Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 90%. Druhá séria mi prišla lepšia, no trojka ma bavila zas viac ako prvá. Mando je tu trošku odsunutý na vedľajšiu koľaj a celý príbeh je hlavne o Mandalorianoch, no nevadilo mi to. Úvod tretej série nie je úplne strhujúci, no posledné diely (5,7,8) šliapnu na plyn a okrem perfektnej Star Wars zábavy, dostaneme trošku temnejší ton, keďže Impérium, znova vstáva s popola. Filoni a Favreau pekne prepojujú Manda s novou sequelovou trilógiu a taktiež nechýbajú odkazy na ďalšie seriáli. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší série, jejíž jednotlivá dobrodružství zaostávají za předchozími. Rámcový příběh je sice dobrý, nepředvídatelný a někam se posouvá, na druhou stranu trpí strašlivými, ba až amatérskými scenáristickými nedodělky (stačí si spočítat, kolikrát v rámci série rozhodne o vývoji náhoda nebo naprosto irelevantní rozhodnutí kohokoliv - a jak často se takové rozhodnutí stane správným a snadno proveditelným, přestože křičí imbecilitou na třicet parseků). Navzdory výše napsanému ale Mandalorianovi zůstává to hlavní, proč na něj koukat (alespoň pro mě): je prostě zábavný a kvalitně ošetřený. Pokles sledovanosti je plně pochopitelný - snad se nehezká situace v pozadí projektu nějak vyřeší a nebude třeba v brzké době zavírat vrátka. ()

Reklama

Maniik88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria hodne nevyrovnaná. Hodne dielov ma nebavilo, najmä vyšetrovanie vzbury robotov a jeden diel s bývalími imperiálnymi poskokmi. To ma fakt nebavilo. Potom sme sa hodne venovali Bo-Katan. Viac ako samotnému Mandalorianovi. A pár chujovných dejových zvratov tam bolo. Ako WTF odovzdanie meču Bo-Katan. Grogu už je len maskot (aj keď na konci pomohol). Jedi sa vytratili. A fakt si musíte pozrieť aj Boba Fetta, lebo tam polovica dielov bola o Mandalorianovi. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zcela prázdná sezóna. Seriál nikdy nebyl nabitý dějem, ale samostatné epizody dokázaly v rámci své minutáže nějak pracovat i s tím málem, co nabízely. U trojky se na vše již z vysoka vykašlalo. Zkratkovitosti, absence jakéhokoliv budování (kromě třetí epizody) vztahů či postav, chaotičnost. Kromě vizuální stránky se nedá zbytek nějak vážněji pochválit. Se závěrečnou scénou bych možná i byl rád, kdyby se čtvrtá sezóna nekonala. Stačily by hostovačky v jiných seriálech. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

třetí série na jedné straně bojuje s fanouškům dobře známou epizodičností a na druhé s tím, že by konečně ráda nabídla na Mandovské poměry komplexnější a méně odlehčený příběh.  To se pak ve druhé polovině docela daří a i když je třetí řada pocitově slabší než dvojka, najde se v ní mnoho pozitiv a nová parta kolem Din Djarina stále baví víc než poslední celovečerní filmy. Faktem každopádně je, že Grogu je tu tentokrát tak nějak navíc a většinu času funguje jen jako roztomilé zpestření a zábavný prvek. Ve finále sice i on přiloží ručku k dílu, ale kdyby tady v rámci celé řady nebyl, zas tak moc by se nestalo. Jenže to by Favreau asi fanouškům nedokázal udělat...80% ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Předák v loděnici v podobě bývalého bitevního droida B1 je namluven dvorním dabérem droidů Matthew Woodem. Ten propůjčil svůj hlas i generálu Grievousovi. (Veskoslav)
  • Klonoví vojáci, kteří napadali senátní ochranku spolu s Kelleran Beq (Ahmed Best), patří k tzv. Shocktrooperům – vojákům, kteří se specializovali na lov nebo ochranu důležitých osob. (Veskoslav)
  • V dobách rozkvětu vládci Mandaloru vládli systému, který čítal více jak 1 000 nezávislých světů. Proto se v období Klonových válek snažila jak Republika, tak Konfederace o přetažení sil těchto systémů na svou stranu. (Veskoslav)

Reklama

Reklama