Reklama

Reklama

Černočerná komedie Já, Tonya přináší divoký a stěží uvěřitelný příběh, který by vydal hned na několik životů. Vzestup z ničeho až na vrchol, touhu, vášeň, pád na samotné dno a jeden z největších skandálů sportovní historie. Tonya Harding patřila svého času mezi nejlepší krasobruslařky světa, všichni si ji ale budou navždy pamatovat ve spojení s šokujícím útokem na její soupeřku Nancy Kerrigan. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (447)

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Predtým než som videl tento film, som si o Tonyi myslel, že je sebecká, šialená a ten zákaz si absolútne zaslúžila. Noo po pozretí tohto filmu som mal až zahanbujúci pocit, kvôli tomu, že si robím na ľudí názor, aj keď neviem konkrétne veci a detaily. Veľké plus tohto filmu je hlavné obsadenie a prevedenie postáv, najviac oslnila Allison Janney. ()

Nikar 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchvatný filmový zážitek, tak krásně natočený film, jsem už dlouhou dobu neviděl! Margot Robbie zde byla bezchybná, sympatická, drsná, dojemná a podala neuvěřitelně uvěřitelný výborný herecký výkon! Režie byla dobrá, scénář dokonalý, hudba vynikající. Nemám k filmu žádné výtky, tohle je filmové nebe, ve kterém je ❤️Margot❤️ anděl. |100%| ()

valasek.m 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě sport nezajímal a vůbec jsem neměl tušení kdo nějaká Tonya Hardingová je, ale životopisné filmy se mi vždycky líbily, a tak jsem si řekl, že dám Tonye šanci. A dobře že jsem dal, protože mě to úplně odrovnalo. Je naprosto neuvěřitelné, čím si ta holka musela projít, i když si za většinu těch věcí mohla vlastně sama. Na konci mi jí i bylo líto, jak se k ní všichni zachovali. A musím vyzdvihnout také herecký výkon Tonyi v podání Margot Robbie, bravo Maggie, předvedla jsi herecký koncert. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Výborná práca s kamerou, výborná práca s hudbou. Skvelá Margot Robbie (trúfam si povedať Oscarová - hoci ak jej to na sošku nevydá, i tak je to pre mňa zrejme najlepší výkon spomedzi nominovaných žien ako herečka v hlavnej úlohe) a zaujímavý športový príbeh podaný veľmi "konzumovateľným" spôsobom aj pre nezainteresovaného diváka. Veľmi silné 4*. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

4* dávám jen proto, že nevím, jestli je to pravda. Jinak perfektní záležitost, a to jak po herecké, tak technické stránce. M. Robbie potvrzuje svůj neskutečný talent. Drsné, tmavě vtipné,brutální, těžko uvěřitelné. Ale jako film perfektní. Hudbu musím vyzdvihnout obzvlášť. U mě velké nadšení. Chybělo mi k té 5* hvězdě právě kooperace s N. Kerrigan. Pro věrohodnost. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Ta stylizace to posouvá jinam, než bývá u sportovních dramat zvykem. A příběh samosebou taky není standardní. Některé momenty jak od Coenů. ()

derryl 

všechny recenze uživatele

Bravo! Neviděl jsem strhující životopis, viděl jsem nálož, která pořád pracuje a vše ničí!!! Margot Robbie válí. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Hodne, hodne silne 4. Asi chapu vytky, ze je to moc komedie mluveni do kamery, ale mne tohle, ostatne presne jako relativne podobne uchopeny The Big Short. Podava se to a mluvise tu vtipne o vaznych vecech, protoze minimalne i tady je zapletka ze zivota opravdu ke smutnemu placi. Coenovska Fargo atmoska z toho sala na vsechny strany, coz vzhledem k tomu, ze uz to moc brachum nejde v ramci komedii, tak to vubec nevadi, naopak. ()

