Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (436)

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Pokud čekáte neporazitelného McCalla, tak přesně toho taky dostane, ale teď se snaží hrát více na dramatickou strunu než na tu akční. Samozřejmě nemějte strach akce je přiměřeně, na skoro 2 hodiny filmu, ale nečekejte tolik perfektních killu jako v prvním díle. Jednička je svižnější, přímočařejší a taky se v ní méně mysli. Na své si přijdou i fanoušci GoT. PS: Oberyne, ty oči jsou tvoje slabina. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Udělali jste chybu, že jste zabili Susan, takže vás teď jednoho po druhém zabiju a bude mě mrzet jen to, že to nemohu udělat podruhé." Jak řekl, tak udělal, ale mě to zase tak moc nebavilo. Nicméně mám slabost pro zabijáky páchající dobro a beru na vědomí, že mi McCall sdělil, že kdo mu nedá pět hvězdiček, tomu prořízne hrdlo kreditkou. Až začnou mizet zdejší odpadáři, tak možná to hodnocení zvednu. Nebo se mu hrdě postavím ... a trapně zemřu. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Denzel Ekvalizér Washington je furt stejnej bourák jako už byl v jedničce. Je ještě větší bourák než Texas Ranger Norris nebo Bond James Bond a skoro lepší, než bouráci Stevena Seagala, a to už je co říct. Čte třeba tlustý intošský knížky s dlouhejma názvama, který žádnej jinej Američan nikdy nečetl. Od starýho židovskýho kámoše se učí jidiš, se sousedkou Fátimou prohodí bodře salám alejkum, dojemně se stará o mladýho prostoduchýho černýho kluka, kterýho už lanaří do gangu jiní černí pokérovaní opičáci, no a ve volným čase naprosto nezištně a na tajňačku pomáhá potřebnejm a ubližovanejm lidem. Zatraceně dobrej bódhisattva. Ale když musí, neváhá někoho brutálně vodkráglovat a většinou hezky pomalu a sadisticky, za zvuku praskotu kostí a agonickýho chroptění. A když mu voddělají starou kámošku pí Pullmanovou, nasere se dovopravdy. Takže partička baťůžkářů, která to má na svědomí a která ho jede sejmout kamsi do oka hurikánu, nemá samozřejmě šanci a vlezou mu do pasti jako blbý nutrie a milej Denzel je jednoho po druhým nafiletuje jako tresky (snad jsem moc neprozradil a nevokrad někoho vo napětí). Ale jo, uznávám že mě to docela bavilo. Tak ať tu furt jenom nenadávám, dám tomu o jednu víc než jedničce, kterou jsem tu minule koukám dost sepsul. Možná jí teď dám ještě někdy druhou šanci. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Akční scény srovnatelně dobré s jedničkou, ale ten zbytek již mírně pokulhává. Vyzdvyhl bych především rvačku agentky proti batůžkářkům a Denzela Washingtona s partou nevychovanců, zbytek však jen taková klasika, která byť neurazí je úplně zapomenutelná. Nebylo to sice špatné, ale tornádo ve finále dosti přehnané a uveřitelnost závěru spíše kazilo. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

První Equalizer byl jeden z nejlepších filmu, které jsem v daný rok viděl v kině. Po prvních videích jsem měl pocit, že pokračování bude slabší odvar jedničky a to se do jisté míry potvrdilo. Scénář a hlavní záporáci jsou největší slabinou. Rozjezd brzdi hodně nezáživných scén, které nesouvisí s hlavní, nepříliš originální zápletkou a po hodině si říkám proč? Hrdina v podání Denzela baví, ale přes namlsanost z jedničky je to málo. Kdo čeká důmyslnou akci, bude zklamaný. Důmyslné řezání s mafii a super charismatickým rusák chybí a místo toho dostane prostor pár frajeru v dementní lokaci ke konci. Baumax zůstal nepřekonatelný, tak snad na potřetí to zase urve koule........6/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Natáčelo se ve státě Massachusetts (USA) a v Istanbulu v Turecku. (ČSFD)

Související novinky

Denzel Washington vs. sériový vrah

Denzel Washington vs. sériový vrah

14.03.2019

Oscarový herec Denzel Washington (Training Day) se upsal novému krimi thrilleru Little Things od režiséra Johna Lee Hancocka (Zrození šampióna). Děj vypráví o unaveném venkovském šerifovi s temnou… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama