Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (57)

Gumi.30 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. Třetí serii lze po grandiozním závěru druhé serie vnímat jako velké zklamání. Tvůrci si na sebe trochu upletli bič, ze kterého se horko těžko dostávali skrze celkem povedené zapojení retro japonské kliky. Celkově to ovšem nefunguje a místy se z toho stává, až nevkusné sci-fi, kde vládne doslovnost a schopnost skoro do všeho nacpat hada. Tam kde dříve fungovala alespoň velmi zlehčená snaha o spirituaslismus nyní nastupuje machismus a snaha všechno vyhánět do absolutního extrému. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jak svěží a nenucený byly díly předchozích dvou řad, tak stupidní jsou díly třetí. Tady už se jede za každou cenu drama, ke kterýmu aby se dospělo, musí se těžce cucat zápletky z prstu. Některým postavám chybí motivace, jiným IQ a veškerýmu dění logika. Finále bylo sice slušný, ale když vezmu v potaz, jakým způsobem se k tomu scénáristi domlátili, posouvá to třetí sérii o řád níž. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takze uz aj najsympatickejsi serialovy pocin poslednych rokov dobehla tradicne nezmyselna serialova struktura plna vaty a zbytocnych dejovych liniek. Nastastie to ma stale este caro a taha to ustredna dvojica. Takze stale velmi fajn, ale ten pad zabolel. Takto vysoko hodnotin hlavne kvoli skvelym poslednym trom epizodam. 7/10 ()

Chmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odlehčenost prvních dvou sérii se rozplynula jako šance Johnnyho Lawrence na mistrovský titul poté, co ho Daniel LaRusso sejmul JEŘÁBÍM kopem. Ano, jeřábím, nikoliv jestřábím, jak to přeložil nějaký koumák, co děla titulky pro Netflix. Zřejmě si myslel, že jeřáb je jedině něco jako Lůďa z Bořka stavitele a ten nemá nožičky, aby mohl kopat. V devadesátkách tento kop běžel pod označením volavka, což dávalo aspoň trochu smysl, ale jestřáb fakt ne. Nejhorší je, že tento mimoňský překlad používají ve svých recenzích i profesionální recenzenti jako Tomáš Stejskal pro aktuálně.cz. Aspoň člověk vidí jejich úroveň a zainteresovanost. Třetí série je mnohem méně uvolněná než předchozí dvě. Je to o přecházení z jednoho dódžo do druhého, seznamování se s co největším počtem postav z 80. let a neustálém drámatu, které se časem stane vlastně dost otravné. Mimořádně otravně a zároveň nudně jsou naservírovány vzpomínky Kreese, které nám mají poodhalit tajemství zlounství tohoto drsného důchodce. Na mě to tedy nezapůsobilo. I výlet Daniela do Japonska a na Okinawu byl do celé pohádky tak uměle a těžkopádně naroubovaný, až to zavánělo ultimátní trapností. Třetí sérii z velké části zachraňuje charisma a herectví Viléma Žabky. Nutno uznat, že závěrečný souboj Kreese a Lawrence je do příchodu obarveného slaďouše Daniela jedna z nejlepších scén celého seriálu. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě sezony mě bavily hodně, právě tím jak chytře dokázaly navázat na staré filmy a přitom převrátit jejich koncept, směřovat úplně novým směrem - a přesně na tohle třetí řada úplně kašle. Místo rozvíjení příběhu někam dál se jen točí v kruhu nostalgického vracení dalších a dalších starých postav, opakování pořád stejných schémat, a ve finále i návrat do té totální osmdesátkové černobílosti, kterou se první dvě řady snažily rozbít. A přitom je to i docela nuda - poslední tři díly dobré, ale všechny předtím jsou v podstatě úplně zbytečné. Docela škoda, další pokračování mě tak už moc nezajímá. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

  • Když Johnny (William Zabka) popíjí v baru pivo a povídá si s Kreesem (Martin Kove), je vidět, že než se Kreese rozloučí, dopije svoji whiskey. Hned v dalším záběru, když odchází, je vidět jeho sklenice jako nedopitá. (BaronDevil)

Reklama

Reklama