Hedara o návykovosti a nebezpečných vedlejších účincích krému, za což zaplatí životem, když ji najatý zabiják jako nepohodlného svědka umlčí. Nejenže jí však kočka, které nedávno pomohla z římsy, vdechne nový život, ale navíc u sebe zmatená žena začne objevovat nové neobvyklé schopnosti. S jejich pomocí se rozhodne vypátrat, kdo ji zabil, a když odhalí tajemství nebezpečné kosmetiky, pochopí, že je také jediná, kdo může zabránit její chystané distribuci. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

petero 

všechny recenze uživatele

Čo už na tom, že Catwoman si to užíva bez zbytočného "Bože, čo sa to zo mňa stalo?". Možno by to fungovalo. Na lovestory je tu slušne zadeláno, ale tvorcovia zabudli na najdôležitejšiu vec v komixových filmov. Proste Catwoman chýba dostatočne silný záporák. No však Halle Berry je sexy aj v tom hroznom kostýme. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zatraceně stupidní příběh sráží na dno veškerá snaha o ozvláštnění, o náznak dobrého úmyslu.. To bylo asi tak. Šedá a vpravdě místy otravná myška, jinak nesmělá výtvarnice Patience si to takhle jednou v noci směle šlape do kosmetické firmy s přepracovanými návrhy a přistihne největší hlavouny koncernu, kterak rozebírají bedlivě střežené vedlejší účinky nového přípravku. Osud, a pár kulek, tomu chtěly, aby se z introvertní dívenky rázem stala nadlidsky mrštná, latexem obalená „číča“. Tedy Catwoman.. Comicsová dobrodružství už mě nějakou dobu solidně rozčilují; ostatně doba je dnes už někde jinde, a tak pouhé opakování osvědčených postupů bez jakéhokoli náznaku invence, kterou se většina jejich předchozích filmů vyznačovala, nestačí. Režisér s uměleckým jménem Pitof je nula k pohledání!! Zběsilému tempu, šíleným nájezdům kamery a přesyceným barvám lahodil neuvěřitelný rozpočet 100 (ano, sta) milionů dolarů. Jenže Catwoman vypadá minimálně lacině, rozhodně trapně a zcela určitě JE špatná!! A mnohokrát rozesměje (přestřelka v klenotnictví, basketbalový zápas atp.).. Pitof je milovník v přeplácávání, který nedokáže obrazově ustát ani ty na první pohled „klidné“ scény, navíc zbytečně plýtvá talentem hvězdného kameramana Thierryho Arbogasta. Akční sekvence pak jen představují prázdné pózy, které na sebe mnohdy ani nijak nenavazují a hlavně jdou proti jakémukoli diváckému očekávání. A samotná Halle Berry? S figurou jako lusk kroutí směle zadkem a pronáší retardované dialogy; a s hereckým výkonem jde do silného mínusu. Někomu se to může líbit, mně bohužel. Navíc potvrzuje dávné mýty, že dokonalý zevnějšek (že ale padlo make-upu) a vyzývavě vystrčené poprsí je jedinou cestou k pořádnému sebevědomí a k lepším možnostem. Jo, a to ještě neplýtvám nadávkami k bývalé lásce Julie Roberts Benjaminu Brattovi.. Někdy příště!! ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Halle Berry vypadá v tom SM oblečku spíš směšně než sexy, film nemá naprosto žádnou atmosféru, ani akční scény nezvednou hladinu adrenalinu v krvi, triky jsou vyloženě ubohé, hudba nevýrazná, dialogy k pláči, romantická linie nemůže fungovat, protože Benjamin Bratt je tu ještě víc za blbce, než bývá v komiksech obvyklé. To si Catwoman nezasloužila aspoň jednoho scénáristu s funkčním mozkem? (30%) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Bylo to tak špatné, až mi to jakýmsi zvráceným způsobem začalo připadat zábavné. Až do extrémů zábavné:-D. Halle Berry a Sharon Stone excelují v prozatím nejhorších rolích své kariéry (z toho, v čem jsem je viděla). Finálni bitva je jedna velká křeč, kterou zpracoval jakoby(?) zfetovaný a ožralý střihač, protože střihy na sebe naprosto nenavazují. Pád Stoneové z okna "je" filmová lahůdka. Digitální bič a pohyby Kočičí ženy jsou taaak okaté. Na ten film se nedá říct nic jiného než LOL. Musím to vidět ještě jednou:-D ()

choze 

všechny recenze uživatele

Infantilní klišovitý scénář (údajně na něm dělalo 14 scénáristů!) a ujetý vizuál počítačovější než by bylo zdrávo. Pohyb Catwoman je k zblití, akce nic moc a zmalovaná Halle Berry s chlapeckým účesem mě tedy moc nerozehřála. Přesto mě tahle stomilionová pakárna baví a vždycky se na ni rád znova podívám, dokázal jsem ocenit i ten krém, co vyztuží tvář Sharon Stone, takže při závěrečném souboji necítí rány. Film patří k nejnenáviděnějším filmům Rogera Eberta. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (38)

  • V roce 2004 vyrobila společnost Mattel podle hlavní hrdinku filmu Catwoman (Halle Berry) panenku. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama