Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stephanie (Anna Kendrick), matka a blogerka, se snaží odhalit pravdu o náhlém zmizení své nejlepší přítelkyně Emily (Blake Lively) z jejich městečka. Do napínavé hry plné nečekaných zvratů, tajemství, odhalení, černého humoru, vztahů, lásky, zrady, oddanosti, vraždy a odplaty se zaplete i Emilyin manžel Sean (Henry Golding). Nebezpečný koktejl ve stylu filmů Dívka ve vlaku a Zmizelá Vám namíchá režisér Paul Feig. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (10)

Trailer 5

Recenze (360)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi sedlo jako úsměv na Anninu tvář. To žánrové přeskakování je tak plynulé a přirozené, až to potěší. Film je sice lehce předvídatelný a částečně přehnaně překombinovaný, ale díky závěrečnému komediálnímu nádechu to vůbec nevadí. Tak nějak to s ním souzní. Vizuální multikulturalita, ok, to už prostě tak je, navíc - nejde přeci o realitu, je to vymyšlený příběh, že jo. Ok, konečně film, díky němuž můžu uznat, že Blake Lively je fakt krásná ženská. A dobrá herečka. V žádném z předchozích filmů, které jsem s ní viděl, mě ani v jednom ohledu nezaujala. Ale tady jo. Ale Anna Kendrick je boží celá, na tu Blake prostě nemá. Anna mě zde semlela jako ořechy do těsta. A jo. třeba mi ten film jen sedl v příhodné chvíli, ale za Annu, Blake a hravý humor to prostě napálit do plna musím. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z počiatku je to svižné, komicko - napínavé dobrodružstvo, aby sa to nakoniec premenilo na trošku zbytočne komplikovaný thriller. No ale možno, by to bez toho asi nefungovalo. A ja som rád, že sa občas niekto pokúsi takéto hitchcockovské námety zmodernizovať, ale štýlom, ktorý zaujme aj starosvetských fanúšikov. Takých, ako som ja. ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

What the fuck did I just saw? ... Pokud hledáte mrazivou mystérii jako já, můžete jít zase o dům dál. Tady se dočkáte leda tak mrtvého pohledu Anny Kendrick a jejího krvácelymiztohouši ječáku. Po shlédnutí tohoto filmu můžu jednoznačně říct. že se jedná o nejsympatičtější kravku z Hollywoodu. Uff. Skoro po celý film jsem se snažila vydejchat podlézavou komičnost její postavy, která se do kriminálně laděného snímku příliš nehodila. Celé to působí trošku jako když vařil pejsek s kočičkou. Zachraňuje to překvapivě Blake Lively, která mi až tady dokázala, že umí skutečně hrát. Ale já nevím, nějak jsem jim to celou dobu prostě nevěřila. SPOILER Emily chtěla peníze z pojistky, proto zabila svoje dvojče a vydávala ji za sebe. SPOILER Jenomže tuhle informaci skoro ani nezaregistrujete, protože k veškerým odhalením dojde ve stylu "Ahoj, jsem tady na večeři, a mimochodem jsem vážně neumřela, jak jste si celou dobu mysleli, to je překvápko, co? A jak jste se jinak měli?" Prostě spíš tak mezi řečí, bez překvapivých zvratů. WTF! Prokažte mi tu JEDNODUCHOU LASKAVOST, pane Feigu, a už nic netočte. :D BROTHERFUCKER! ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

4,5 hvězdy, po dlouhé době mě něco hoooodně zaujalo. Napětí, drive, také jsem se pobavila, je zde celkem dost komických situací. Doporučuji obzvláště ženám, i když muži si taky přijdou na své. Blake Lively je neskutečně sexy, kočka a nádherně oblečená. Anna je roztomilá, aneb jak se z hodné naivky vytrénuje "hodná mrcha". ;) Každopádně chci film vidět ještě jednou, protože jsem jistojistě něco nestihla (celkem rychlé tempo jde filmu k duhu) a něco přehlídla. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hi Moms ! '' --- Tedy nevím koho napadlo obsadit do téhle komedie lehce balancující na hraně thrilleru Annu Kendrick a mého miláčka Blake Lively, ale zasluhoval by za to metál ! Ten kontrast nesmělé neustále přitakávající puťky a naprosto suverénní tygřice po všech stránkách mně děsně bavil. Bavily mně i dialogy, občas se pro sprosté slovo nešlo daleko, ale tady vše sedělo jak prdýlka na hrnec. Nevím proč, ale když mluvila lascívně Blake tak to nepohoršovalo, ani mně to nevhánělo ruměnec do tváře, naopak užíval jsem si to naplno... Mám takovej dojem, že se na tuhle Věčně mladou krásku co si jí na Mělčinách chtěl dát jeden zubatej mořskej predátor podrobněji zaměřím. Z celkem vtipného začátku jak už jsem psal výše film náhle sklouzne krapet do dramatična a ž jsem chvilku nechápal tu nevyváženost. Naštěstí to má svůj důvod a konec vše celkem pěkně spojí. Vše se pořád nese v lehké nadsázce a lehké ironii a celé to na mne působilo velice příjemně. Takovéhle komedie si dám líbit ! Dávám 4 nachlazené sklenky Martini z Londýna * * * * ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Celosvětová premiéra proběhla 10. září 2018 v New Yorku. (Varan)
  • Ke zvýraznění kontrastu mezi strašidelným a vtipným se režisér Paul Feig rozhodl film natočit jako dobře osvětlenou komedii. Řekl k tomu: „Napínavé věci se dějí i v denním světle, nejen v temných místnostech.“ (hansel97)

Reklama

Reklama