Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller (Elyas M'Barek) byl jako učitel-samouk vždy zastáncem drsných a nezvyklých metod. Přiměřené násilí na žácích mu nikdy nebylo cizí. Ať už po nich střílel, nasazoval jim pouta, využíval elektrošoky nebo je dokonce nutil se něco ve škole naučit. Ale teď, v třetím díle filmové série Fakjů pane učiteli, přichází okamžik pravdy. Goethovu gymnáziu ubývají studenti a od dalšího školního roku mu hrozí zavření. Poradce pro volbu povolání oznámil Zekiho třídě, že po škole nemají nikde žádnou šanci a navíc je teď čekají testy, které mají prověřit jejich schopnost vůbec dojít k maturitě. Mezi učiteli i studenty zavládne děsivá deprese. Pedagogové se bojí, že přijdou o práci. Studenti propadají zoufalství z toho, že dveře k lepší budoucnosti jsou pro ně definitivně zavřené. Ředitelka Gudrun Gerster (Katja Riemann) všechny tyto starosti s radostí hodí na krk hlavně Zekimu a nové školní posile Biggi Enzbergerové (Sandra Hueller). Mají se postarat o několik rychlých, výrazných studentských úspěchů, aby zabránili zavření školy. A tak jsou na řadě soutěže o nejlepší studentský hudební a výtvarný výkon, o nejlepší školní noviny. Na programu se musí objevit i veledůležitá kampaň proti šikaně na škole. Je tedy na Zekim, aby své svěřence konečně donutil vzít osud do vlastních rukou. Jenže jedna věc je někoho přesvědčit a druhá, aby to pak dotyční i udělali. Na řadu přichází další Zekiho novátorské pedagogické postupy zahrnující i nelegální podkožní čipování studentů, aby se mu netoulali za školou. Protože studenti Chantal, Danger, Zeynep i Burak mají vedle obtížné vzdělatelnosti i jiné, hodně odlišné problémy. Je vůbec nějaká naděje, že Zeki k maturitě protlačí celou 11. B? (CinemArt)

(více)

Recenze (191)

borohub 

všechny recenze uživatele

Největší problém téhle série je to, že střelivo bylo vystříleno již v prvním díle a další díly nenabízejí nic moc nového. Co ale musím ocenit je to, že trojka není taková (nelogická) sračka jako dvojka a sem tam nějakou vtipnou scénu přinese. Podobně jako u minulých dílů se to přehoupne i na takovou tu slaďárnu, ale na to jsem si už asi zvykl. Celkově se ale nejedná o nic tak strašného, na německou komedii je to poměrně důstojné, občas i vtipné, v porovnání s novodobými americkými "komediemi" je to skvělé. 55% ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Toto je už jasne najslabšie a zbytočne dlhé zakončenie tejto bohvie-či-vôbec-zamýšľanej trilógie. Pár vtipných nápadov, ako maľba Trumpa na pánskych toaletách a pisoár ako jeho ústa alebo kybernetický pohlavný styk tam je, ale na dvojhodinovú stopáž to nestačí. Zhruba tak polhodinu stopáže by trebalo osekať a umiestniť ako bonus na Blu-ray. Navyše ten smraďoch bol fakt hrozný a miera trápnych fekálností už bola nad únosnú mieru, zvlášť keď si zvážime, že obidve predošlé diely sa bez nich zaobišli v pohode. Ani Elyas M'Barek tu už nebol taký frajer, ako predtým. Takže síce ešte pozerateľné, ale už značne zbytočné pokračovanie. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Perfektní zakončení, které vyniká hlavně skvělým střihem, režií a soundtrackem. Není to nejlepší díl, ale ani nejhorší. Má pár trefných momentů a působí velmi živě. Jednička ale nastolila laťku zatraceně vysoko a ani dojemné finále to nedokáže nahradit. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Po dobrých prvých dvoch filmoch je tu zbytočná trojka. Príbehovo sa tu síce všetko uzatvára, ale tvorcovia varili z vody. Párkrát som sa trochu zasmial síce, ale väčšinou mi bolo skôr trápno. No a samozrejme nesmie chýbať myšlienka, že všetci sme talentovaní a šikovní, iba sa každému hajzlíkovi musí venovať neskutočná pozornosť a veriť sa mu. Pán Muller mal plnú triedu detí, na ktoré sral kvôli 4 zmrdom. A samozrejme ich nikto nemôže vyhodiť, pretože by zavreli školu. To je tragédia súčasného školstva v kocke! ()

holka218 

všechny recenze uživatele

Na třetí díl jsem se opravdu těšila a nakonec se mi i docela líbil. Některé hlášky opravdu nemají chybu. První díl se mi líbil ze všech nejvíc a druhý zase ze všech nejmíň, takže tento třetí díl je v takovém středu. Herci jsou super a všichni jsou správně praštění. Není to nejlepší film, jaký jsem kdy viděla, ale viděla jsem spousta a spousty filmů horších. Rozhodně se na všechny tři díly ráda někady podívám znovu. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Bohužel nic moc. předchozí díly byly lepší. Bohužel přeobsazení partnerky hlavní postavy tomu taky neprospívá, byť její "náhradnice" se raději moc neukazuje. A pak jsem si říkal, kolikrát ty děti měly už maturovat? Počtvrté? Potřetí? Nebo jen poprvé? ()

JollerCZE 

všechny recenze uživatele

Odlehčená komedie, která svůj úkol - pobavit mě, plní celkem slušně. Místy ale scény nepůsobí dojmem, kterým by působit měly a proto jsou ve filmu trochu zbytečné. Dále mě pak trochu mrzela absence Schnabelstadtové z předchozích dílů. Na druhou stranu, Němci ukázali, že mají smysl pro humor a Fakjů pane učiteli 3 je lepší komedií, než německé školství, vyobrazené ve filmu. ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Po horší dvojce jsem od trojky nečekal nic nového. A asi díky tomu, jsem si to to víc užil v rámci možností a pobavil se. Je to pořád stejně trhlá neměcká ptákovina ale jo, sem tam se člověk zasměje. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Čaro série Fakju pane učiteli sa jednoducho vytratilo. Jednotka bola skvelá, dvojka jej dýchala na chrbát a trojka už je len taký slaboduchý výplach v štýle americkej teenage comedy. Chápem, že tvorcovia ťažia z úspešnosti série, ale tu už je dobré to asi uťať, nakoľko už nových nápadov môže len ťažko pribudnúť. Akože nepozeralo sa na to zle a po zhliadnutí má človek aj dobrú náladu, ale divák to jednoducho vždy bude porovnávať s kvalitami predošlých dielov, ktoré tento snímok jednoznačne nedosahuje. 50 % ()

zzzzzjjjjj 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce a dvojce je tohle už pouze slabý odvar a špatný pokus o dobrou komedii pro mladou generaci. Film jsem ani nedokoukal celý, ale třeba si to někdy ještě pustím a dám tomu šanci... Jinak skoro všichni herci pořád stejní, ale legrace už příliš nenabízejí. Dnes dávám 45%. ()

existimator 

všechny recenze uživatele

Třetí díl uzavírá víceméně povedenou trilogii, na kterou už by se podle všeho nemělo navazovat. A za to můžeme být rádi. První díl byl naprosto špičkový, druhý fajn a tento už se stal takovou úplně průměrnou komedií. Není špatná, ale víckrát se na ni dívat nebudete. Poslední díl Fakjů pane učiteli postrádá příběh a je plný momentů, které nedávají vůbec žádný smysl. Pokud se chcete zasmát, je to dostačující film. Ale tím to tak nějak končí a je to škoda po tom, co jsme viděli v této sérii doteď. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Tolik jsem se nebavil jako u předchozích dvou dílů... Nejvíce to tam opět táhne Elyas M'Barek, nikdo se k němu výkonem nepřiblíží... ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale tahle německá komedie nezklame. Tolik neskutečných hlodů a zábavy, že jsem se chvílemi fakt neudržel a musel film stopnout, abych se mohl v klidu zasmát. Navíc střídání srandy a citových momentů bylo přesně to, co film potřeboval a myslím si, že to bylo super zakončení této tří-dílné komedie. 70% ()

Reklama

Reklama