Reklama

Reklama

Narcos - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2016, 8 h 41 min (Minutáž: 46–57 min)

Hrají:

Wagner Moura, Boyd Holbrook, Pedro Pascal, Paulina Gaitan, Martina García, Eric Lange, Joanna Christie, Alberto Ammann, Diego Cataño, Jorge A. Jimenez (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Escobarové se se snaží zvládnout život na útěku. Pablovi nepřátelé se proti němu spojili. Jeho pronásledovatelé z Bloque De Búsqueda se uchylují k taktikám na hraně zákona. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (97)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vyřiď ostatním, že Pablo Escobar se má respektovat, ty parchante." ___________ Zatímco 1. série pojednávala o vzestupu Pabla 'madafakin' Escumbara na trůn drogového impéria, ta 2. zase sugestivně reflektuje onen pomyslný pád na absolutní dno. Divák tak sleduje jak se průběhem epizod oprátka okolo jeho krku nemilosrdně stahuje. Narozdíl od minula je sice důraz kladen na autenticitu a nepřikrášlený naturalismus, ale jinak to na mě pořád působí dojmem papundeklově natočený kriminální telenovely, která mě veskrze moc nebavila. Třetí série není nutná a pochybuju, že jí vůbec dám jakoukoliv šanci. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi líto, že mi kvůli školním povinnostem trvalo tak urputně dlouho zhlédnout jeden z nejlépe hodnocených seriálů vůbec. Mluvím tedy o jeho ústřední dějové linii, která končí v jeho druhé třetině, poslední série na mě stále čeká. Ta prostřední je ale úctyhodným televizním kouskem, který mě sice neposadil na zadek jako jiné geniální kousky s drogovou tématikou, budu na něj ale vzpomínat jedině v dobrém. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série: Pro mě byla v první sérii trochu větší sranda to, jak si Pablo dělal z každého prču a vysmíval se systému, zatímco si seděl ve "vězení" plném rulet, šampáňa a šlapek. Druhá série už míří do těch realističtějších vod, dramatičnost klepe na dveře a Pablo začíná chytat depku ze strachu, co bude dál. Samozřejmě byla i druhá série výtečná, nechybělo mi tam nic, jen jsem jí zkrátka nezfoukla tak rychle a natěšeně jako tu první, protože ta látka prostě zpomalila a každému bylo jasné, jak to skončí. Do třetí série se mi nějak nechce, ale asi to hecnu, protože špatné ohlasy rozhodně nemá, jen mě asi jako každého odrazuje absence Pabla. No, tak uvidíme. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když většina těchhle latýnos vypadá jako los džitános buzerantos, jsou velice hraví a kreativní, co se vydělávání peněz a zadělávání konkurentů do země týče. V Kolumbii obzvláště. Cirka čtvrt milionu ťuhýků hovoří za vše. Vyberte si libovolnou ideologickou doktrínu a někde v poandí se k ní stoprobrko hlásí ozbrojená grupa, co se motá mezi stromy a s největší pravděpodobností svůj boj za lepší příští hradí z nějaké té laborky, kde se tvoří dobroty pro americké rypáky. Přetlak je tedy značný a musí docházet k jistým názorovým rozporům, to dá rozum. Obzvláště u zastánců tzv. volného trhu, rozuměj těch, co si zvolili ze všech ismů ten kapi. Narkos. Čistokrevných podnikatelů, co mají u svých díros do prdelos, na jaké straně politického spektra se nachází jejich koncový zákazník. Takový býval náš Pavlík. Pragmatický, od soušlů (rozuměj - řadových občanů) si kupoval podporu výstavbou houpaček, klouzaček a točítek pro haranty, od establishmentu zadotováním volebních kampaní, či příspěvky na kurvičky. Jak se to tedy mohlo posrat? No tak to se na to budete asi muset podívat. A zklamáni vážně nebudete. Nyní pro formu nějaké námitky - snad z nadšení, snad ze snahy o ťuknutí do vkusu řadového diváctva, které miluje příběhy o charizmatických zmetcích, nebyly Eskóbar a jeho činy popsány dostatečně ekl. Na jednu stranu musím vychvalovat osobní rovinu, v níž se dá nahlédnout na tu drobnost, že svět není černobílý, byť nám to média a politici zkouší permanentně cpát, na stranu druhou si ze seroše jeden odnáší nostalgický fíling. A i zarytí právomilci chvilkami drželi palce vyžranému vrahovi, aby ještě vydržel a otůroval mopeda pomsty.. Ne tedy, že by byl přímo glorifuckován, to ne, ovšem dopad jeho činů nebyl zdůrazněn natolik, aby si kdejaký náctiletý čurimrd nezasnil o tvorbě vlastního kartelu.... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první řadě záživnější, akčnější, divácky vděčnější a se zajímavějším příběhem. Hon na Pabla se rozjíždí na plné oprátky a je napínavý od začátku až do konce. Hlavní trojice Pascal - Holbrook - Moura je fantastická a zejména Wagner Moura je prostě král a naprosto neskutečný sympaťák, kterému nelze nefandit. Postavy jsou propracovanější a dozvíme se o nich víc, jednotlivé epizody mají větší spád a dialogy ve španělštině jsou vyloženě lahůdkové. Závěrečná věta série pak krásně navnazuje na řadu třetí. Velké věci pokračují. 85% a spokojenost, samozřejmě. Narcos je prostě pecka. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (9)

  • Světlemodrý automobil, který vidíme na konci dílu, je Ford Fairlane 500 z roku 1967. (J.F.B.)
  • V úvodní znělce druhé série se v záběrech na televizi mění američtí prezidenti podle doby, ve které se daný díl odehrává. Jde o jediný záběr, který se průběžně mění. (AlfaNumerO)
  • Pri leteckom zábere mesta vidno moderné vozidlá z 21. storočia. (WalterIK7)

Reklama

Reklama