Reklama

Reklama

Šíleně bohatí Asiati

  • USA Crazy Rich Asians (více)
Trailer 1

Snímek Šíleně bohatí Asiati, inspirovaný celosvětově úspěšným bestsellerem spisovatele Kevina Kwana, sleduje rodilou Newyorčanku Rachel Chuovou, která doprovází svého dlouholetého přítele Nicka Younga na svatbu jeho nejlepšího kamaráda do Singapuru. Rachel, nadšená ze své první návštěvy Asie, ale nervózní ze setkání s Nickovou rodinou, vůbec není připravená na to, že jí její snoubenec o sobě zapomněl sdělit několik důležitých detailů. Ukáže se, že není jen potomkem jedné z nejbohatších rodin, ale také jednou z nejlepších partií v zemi. Když se Rachel ukazuje na veřejnosti po Nickově boku, stává se trnem v oku nejen žárlivým nápadnicím, ale především Nickově vlastní matce. A záhy je nad slunce jasné, že i když vám peníze lásku nezaručí, rozhodně můžou všechno pořádně zkomplikovat. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Trochu sklamanie. Na komediu je tu trochu malo vtipov. Ken Jeong tu je dokopy 3 minuty. Pribeh je gyc. Bohaty princ a chudobne dievca prekonavaju kastovne rozdiely. Na jednej strane herci su sympaticki. Na druhej strane. Kokos. Vsetci Cinania vyzeraju rovnako. Par krat som si skutocne nebol isty, co za postava to je vlastne na scene. Dopozeral som to bez nejakej ujmy na zdravi. Ale davam maximlane slabsie 3* a 55%. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Dlouho, opravdu dlouho jsem této "úchylárně" odolávala :D Nějako se mi do toho prostě nechtělo...A přestože se jedná o klasickou romantickou podívanou, tím, že je to z asijského prostředí - je to prostě jiné :D Je to totálně přehnané, šílené, barevné, bohaté, uřvané, šikmooké a stálo to za to :) Zároveň se mi finální scéna s matkou a hrou s kameny ohromně líbila a hlavní postava za mě měla skvělý závěr :) Doporučuji - je to tak skvěle praštěné, že to za to stojí :) ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Asijská verze Monster-in-Law v Hollywoodském kabátu. Nic nového pod sluncem. V podstatě je to celé průhledné jak výloha u vietnamské nehtařky. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Jedná sa v podstate o zbierku najväčších klišé romantických komédií ktoré vás iba napadnú. Cesta za spoznaním priateľovej rodiny sa zvrtne. Herecké obsadenie: Všetci herci Ázijského pôvodu, ktorý vás v tejto chvíli napadnú v tomto filme určite hrali, len sa treba dobre pozerať. Prevedenie: Veľmi pôsobivá výprava. Šanghaj je nádherné mesto a celý film sa snaží upozorniť na Ázijskú kultúru. V tomto smere nemám čo vytknúť. Pocity: Aj napriek tomu že sa jedná o romantický gýč, film dokáže chytiť za srdce a o to v konečnom dôsledku vo filmoch tohto razenia ide. Pridaná hodnota: Po dosledovaní som mal príjemný pocit. Možno mi aj ušla jedna slzička šťastia. Aj preto musím hodnotiť film veľmi kladne. 87% ()

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Šíleně bohatí Asiati nejsou úplně bezchybní. Bylo tam pár scén, které mě osobně moc nezajímaly, navíc je film fakt hodně dlouhý. Ačkoliv dokáže zaujmout, přijde vám, že spíš trvá hodiny 3/4. Ale přeci jen můj dojem je opravdu dobrý. Myslím, že jsem ještě nikdy neviděla film z americké produkce, kde by obsazení bylo čistě mongoloidní rasy. Navíc obsazení bylo velice dobře a příjemně zvoleno - za mě největší plus za Michelle Yeoh a Awkwafinu - a prostě se na film dobře koukalo. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"JSOU TAK SNOBŠTÍ A NÓBL, ŽE JSOU SNÓBL. Nekomplikované, od začátku do konce jasně lajnované, k odpočinku jak dělané. 60% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Americko asijský romcom? Ale jo. Rozumný mix, sice humoru je méně, ale romantika je pro změnu dost originální a je to nasládlé poměrně snesitelně. Není to hloupé a je tu plno nádherných bab. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

ty vole ještě aby ne, není divu že vietnamci jsou tak šíleně bohatí, když propašují tolik bambusu přes svoje večerky. A my hloupý pepíčkové si to od nich ještě necháme koupit trenky za třicet? Shut up and take my money. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Klasická love story, akorát hozená do exotického asijského hávu, aby to divákovi na první podivanou nedošlo. Navíc tady všichni vypadají stejně, tak jsem zhruba v polovině filmu zjistil, že nevím, kdo je kdo. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

