Reklama

Reklama

Ghoulies II

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ghoulies sú malé odporné kreatúry, ktoré vyliezli z amerických toaliet a zaplavujú celú krajinu. Teraz sa dokonca roztiahli aj vo veľkom zábavnom parku, ale žiadna zábava s nimi určite nebude. Keď sa ľudia pred nimi bránia a chcú ich zničiť, smradľavé potvory to náležite rozčúli. Rozzúrené zabijú každého, kto sa im postaví do cesty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

obitus 

všechny recenze uživatele

Druhý díl dostal do pracek klan bratří Bandů a podle toho to vypadá. Snaha o vážné pojetí a kecy o Satanovi jsou prakticky ty tam, nastupuje nefalšovaná zábava, ve které se ghoulíci stávají součástí krachujícího strašidelného hradu v jakémsi cirkuse. Občas sice někoho zamordují, ale diváky táhnou a tak jsou vlastně tolerováni. Výrazně přibylo humorných scének a celkový look se (zcela logicky) přiblížil produkci Full Moonu. Není bez zajímavosti, že za kamerou stál Sergio Salvati, který je odpovědný za nádherné záběry ve všech velkých Fulciovkách. Tady je z něj už jen rutinní řemeslník. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Ghoulies II“ je prostě jen dílem trendu, který v dané době v americkém hororu existoval. Je to film, který chce být zároveň zábavný, ale zároveň se tváří jako vážný. Ani jedna strana nevyniká a snímek se stává nesmírně obyčejným a vy ani pořádně nechápete, proč sena to díváte, natožpak proč to vlastně bylo natočeno. Ale stalo se a před vámi je uřvaný kousek, který vám nic nedá. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Lovecraftovec Paolli pozvedl úroveň 1. dosti nanicovatého dílu min. o třídu. I tak ale se stále a vzhledem k tomu, že mám za sebou komplet (doufám) ságu, nejedná o nic světoborného.  Plné 3, díky dnes již klasickému PKD prohlášení, když se nenudím, dávám 3, ať je to sebevětší blbost. Až na vyjímky. Ocenil jsem, že Ghoulíci jsou lépe udělaní a zároveň se ctil design nastavený 1. Palec nahoru za toho závěrečného Ghoulíka, který svými rozměry spadal spíše do říše Ghoulů, co byl vyvolán za účelem likvidace (v tomto př. snědení) těch malých potvor. Přičemž jen tak náhodou vypadá z větší části jako 1 z nich, doplněný designem Netvora z Černé laguny. Příjemná blbinka a smutné loučení 2 postav se zbytkem cirkusové rodiny na závěr, včetně klasického ghoulíkovského otvíráku do budoucna. ,,Neviděl jsi mou Muffinku? Kdo by ji neviděl? Myslela jsem svou kočku, pitomče´´. :))) ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nuda. Síce je to profesionálnejšie nakrútené ako prvý diel, ale miestami je film k smrti nudný. Nízky bodycount, nenápadité vraždy a hlavne veľké množstvo klišé - nie také klišé, pri ktorých hororový fanúšik slintá blahom, ale také klišé, z ktorých bolí hlava. Ale Ghoulíci sú sympaťáci, to je jasné ... ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ubylo černé magie a vzrtlo se to jen na bezdůvodné a nudné řádění malých ďáblíků. Tentokrát byly efekty a masky naprosto otřesné, hlavně ten gumák na konci. Podobné téma se podařilo Gremlinům natočit aspoň relativně vtipně, o což se v Ghoulies II evidentně snažili, ale vůbec to nevyšlo. 30% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama