Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benda varuje ministra zahraničních věcí o plánovaném pokusu o atentát. Rath a Gräf letí do Lipezku. Gräf pořizuje z letadla fotky, ale někdo na ně začne ze země střílet. (Viasat)

Recenze (8)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hm, nadobudam dojem, ze synovec a i slecna-kamoska-sluzka u sefina este zavaria. Ona najskor s hluposti svojmu ruskemu amantovi uveri a chalanisko nastvany na mamku a ti nasho zavislaka nieco tiez spiska. Som zvedavy, ci som trafil. :) Inak, celkom zbytocny vylet, ked o tom vraj cely Reichstag vedel. :) ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakoby se nám tvůrci snažili ukázat všechno, co výmarská republika nabízela. Což mi přijde trochu zbytečné. A také určitá nekoherence v tom, co se děje. Navíc na animaci je znát, že je to animace. Trochu jako z doby před 15 lety. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle ne, třetí epizoda mě vytočila tak, že jsem uvažoval jen o dvou hvězdičkách, nakonec jsem přece jen jednu přidal, protože jsem se dosud u seriálu dobře bavil a nechtěl jsem mu příliš uškodit. Faktem je, že si nejsem jistý, jestli jsou tak naivní tvůrci, nebo jestli si myslí, že jim divák všechno sežere i s navijákem, ale tento letecký výlet za krásami Sovětského svazu mě těžce zklamal. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se objeví letadlo Ju 52. Děj se odehrává v roce 1929, ale toto letadlo vzlétlo poprvé až 13. 10. 1930 a zařazeno do služby bylo až v následujícím roce. (schwalbe)
  • Rath (Volker Bruch) a Gräf (Christian Friedel) odlétají fotografovat tajnou německou základnu v sovětském Lipecku na palubě letounu Junkers Ju 52/ 3M. Tento typ byl po celou 2. světovou válku páteří německého dopravního letectva. (Necrotongue)

Reklama

Reklama