Reklama

Reklama

Cobra Kai - Série 3

(série)
Trailer 1
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, 2021, 5 h 38 min (Minutáž: 28–41 min)

Kamera:

Paul Varrieur

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Elisabeth Shue, Jose Miguel Vasquez, Jacob Bertrand (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dódžó Cobra Kai vede nový mistr a Johnny s Danielem tak mají dalšího soupeře. Dávné spory nikdy nezmizí – stejně jako Cobra Kai. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Drirr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už poměrně dost natahovaná série plná wtf náhlých přesunů postav od jednoho senseie k druhému. Obecně si logika toho, co většina postav v seriálu dělá, vzala dovolenou a tvůrci už se ani neobtěžují ji tam nějak dodávat. Všechno je podřízeno dramatickému vývoji. Navíc i toho humoru a sympatického pošťuchování mezi dvěma hlavními protagonisty už je méně, takže nakonec dokoukáno už jen ze setrvačnosti. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série - (8/10). Tohle byla série, kde jsem věděl, že žádné další díly zatím vydané nejsou, takže jsem si každičký díl pořádně užil. Výrazného dějového vývoje jsme se ve třetí sérii nedočkali. To pravé jádro celého příběhu této série, bylo prohlubování jednotlivých postav. Například Kreese tady má hodně povedenou nastíněnou minulost. Tento seriál mě vážně chytnul a bez problémů mu odpustím mírně hluchá místa. Hrozně mě potěšily návraty některých postav, také uzdravení jak na těle, tak duši a na vznik nových přátelství i obnovení těch starých. Nemůžu se dočkat další série, protože Cobru Kai vnímám jako naprostý fenomén, který tady nemá obdoby. Cobra Kai never dies! Nejlepší epizoda: 19. prosince (S03E10) ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že se seriálu ujal Netflix, rozhodně Cobra Kai neuškodilo, nejen, že se mu dostalo mnohem více (zasloužené) pozornosti, ale také kvalita zůstala stejně vysoká, jako v případě prvních dvou výtečných sérií. Stále se pracuje s fungující kombinací dramatu, emocí, sebeironie a nadhledu, znovu dojde na pár bezva návratů a byť to může na první pohled fungovat jako hodně zběsilý mix, tak to ve finále skvěle funguje. ()

Chmur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odlehčenost prvních dvou sérii se rozplynula jako šance Johnnyho Lawrence na mistrovský titul poté, co ho Daniel LaRusso sejmul JEŘÁBÍM kopem. Ano, jeřábím, nikoliv jestřábím, jak to přeložil nějaký koumák, co děla titulky pro Netflix. Zřejmě si myslel, že jeřáb je jedině něco jako Lůďa z Bořka stavitele a ten nemá nožičky, aby mohl kopat. V devadesátkách tento kop běžel pod označením volavka, což dávalo aspoň trochu smysl, ale jestřáb fakt ne. Nejhorší je, že tento mimoňský překlad používají ve svých recenzích i profesionální recenzenti jako Tomáš Stejskal pro aktuálně.cz. Aspoň člověk vidí jejich úroveň a zainteresovanost. Třetí série je mnohem méně uvolněná než předchozí dvě. Je to o přecházení z jednoho dódžo do druhého, seznamování se s co největším počtem postav z 80. let a neustálém drámatu, které se časem stane vlastně dost otravné. Mimořádně otravně a zároveň nudně jsou naservírovány vzpomínky Kreese, které nám mají poodhalit tajemství zlounství tohoto drsného důchodce. Na mě to tedy nezapůsobilo. I výlet Daniela do Japonska a na Okinawu byl do celé pohádky tak uměle a těžkopádně naroubovaný, až to zavánělo ultimátní trapností. Třetí sérii z velké části zachraňuje charisma a herectví Viléma Žabky. Nutno uznat, že závěrečný souboj Kreese a Lawrence je do příchodu obarveného slaďouše Daniela jedna z nejlepších scén celého seriálu. ()

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě sezony mě bavily hodně, právě tím jak chytře dokázaly navázat na staré filmy a přitom převrátit jejich koncept, směřovat úplně novým směrem - a přesně na tohle třetí řada úplně kašle. Místo rozvíjení příběhu někam dál se jen točí v kruhu nostalgického vracení dalších a dalších starých postav, opakování pořád stejných schémat, a ve finále i návrat do té totální osmdesátkové černobílosti, kterou se první dvě řady snažily rozbít. A přitom je to i docela nuda - poslední tři díly dobré, ale všechny předtím jsou v podstatě úplně zbytečné. Docela škoda, další pokračování mě tak už moc nezajímá. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama