Reklama

Reklama

Nebe s.r.o.

(seriál)
  • USA Miracle Workers (více)
Trailer
USA, (2019–2023), 12 h 14 min (Minutáž: 18–23 min)

Tvůrci:

Simon Rich

Předloha:

Simon Rich (kniha)

Hudba:

Matt Novack

Hrají:

Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Sasha Compère, Jon Bass, Lolly Adefope, Kevin Wayne, Jason MacDonald, Christine Horn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(37)

Obsahy(1)

Komedie odehrávající se v kanceláři Heaven Inc. Bůh plánuje zničit Zemi a dva andělé musí svého šéfa přesvědčit, aby zachránil lidstvo. Vsadí se s ním, že dosáhnou toho největšího zázraku – pomůžou dvěma lidem se do sebe zamilovat. (HBO Europe)

Videa (6)

Trailer

Recenze (85)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Sice docela zajímavé a vtipné, ale celkem průhledné s divným Bohem v hlavní roli...Nevím, jestli chtěl Steve Buscemi Boha zesměšnit, ale narozdíl od skvělého Božského Bruce to prostě není ono. Harry Potter je taky takový nevýrazný herec a to, že se děj odehrává na třech místech - Země, Nebe a "pracovna" Boha tomu moc nepřidá- špíš by to byl dobrý film s méně vaty, než seriál...hodnocení 1. série...60% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Milý, nový a lehce přehlédnutelný seriál, který má co nabídnout. Opět budou lidé, kteří budou protestovat, některým se to jednoduše nebude líbit. A mají právo. Ale jde originální kousek, který vypraví určitý moment a popisuje život a i náboženství z jiného a až milého problému, který může urazit jen ortodoxní sebranku. Hezký příspěvek. Stojí jednoznačně za zmínku. Když jde jenom o takovouto jednohubku. A u ní to doufám i zůstane. ()

Reklama

M.J 

všechny recenze uživatele

Tento sedmidílný seriál jsem si vyhledal jenom kvůli Radcliffovi, ten chlap mě prostě baví. Není to v celkovém výsledku vůbec zlé, ale obsazení předpovídalo trošku větší pecku, poměrně škoda. Steve Buscemi hraje boha poměrně dobře, ale nejednou se fanoušek setká až s trapnohumorem, který prostě každému nesvědčí. Daniel se zase občas tváří až moc empatický, což se často nehodí a není to moc uvěřitelné. 6/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď už nič iné, tak tento seriál ma dostal svojim šialeným námetom a strelenými predstavami o Všemohúcom. Steve Buscemi ako Boh bol jednoducho dokonalý, tak dobre som sa dávno nezasmial. Bavia tu hlavne charaktery jednotlivých postáv, najmä tých mužských. A tá márna snaha dať dokopy tých dvoch zúfalcov - to bolo hnacím motorom celej zábavy. Miestami som tiež zaregistroval miernu iróniu smerom k náboženstvám, ktorá však nikoho neurazí. Skvelé. V závere síce zábava trocha stratila dych, no trochu to dorovnalo to kryštalizovanie charakterov, najmä čo sa týka Buscemiho. Tiež Radclifovi takéto strelené postavičky trtkov pasujú na mieru. Treba sa len na celý miniseriálik pozerať s nadhľadom a hlavne bez predsudkov, iba sa baviť a baviť... V zásade spokojnosť, nadpriemer. 75/100 ()

Pedronaut 

všechny recenze uživatele

Milý seriál, u kterého je na škodu, že se nebere vážně. Hlavně čtvrtá série v tomhle ohledu už dost drhne – postavy jsou ploché, nikam se neposouvají a když už to vypadá, že se něco změní, tak to tvůrci na poslední chvíli zabijí humorem. Ten je sice tak černý, že by mohl sbírat bavlnu, je ale zároveň dost předvídatelný. ()

Galerie (844)

Zajímavosti (2)

  • Druhá série seriálu se natáčela v Česku. [Zdroj: Fandimeserialum.cz] (Bernyz)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

Scenárista Ricka a Mortyho napíše Ant-Mana

05.04.2020

Třetí Ant-Man našel nového scenáristu a jeho jméno potěší zejména fanoušky šíleného animovaného seriálu Rick a Morty. Scénář nové marvelovky totiž napíše Jeff Loveness, který má kromě výše zmíněného… (více)

Reklama

Reklama