dehlie 

všechny recenze uživatele

Tonya Hardingová bola svojho času možno najnenávidenejšia svetová celebrita. Týmto filmom (pokiaľ sa scenár zakladá na pravdivých skutočnostiach), som si na ňu poopravil názor. Nemala to vôbec ľahké... ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Výborně odvyprávěný příběh, který ve své době hýbal Amerikou. Jak ve filmu nepřímo zaznělo hlavní postavy jsou tvořeny výhradně pitomci, kteří obklopují hlavní hrdinku a směrují její život až k onomu skandálu. Skutečně se mi líbila forma vyprávění, humor, ona absurdnost a v podstatě i sonda do života americké společnosti. Margot Robbie v hlavní roli září, stejně tak její šílená matka Allison Janney. ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Zábavný a dobre zahraný snímok o jednom nekonvenčnom olympijskom sne, ktorý ztroskotal. Margot podáva zatiaľ svoj životný výkon, Sebastian Stan a Allison Janney jej však zdatne sekundujú. Dôveryhodnosť príbehu súdiť nebudem, lebo takmer všetko je podané v prospech Tonyay Harding, ktorá určite cíti zadosťučinenie, že po toľkých rokoch si u istej časti obyvateľstva očistila meno, a jej verzii tak celkom neverím. Ak však hodnotím film - ten je výborný, svižný, dramatický aj vtipný. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

To, že je Margot Robbie opravdový kusanec jsme mohli vidět už mockrát. Tady nám ale ukazuje též svoje fantastické herectví. A to v životopisném filmu, který je pro mě mnohem větší komedií, než dramatem. Hlavně z důvodu defakto všech postav, které jsou mírně řečeno bizarní. Nekorektně řečeno jsou to všichni magoři, včetně Tonyi samotné. Z vedlejších rolí samozřejmě exceluje sprostá matka Allison Janney. To byla snad ta nejhorší matka ever. Ale i onen stěžejní incident, kvůli kterému jistě film vznikl byl prostě bizarní a tady zase více prostoru dostal ten tlustoprd, kterýmu jsem chtěl dát celou dobu přes držku. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Docela povedený životopis, ač to není zrovna můj typ filmu a nechal jsem se spíše ukecat, uznávám, že jsem se vůbec nenudil. Natočeno zábavnou a vcelku atraktivní formou a rád se někdy podívám na behind the scenes, jakým způsobem vytvářeli scény z olympiád a obecně na ledě. A taky jsem zjistil, že Margot mi nepřijde až tak pěkná a sexy jak to z ní internet dělá od té doby, co hrála Harley Quinn. Spíš je mi nesympatická. A jak již tady říká kolega, nechápu jak se Tanya mohla obklopit tak blbýma lidma. ()

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Velká parádička! Mám ráda životopisné filmy, zejména o takových lidech, jako je Tonya. A výkony obou hlavních představitelek jsou na jedničku. ()

WayDott 

všechny recenze uživatele

Mít takovou maminku, tak jsem asi stejná :-D Tonya je trochu marog, jako její manžel. Ale film je dějově dobrý. Pravda, že konec trochu nudí. Ale i tak je to koukatelné a člověk se nasměje, ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pamatoval jsem si z novin jméno Harding, ale až tento film mne vtáhl do toho útoku skrz psychojízdu zúčastněných osob, natočeno svižně, poutavě, tragikomicky a skvěle zahrané ( skvělá Robbie, ale ještě dokonalejší Julianne Nicholson jako její matka ). Je to ten typ filmu, kdy zíráte nad jednáním a myšlenkovými pochody postav ještě hodinu po odchodu z kina. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Na životopisné filmy o sportovcích se fakt vůbec nedívám, ale myslím si, že tenhle je celkem unikátní. A taky je nejspíš zábavnější, než všechny ostatní, především pak díky tomu, že postavy, které se v něm objevují jsou nezřídkakdy pořádní dementi. And that's the fucking true! ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Z historického hľadiska ok. Dozvedel som sa niečo nové a zaujímavé. Štýl celkom vyhovoval. Napriek tomu ale, hoci Margot je pre mňa v súčasnosti sexsymbol č.1, absolútne som jej neveril tínedžerský vek. Toto tu totálne škrípalo. Pri súčasnej technológii sa s tím mohli tvorcovia vyhrať. Brutálne to pokazilo dojem z filmu. ()

Související novinky

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

Na Zlaté glóby vyrazí Spielberg i Nolan

11.12.2017

Jak určitě víte, filmové ceny většinou není zas tak těžké předpovídat. Letošek ale bude jiný, jelikož zatím nemáme žádného velkého favorita, což názorně předvádějí nominace na 75. Zlaté glóby. Kdo se… (více)

Margot Robbie a Lady Gaga touží po Oscarech

Margot Robbie a Lady Gaga touží po Oscarech

24.09.2017

Na internetu se často řeší, že je málo filmů s ženskými hrdinkami. Určitě vás tedy potěší, že se blíží hned dva ambiciózní projekty, které budou stát na slavných dámách a právě dostaly datum premiéry… (více)

Reklama

Reklama