Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve třetí části této adrenalinové akční série má super zabiják John Wick (Keanu Reeves) v patách celou armádu lovců odměn usilujících o získání 14 miliónů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table se z Johna Wicka stává excommunicado - psanec, který je terčem zabijáků po celém světě. Připravte se na válku! (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (997)

lesumir 

všechny recenze uživatele

John Dick trojka má sice spoustu nápadů, různých audiovizuálních kokotin, které vás prostě pobaví, ale jinak? ... Jenom tatarky po lobotomii by bavilo sledovat tuhle akční scifi koninu dvě hodiny. Střílečky, nože, kungfu, tejkvondo, kraf maga a to samý pořád dokola. Blecht. ___ Recykluje se to stejný dokola, akční scény jsou ve stylu "zopakujem předchozí díly a něco co tam dál přidáme, aby to vypadalo jako naprostý bullshit a nikdo už nechtěl vidět čtverku" ___ Jděte s tím prostě do prdele. Dvě hodiny jsou přepálený a vlastně celý to ztratilo smysl. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Fantázia a masaker v jednom balení! To, že John Wick spravil dieru do sveta v akčnom žánri a že sa okamžite zaradil medzi tie najlepšie akčne filmy bolo jasne od chvíle, kedy sa potvrdilo pokračovanie. Tretí John Wick znova ponuka vynikajúce a oku lahodiace akčne scény, kde nechýbajú štýlove prestrelky, kopanice, kotrmelce, milión vystrielaných nábojov, katany, mačety, nože, sekery, samopaly, brokovnice, pištole, motorky, kone, psy, šikmáči, dvojmetroví valibuci alebo nepriestrelné saka, či čaptavé behanie Keanu Reevesa. Toto všetko je zabalene v kapitole 3. No tento krát sa film nerozbieha, ale už začína rozbehnutý (a to doslova, tuším tam je záber v behu a v daždi). Kedže dvojka skončila tak ako skončila, tretí diel sa nikde nezdržiava a nemá tu pohodovú atmosféru prvých dielov, ale už od začiatku je to adrenalínová akčná jazda. Natočiť akciu, ktorá nenudí a veľa krát prekvapí nápadmi (aj po dvoch dieloch) to sa len tak nevidí. Kaskadéri by si za toto zaslúžili na oscaroch vlastnú kategóriu. John Wick hravo nakopáva zadok aj Avengers: Endgame a stava sa filmom roka! Obľúbený soundtrack: Deconsecrated. 90% - 5* ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zanedlouho se tady objeví agenti Nejvyšší rady, kteří z hotelu vynesou vaše těla. Hezký večer, pánové." Nemá to začátek, nemá to konec a to já nemám rád. Na druhou stranu to má nápaditou akci a to já mám rád. Zejména tu se Sofií a jejími přítulnými pejsky. A taky mě potěšilo, že John má stále charakter - když se k němu někdo chová slušně, tak ho zabije jen trochu. To je fajn. Jen jsem pořád nezpracoval tu informaci, že holubi jsou internet bez IP adresy. Že by to bylo intelektuálně náročnější, než to vypadá? ()

tron 

všechny recenze uživatele

Po akčných orgiách z dvojky som premýšľal, s čím by musela prísť trojka, aby ich prekonala. So špičkovo vycvičenými bojovými vlčiakmi s nepriestrelnými vestičkami! Ešte nikdy v živote som nevidel takú bravúrnu akčnú scénu so psami. Nikdy. Proste nikdy a bodka. John Wick je séria, kde v jednej priemernej akčnej sekvencii zomrie toľko postáv, koľko nezomrie ani v desiatich filmoch Michaela Baya naraz. A to už ej vážne čo povedať. Každá akcia je parádne premyslená a mimoriadne špecifická (psy, kone, motorky, ručná bitka s dvojicou fanúšikov). Zaujímavé a zvláštne je, že kým v dvojke ma mytológia okolo vrahov a ich sveta skôr nudila, než bavila, v trojke, kde je to ešte masívnejšie premyslené, ma paradoxne už chytila a užíval som si ju, bavila ma. Bavili ma tiež pútavé dialógy, exotické lokácie a skvelé úlohy pre Anjelicu Huston, Halle Berry či Laurence Fishburnea, ktorý je tu však stále akosi navyše a asi skôr preto, lebo sa chcel Keanu po rokoch stretnúť so starým kamošom z Matrixov. Je veľa akčných hercov. A potom je Keanu Reeves. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si: Kam se dá asi po dvojce stoupat? Bohužel se ukázalo, že v podstatě nikam a trojka je zopakování toho samého. Jen souboje působí o něco méně variabilně a ano, ke konci už to je úmorné. Choreografie navíc působí nacvičeněji a uměleji než minule. Vysypal jsem toho najednou docela dost negativního - ale jak ukazuje hodnocení, nakonec si mě to opět ukradlo, opět si to ode mě vysloužilo pár zasmátí, pár uznalých pokývnutí. Ten film se za sebe nestydí a přitom se přímo neshazuje. Nechá člověka kochat se svou okázalou bujarou nesmyslností. Je mi to pořád sympatické, i když už tomu dochází síly a představa čtvrtého dílu se mi jeví jako hodně blbý nápad. ()

Galerie (234)

Zajímavosti (34)

  • Před natáčením podstoupila Halle Berry (Sofia) výuku tréninku psů. Když pak byla zvířata přítomna na place, poslouchala právě Halle, která s nimi před natáčením cvičila, a tak nebylo zapotřebí žádného specializovaného trenéra. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 5. května do 17. listopadu 2018. Natáčelo se v New Yorku, Rusku, Maroku a Španělsku. (Varan)

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

Ženský spin-off Johna Wicka má režiséra

09.10.2019

Líbila se vám Halle Berry ve trojce Johna Wicka a těšili jste se, že s ní dostanete v budoucnu další film? Tak to vás zklamu. Akční série John Wick se sice dočká spin-offu, dokonce opravdu ženského,… (více)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

8. Filmový víkend ČSFD.cz (9. - 11. srpna)

15.07.2019

Milí filmoví fandové, právě byl spuštěn zvýhodněný online předprodej vstupenek na 8. ročník Filmového víkendu ČSFD.cz. Letošní ročník setkání filmových nadšenců poběží od pátku 9. do neděle 11. srpna… (více)

Reklama

Reklama