jak by řeklo místní erudium, "klišovitě šablonovité a prvoplánové, ale koukat se na to dalo" :-))))...............moje hodnocení = 6 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu jsem si odnesl především to, že bych chtěl být skutečně šíleně bohatým Asiatem 8D, jelikož tady opravdu z každého záběru doslova tryská přepych a luxus, který by si asi jen málokdo nechtěl užívat, zároveň to ovšem přispívá i k faktu, o jak moc kýčovitou podívanou se jedná, a když k tomu ještě připočtu opravdu šíleně tuctovou zápletku, její až směšně předvídatelný vývoj a samozřejmě jasně daný závěr, tak by se mohlo zdát, že nelze Crazy Rich Asians označit za nic jiného, než za pořádný malér, jenže pozor, přestože všemu výše zmíněnému nelze oponovat, tak já i přesto musím konstatovat, že se o malér nejedná ani náhodou a dokonce v rámci žánru se jedná o jeden z těch opravdu lepších snímků. Tvůrcům se to totiž celé podařilo zpracovat poměrně příjemným způsobem, bez nějakého zbytečného tlačení na pilu, celé to vyznívá svižně a zábavně, naprosto bez trapných, či nucených momentů, navíc veškeré přítomné postavy lze označit za výrazné a živelné, a navrch je nutno samozřejmě podotknout, že se zde podařilo do filmu nacpat snad veškeré nejsympatičtější a nejkrásnější Asiaty a Asiatky, což též přispívá k pozitivnímu vnímaní celého toho filmu. Navíc mě několikrát oslovili i slušně fungující emoce, atmosféra k veškerému tomu dění a prostředí také působí přesně jak má, tudíž musím jen zopakovat, i přes ohromnou nenáročnost, kýčovitost a předvídatelnost celé této podívané je nesmysl si na Šíleně bohaté Asiaty stěžovat, jelikož v rámci žánru fungují a působí naprosto přesně tak, jak mají a ode mě za to dostávají palec nahoru. ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu, že v Severní Americe mají pro tamní Asiaty Šíleně bohatí Asiati dnes už prakticky kultovní status a i ta romantická linka funguje docela dobře, ale ta komediální stránka je přesně tak šíleně debilní, jak byste u asijských komedií čekali. Přepálené, často uječené, barevné až až a občas naprosto bizarní. Beru to, že si někdo užil tu romantickou linku, je to prostě klasický kýč se vším všudy, ale abych se dočkal opravdového humoru? Až na pár výjimek je to skrz naskrz totální průměr. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rozprávka pre dospelých. Komédia štipka, zato romantiky a dokonca aj tej nejakej dramatickej vsuvky dosť. Krásne farebné, neskutočne nablýskané až fakt doslova rozprávkové. Neriešim, že niekto narazil na okno, ktoré sa naposledy otvorilo v tak veľkej miere pri ére gréckych tučných svadieb. Viac ako len dobrý film, gýč áno, ale veľmi zručne spracovaný, ešte aj živel Ken Jeong bol totálne držaný na uzde a to je čo povedať. Vedel by som si pozrieť dvojku ála zo života Popolušky alebo tiež len čisto prípravy na svadbu atď. materiálu by bolo dosť. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Tohle velmi mile překvapilo. Čekal jsem další trapnou americkou komedii a vylezla z toho slušná romantická zábavná komedie. Film je teda krapet delší, ale baví celou dobu. Krásné asiatky potěší. Michelle Yeoh znám spíše z akčních filmů, takže vidět ji v komedii je nezvyk, ale hrála vážnější roli, což je její parketa. 70% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru asi to nejlepší za několik let. Fakt parádní romantika s tak akorát dávkou dramatu i komedie. ()

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Fantastický film. Miloval som každú chvíľu. Počas celého filmu som sa bavil. Skvelá romantická komédia plná drámy a ďalších skvelých aspektov. Vážne by som to sledoval znova a znova! Každá jedna z postáv bola jedinečná a zábavná, obzvlášť sa mi páčila najlepšia kamarátka Astrid. Tento film vrelo odporúčam všetkým! ()

Související novinky

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Nominace na 76. Zlaté glóby

Nominace na 76. Zlaté glóby

06.12.2018

Nominace na 76. ročník Zlatých glóbů byly čerstvě oznámeny a vy po nich teď nejspíš budete mít ještě více otázek, něž kolik jste měli před nimi. Mezi pěticí nejlepších dramat se totiž objevily filmy… (více)

Reklama

Reklama