Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Recenze uživatele 3DD!3 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

Leháro zní skvěle... Cynická úvaha o fungování našeho světa, která by při hlubším přemýšlení nemusela být úplně mimo. Radcliffe jako vyhořelý optimistický samotář pracující na oddělení, na které všichni zapoměli je dokonalý. Buscemiho Bůh je boží, znuděný sebestředný negramota, který na každého machruje osciluje někde mezi Lebowskim a pětiletým dítětem. Jeho sázka s juniorkou v oboru malých zázraků o zachování naší planety je malinko prvoplánová, ale pravda, nebyl jsem si do poslední chvíle jistý jak to s lidstvem dopadne. Hromada mrtvol, razítek a nevyplněných žádostí. ()

Doba temna (2020) (S02) 

Když dáte český název seriálu a oni z vás hned v druhé sérii udělají blbce. Zcela jiný koncept, doba i celkové vyznění jen hlavní herci a styl humoru zůstal jakž takž zachován. No a není to vůbec špatné. Dcera Hovnoškrabova chce studovat a jet do světa a králův smolařský synek nechce zabíjet lidi tak často jeho taťka. Současný humor dobách temna někdy funguje a někdy to skřípe. Soud s kozou je z nich asi nejlepší. ()

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama