Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kpt. Kalina (Pavel Řezníček) policista, milující manžel a skvělý otec, se stane obětí autonehody. Z pozice ducha sleduje vyšetřování vlastního úmrtí. Dochází při něm k mnoha humorným a nečekaným situacím, protože ho vede více jeho rodina, než členové policejního sboru… Postupně se začínají objevovat drobné indicie, že všechno nemuselo být tak, jak se zdálo. Partnerská důvěra je narušena, stačí pár fotek, slov a Vanda (Soňa Norisová) začne mít podezření, že jí mohl být manžel nevěrný. Dva kluci, maminka Vanda a babička (Eva Holubová) rozjíždějí vyšetřování na vlastní pěst. Vanda se setkává s Kalinovou domnělou milenkou Irinou (Lívia Bielovič), která po ní chce, aby dotáhla to, co jí Vandy manžel kpt. Kalina slíbil a nedokončil. Nastává nečekaná eskapáda událostí s jasným účelem dobrat se pravdy, do které je Kalinovými zasvěcen ještě rodinný přítel nepraktický praktický lékař (Hynek Čermák). Klíčový materiál opouští Kalinův sejf prostřednictvím všetečné tchýně, aby byl se dostal do rukou nic netušícího doktora a zamotal hlavy policistům. Vandě se nakonec za pomocí synů podaří rozluštit zaheslovaný soubor v počítači svého muže, který jí dá nejen odpověď na všechny otázky vzniklé nedůvěry, ale zejména pomůže úspěšně vyřešit poslední případ kpt. Kaliny. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Má byť komédia, ale názov ako pre tvrdú drámu v slzavom údolí. Ale až taká nulová vec to nebola. Dalo sa aj zasmiať, napríklad keď... alebo... No vlastne, človek si nespomenie na nič. Ale žeby to dávalo vyslovene zlý pocit, niečo negatívne, amatérske, tak to zase nie, už väčšie presexualizované sračky o rôznych ludrách a s rôznymi ludrami sa vydávajú za komédie. Tu boli aspoň dve sympatické Slovenky aj s oblečením a Čermák s frizúrou Vaša Patejdla. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Hezké Karlovy Vary a příjemní herci. Jinak děs běs. 1) Marie Poledňáková pro mě bývala symbolem dobré a kvalitní zábavy. Jak šel čas, zábavy ubývalo, ale stále zůstávala profesionalita. No a té je v tomto filmu taky moc málo._____ 2) Fajn prostředí zimních Karlových Varů a pár sympatických herců si v tomto vymiškovaném snímku vydělalo celkem jednu hvězdičku. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Rukopis Polednakove je natolik citelny, az by me vubec nenapadlo, ze tohle reziroval Pachl. Ne, ze bych si od nametu neco sliboval, ale zklamani citim. Uz jen kdyz vezmu v potaz solidni herecke obsazeni. Minimum povedenych scen obrusta ztrestenou trapnosti. Mozna jde citit jisty vanocni nadech, ale kvuli nemu filmy nevyhledavam... ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká obyčajná česká akože komédia bez duše a bez emócií, ktoré tu divák nenájde ani keby ako hľadal. Soňu Norisovú mám rád ako herečku, ale tuto mi akosi nesedela, a celkovo ten koncept snímku bol dosť prvoplánový a prakticky o ničom. Mám taký pocit, že úroveň súčasných českých komédií ide strmhlav dole. 30 % ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Do poslední chvíle jsem doufal, že Pachl by blbý scénář nenatočil... Mělo mě varovat, že už předtím napsala Poledňáková podivnosti jako Zkrocení zlého muže, Dva lidi v zoo, Jak se točí krokodýli nebo Líbáš jako... Ale tohle nezvládl ani jeden z autorů, ani herci... Docela mi to připomnělo pejska s kočičkou, když dělali dort. Příběh prapodivně osciluje mezi rodinnou komedií, variací na bondovky, duchařským příběhem, detektivkou a vánoční "pohádkou pro dospělé", přičemž ani jedna z variant dostatečně nefunguje. 14 % a dalšího námětu od Poledňákové už se dopředu regulérně bojím... ()

Galerie (216)

Zajímavosti (20)

  • Nejdražší scéna filmu, kdy duch způsobí v kostele malé tornádo, byla nakonec z filmu vystřižena. „Nechtěli jsme, aby duch měl tak rozsáhlé schopnosti. Ač scénické efekty nebyly levné, celkové vyznění filmu dostalo přednost,“ uvedl producent Adam Dvořák. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Na konkurz do dvou dětských rolí přišlo více než 700 uhazečů. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)
  • Na natáčení bylo použito 50 pytlů umělého sněhu. [Zdroj: ct24.ceskatelevize.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama