Reklama

Reklama

V šestnácti není snadné přiznat sobě a natož svému okolí, že jste gay. Simon Spier (Nick Robinson) začne po e-mailech flirtovat s neznámým spolužákem, který si říká Blue. Ale když se nešťastnou náhodou jejich korespondence dostane do cizích rukou, hrozí jim odhalení. Simona totiž začne vydírat jeho sociálně trochu podivný, ale jinak velmi sebejistý spolužák Martin (Logan Miller). Ten věří, že by mu Simon mohl domluvit rande s krásnou Abby (Alexandra Shipp). A pokud mu nepomůže… tak se jeho sexuální orientace stane věcí veřejnou. A co hůř, zveřejní i to, kdo se skrývá pod přezdívkou Blue. Simon se dostává do úzkých. Musí najít způsob, jak se z toho dostat dříve, než k tomu bude donucen. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Na konci světa je samozřejmě geniální, ale za comin of age film to nepovažuju, protože Johnny Saxby svou orientaci má dávno vyřešenou. Na konci světa je film o lidské samotě "na konci světa".

MovieKings

MovieKings (hodnocení, recenze)

Handle

Přesně tak, jak píše Disk. Jinak za mě ještě bych dal šanci Na konci světa, Cukrář, Surfaři, Volný pád... sice to není moc coming of age, ale stojí za to rozhodně vidět.

na příspěvěk reagoval Eseter

Handle

Handle (hodnocení, recenze)

MovieKings

Díky za tip. :) Co nějaké tipy na podobné coming of age filmy? (Takové ty povedené profláklejší alá The Perks of being a wallflower jsem ale tak na 99 % už viděl.) :-) 

na příspěvěk reagoval Disk, Disk, MovieKings

Eseter

Eseter (hodnocení, recenze)

MovieKings

Taková radost z toho, že je plakát v nějaké neznámé, bezvýznamné obci (Nový Jičín)? :D To se musíš opravdu těšit! 

Dnes jsem to šla ještě zkontrolovat, ať nekecám -- a je to pravda, je tam. :3 

MovieKings

MovieKings (hodnocení, recenze)

Handle

To, myslím, že neudělají. Ale multikina už promítají upoutávku, takže nasazení v ČR je víc než jasné. :-)

 

Do tý doby nezbývá, než si dát jednou ještě knížku :-) případně, jestli Tě baví podobná literatura, tak doporučuji "Aristoteles a Dante objevují záhady vesmíru" a "Muffin a čaj".

na příspěvěk reagoval Eseter, Handle

MovieKings

MovieKings (hodnocení, recenze)

Disk , Handle

Myslím, že to přece jen v kinech bude. Cinemart už rozeslal pár propagačních materiálů, je přeložen presskit a navíc programové oddělení film už vidělo a bylo z něj nadšené :-) S předpremiérou bych spíše nepočítal, ale stát se může cokoliv. Pokud bude, tak se to bude vědět až někdy na konci května/začátkem června. Navíc premiéra v Německu je taky až v červnu a UK startovalo teprve minulý víkend.

na příspěvěk reagoval Handle

Handle

Handle (hodnocení, recenze)

Myslíte, že je nějaká šance, že to půjde v ČR do kin přeci jen dřív než v červnu? 

na příspěvěk reagoval Disk

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Doufám, že češi ten název změní na "S láskou, Simon".. Jak to psal vždycky na konci toho e-mailu v knize.

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

Paráda. Tu knížku miluju a atmosféra je díkybohu z předlohy zachovaná.

Související novinky

Disney zavřelo první divizi Foxů

Disney zavřelo první divizi Foxů

22.03.2019

Uběhl necelý den od oficiálního dokončení fúze mezi studii Disney a 20th Century Fox a slavný myšák už se rozhodl učinit první zásadní krok v rámci nově nabyté moci. Zrušil filmovou divizi Fox 2000.… (více)

Reklama

Reklama