Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kpt. Kalina (Pavel Řezníček) policista, milující manžel a skvělý otec, se stane obětí autonehody. Z pozice ducha sleduje vyšetřování vlastního úmrtí. Dochází při něm k mnoha humorným a nečekaným situacím, protože ho vede více jeho rodina, než členové policejního sboru… Postupně se začínají objevovat drobné indicie, že všechno nemuselo být tak, jak se zdálo. Partnerská důvěra je narušena, stačí pár fotek, slov a Vanda (Soňa Norisová) začne mít podezření, že jí mohl být manžel nevěrný. Dva kluci, maminka Vanda a babička (Eva Holubová) rozjíždějí vyšetřování na vlastní pěst. Vanda se setkává s Kalinovou domnělou milenkou Irinou (Lívia Bielovič), která po ní chce, aby dotáhla to, co jí Vandy manžel kpt. Kalina slíbil a nedokončil. Nastává nečekaná eskapáda událostí s jasným účelem dobrat se pravdy, do které je Kalinovými zasvěcen ještě rodinný přítel nepraktický praktický lékař (Hynek Čermák). Klíčový materiál opouští Kalinův sejf prostřednictvím všetečné tchýně, aby byl se dostal do rukou nic netušícího doktora a zamotal hlavy policistům. Vandě se nakonec za pomocí synů podaří rozluštit zaheslovaný soubor v počítači svého muže, který jí dá nejen odpověď na všechny otázky vzniklé nedůvěry, ale zejména pomůže úspěšně vyřešit poslední případ kpt. Kaliny. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká obyčajná česká akože komédia bez duše a bez emócií, ktoré tu divák nenájde ani keby ako hľadal. Soňu Norisovú mám rád ako herečku, ale tuto mi akosi nesedela, a celkovo ten koncept snímku bol dosť prvoplánový a prakticky o ničom. Mám taký pocit, že úroveň súčasných českých komédií ide strmhlav dole. 30 % ()

marhoul odpad!

všechny recenze uživatele

25 minut v kině a útěk domů. A to lehčím žánrem nijak neopovrhuji, naopak. Nemusí být každý den Bertolucci, mimochodem čest jeho památce a budiž mu lehká zem. Tohle byla vážně tragédie, pak se světe div, že když se Jiří Langmajer promění v Aničku Polívkovou, lid se královsky baví a hvězdičkama nešetří. A já říkám: po zásluze. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Poledňáková:Pachl 5:1, kdo čekal, že uvidí film od režiséra Rapla a gangstera K., tak se mu dostalo dílo, kde taktovku určovala autorka rodinných filmů za zenitem - bžunda, dětský humor s dětskými herci, groteska.... duchařská krimi komedie je sice mezi současnou produkcí originální věc, ale ikdyž to není tak hrozný jak jsem čekal , dám slabší tři hvězdy spíš za obsazení a pokus o něco, co mělo pár světlých momentů. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

V zajímavostech se píše: "Nejdražší scéna filmu, kdy duch způsobí v kostele malé tornádo, byla nakonec z filmu vystřižena. „Nechtěli jsme, aby duch měl tak rozsáhlé schopnosti. Ač scénické efekty nebyly levné, celkové vyznění filmu dostalo přednost,“ uvedl producent Adam Dvořák. ??? Celkovému vyznění filmu by pomohlo, kdyby byl animovaný, němý a trval cca 15 min. Filmy jako je Ten, kdo tě miloval, jsou důvodem, proč chodím nerad do kina na českou tvorbu. Scénáristický výblitek, který nespasí ani herecká sestava, která se tomu upsala. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem se obávala, že se budu muset zase jednou brodit odpadem. K tomu naštěstí nedošlo. I když se tu mele páté přes deváté, úplný průšvih to není. Některé vtípky sice balancují na hraně trapnosti, ale docela mě pobavil vlasatý vousáč Hynek Čermák nebo rozvrkočený Pavel Řezníček. A třeba takový Lukáš Vaculík toho vtíravého slizouna zahrál fakt skvěle. Navzdory všem předpokladům se filmu Jana Pachla nedá upřít vánoční atmosféra. (45%) ()

Galerie (216)

Zajímavosti (20)

  • Marie Poledňáková nebyla v obsazení Jana Pachla, režiséra a scenáristay filmu, vždy zajedno. „Nepamatuji si všechny své námitky, ale Soňa Norisová určitě neměla být Vanda. Vnutil mi ji producent a střihač Adam Dvořák, já jsem si představovala blonďatou herečku, ale už nevím, kterou. Dneska jsem za to ráda, když jsem Soňu viděla hrát, velice se mi líbila a hodně hlasitě jsem svůj nesouhlas odvolávala. Ona je pro mne skutečný talent. A děkuji Adamu Dvořákovi, že si za ní stál a že ji pro mne objevil.“ [Zdroj: novinky.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama