Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (997)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Pan Wick znovu zvedá standard hollywoodské akci. Stahelski a Reeves čerpají ze zdánlivě nekončící studny nápadů. Akce v knihovně, ve stáji, v hotelu i na ulici. Nože, pistole, koně, psi, kniha - cokoliv v rukách Baby Jagy se stává smrtící zbraní a je často využito originálním způsobem. Vyvážené dávkování akce a rozšiřování mytologie dělá třetímu dílu velkou službu a nabízí tak to nejlepší z obou předchozích dílů. Velice osvěžujícím způsobem také pracuje s legendou, kterou Jardani Jovonovich představuje, vždyť hlavní záporáci jsou velkými fanoušky jeho práce. Vedlejší postavy jsou tentokrát hodně silné a vybarvují se vskutku nečekaně. Krásné exteriéry i interiéry, je to jedna velká luxusní přehlídka. Jen tak dál, jen tak dál. Je to velká čest s vámi bojovat pane Wicku. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Po akčných orgiách z dvojky som premýšľal, s čím by musela prísť trojka, aby ich prekonala. So špičkovo vycvičenými bojovými vlčiakmi s nepriestrelnými vestičkami! Ešte nikdy v živote som nevidel takú bravúrnu akčnú scénu so psami. Nikdy. Proste nikdy a bodka. John Wick je séria, kde v jednej priemernej akčnej sekvencii zomrie toľko postáv, koľko nezomrie ani v desiatich filmoch Michaela Baya naraz. A to už ej vážne čo povedať. Každá akcia je parádne premyslená a mimoriadne špecifická (psy, kone, motorky, ručná bitka s dvojicou fanúšikov). Zaujímavé a zvláštne je, že kým v dvojke ma mytológia okolo vrahov a ich sveta skôr nudila, než bavila, v trojke, kde je to ešte masívnejšie premyslené, ma paradoxne už chytila a užíval som si ju, bavila ma. Bavili ma tiež pútavé dialógy, exotické lokácie a skvelé úlohy pre Anjelicu Huston, Halle Berry či Laurence Fishburnea, ktorý je tu však stále akosi navyše a asi skôr preto, lebo sa chcel Keanu po rokoch stretnúť so starým kamošom z Matrixov. Je veľa akčných hercov. A potom je Keanu Reeves. ()

Reklama

bestlama 

všechny recenze uživatele

Abych udělal veliký dojem na ploutvonožce, co čtou mé komentáře a ctili mě jako svého osobního Boha, tak neuvěříte, ale viděl jsem v kině. Zaplatil jsem si letenku do Londýna, zašel jsem s kámošem do kina u Wembley (zmiňuji to, abyste mi věřili a záviděli) a po kině letěl zpátky. Bravurně bez titulků zvládnuto, protože příběh by pochopilo i šestileté dítě a tudíž není potřeba v konverzačních scénách dávat pozor. Mezitím jsem sledoval imigrantskou skupinu, která po deseti minutách opustila sál a zanechala po sobě několik balíků Nachos (povím vám, nic zábavného). Tímto komentářem bych chtěl pozdravit i následnou rodinu, která s dětmi přišla do sálu zrovna ve chvíli, kdy probíhaly nejbrutálnější scény filmu. Snad si to přečtete. Takže, co bych povídal. Jednoduchá, přímočará, ale silně efektní akce, kvůli které jsem ihned po kině zmlátil partu snědých uprchlíků ve stylu kravata, nůž a osmnáct salt. Vyvolený Neo, Morpheus schovaný v kanále a už mi chybí jen romantická Trinity, abychom dostali Matrix nové generace. Závěrečný cliffhanger je jasný, okatý a už by mohli s tím tempem zpomalit než nám v dalším díle Nea zabijí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $55miliónov║Tržby USA $171,015,687║Tržby Celosvetovo $328,349,387▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $47,333,285║ Tržby za predaj DVD v USA $22,701,926║ John fucking Wick, všetkých si podá. Samoúčelná akčná extáza. Kde už nekope a nehryzie len John Wick ale aj svoje si tu odkopú aj kone prípadné kúsavé psy. Nášup ako hrom. K tomu mrštná Halle Berry tu je ako bonus. Hefty, frky, dobieračky, bavia. Bavil som sa kráľovsky, môže byť. Tešíme sa na ďalšie pokračovania. /videl v kine 3x: 90%/ ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Na konci toho bolo az prilis, ale inak presne taketo filmy potrebujem k svojmu zdravemu vyvinu. Desiatky headshotov, krasne vymysleny filmovy vesmir, velka stylovost, perfektny hlavny hrdina a spickove akcne sceny. Dvojka sa mi sice pacila trochu viac, ale v ramci sucasneho stavu akcneho zanru ide o absolutnu spicku. 8/10 ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • Když se John Wick (Keanu Reeves) vybavuje na souboj v hotelu Continental, můžeme si na zdech všimnout několika českých zbraní. Především CZ P-09 a několika verzí CZ Scorpion EVO 3. (UncleMorty)
  • Keanu Reeves (John Wick) podľa vlastných slov pri natáčaní akčných scén v 90 percentách prípadov nevyužíva služby kaskadéra. (IceQueen)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 75 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama