Reklama

Reklama

Narcos - Season 1

(série)
USA, 2015, 8 h 15 min (Minutáž: 44–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Maurice Compte, André Mattos, Roberto Urbina, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez, Paulina Gaitan, Paulina García (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Drogový baron Pablo Escobar je čím dál mocnější a kolumbijská a americká policie se tak musí postavit protivníkovi, který pro udržení svého impéria udělá cokoliv. (Netflix)

Recenze (83)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně jsem se k tomu netflixovskému zlatu dostal a co psát víc, je to pecka. A to ačkoliv je jasně vidět, že jsou reálie dost zkreslené a celé je to zpracováno přesně tak, aby to filmově dávalo smysl. Není vlastně ale důvod se, až na nějakou lehčí mystifikaci některých událostí, zlobit...zvlášť když všechny díly perfektně šlapou od začátku až do konce a jsou napínavé a poutavé. Zajímalo by mě, jestli by nějak podobně zajímavě šlo zpracovat konflikt v nějaké jiné zemi (několikrát mě napadla Kubánská revoluce). A co je na tom úplně nejlepší? Ty melancholický momenty podkreslené skvělou hudbou, zpravidla tedy závěry epizod. Btw, celkově mě ještě zaujal velký úspěch seriálu v Americe. Druhým jazykem ve školách je sice často španělština, ale jinak amíci nesnášejí cizojazyčné filmy a titulky a to mě u seroše, který je ze 75% španělsky dost překvapuje. O to raději jsem však plynule naskočil do druhé řady s příslibem té nově nahozené třetí. ()

Mahowny 

všechny recenze uživatele

True detective, Fargo, The Wire....hned mě z hlavy napadají seriály s podobnou tématikou, které jsou lepší než Narcos. Dva roky jsem poslouchal, že je to nejlepší seriál, a tak jsem měl asi moc velké očekávání. Je to kvalitně zpracované i zahrané, má to ten závan "natočeno podle skutečných událostí," přesto jsem se občas nudil. První dva díly mě nebavil,i a kdyby to nemělo takovou pověst, už bych se dál nedíval. Naštěstí se to pak trochu rozjelo, udělanej z toho ale nejsem... ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkusil Narcos a příběh Pabla je pořád pro mě nezajímavý. Celkově prostředí drog ve filmech a seriálech nemusím. Mohli vybrat lepšího herce na Escobara a ne toho prasopsa. Nicméně je to dobře natočené, skutečné historické záběry byly taky plus. Kdo se zajímá o příběh Pabla, bude určitě spokojený.... ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pozriet si serial narcos bol spontánny nápad. Koncilo mi členstvo netflix tak som sa rozhodol že to ukončím týmto seriálom. Pilot bol zaujímavý a strhujúci asi najlepšia časť čo seriál priniesol. Slabšie časti samozrejme nechýbali. A ako býva u mňa zvykok seriály veľmi nemusím ale tento som dal za týždeň. Netuším či sa ešte vrhnem do druhej série. Bude to asi rovnaký napad aký bol na začiatku. Prvá séria končí s otvoreným koncom, tak uvidíme. Ale musím uznať že serialový Escobar je lepší ako jeho film Loving Pablo. 4* ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá záležitost. A ještě o to lepší, že má i vypravěče! Ty voiceovery jsou totálně luxusní vložka a do seriálu to perfektně sedne, ten dokumentární styl je pak o to patrnější a je to moc dobře, protože Narcos je skutečně takový polodokument. A velmi zajímavý. Velká drogová sága s naprosto excelentním Wagnerem Mourou, který prostě JE Pablo a perfektně vykresleným prostředím... ehm, prostředí i celé Kolumbie. Tempo vyprávění je překvapivě docela dost rychlé, děj je bohatý, je to chytlavé, napínavé i správně zábavné. A příjemně mně překvapilo, jak moc je to španělsky. Narcos je další velký hit Netflixu a fakt to stojí za to. Tenhle životopis je strhující, zábavný, realistický a patrně lepší, než jakýkoliv čistokrevný dokument. 1.série: 75%. ()

Galerie (232)

Zajímavosti (7)

  • V epizodě se dovídáme, že ministr spravedlnosti Rodrigo Lara Bonilla se měl stát velvyslancem v Československu. Tato informace je pravdivá. (joker.george)
  • Při nálezu peněz zakopaných na poli je vidět traktor československé výroby Zetor 6711. (bachta)
  • Keď asi v polovici filmu vchádzajú postavy do džungle, je vidieť naľavo chlapa so zbraňou, no nemá v nej zásobník. (maramashi)

Reklama

Reklama