Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

K tomuhle se přesně hodí komentář: "Co říct, abych neurazil." Já teda váhal mezi dvěma a třemi hvězdami, protože seriál celkem dobře ukazuje, co jsou autobazary za prasárny a jaké podvody na lidi dělají. Na druhé straně je scénář plný vulgarit, sexuálních narážek a pokud vezmu seriál v potaz dějově, tak přestože je to komedie, tak i plný nelogických věcí. Herecké výkony celkem slušné, ale jednotlivé příběhy postrádají trochu víc invence a nápadu. Upřímně řečeno, věřím, že je hodně naivních lidí. Ale zdejším postavám projde prakticky cokoli, jejich zákazníci jsou idioti všichni do jednoho a když naprosto trapným způsobem obejde Karel Čížek i finančák, začal jsem si říkat, že dvě hvězdy seriál patřičně ocení. Škoda, že je svobodný internet plný takových seriálů, jejichž většina dílů je ztráta času. U několika epizod jsem se usmál, u dalších poučil, jak se podvádí, ale u většiny jsem spíše přemýšlel, jak tohle mohou cpát divákům a myslet si, že jim to nebude připadat trapné i na komediální seriál. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra trefné a vtipné! Z mnoha hlášek budou hlášky lidové, možná už jsou. Petr Čtvrtníček je v roli dokonalý a je vidět, že ho Karel Čížek opravdu baví. Potěší i mnohé epizodní role, pokud jsou zrovna dobře zahrané, což se dařilo především v sérii druhé. Děj je jednoduchý, přesto na problém vtipně upozorní a dost takových Čížků naštve. Mně se více líbilo pojetí Andyho Fehu, tedy série druhá... jenom tomu Bóďovi jsem Bublinu tak přál! 80% ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů značně kolísala, některé byly fantastické, některé nic moc. Mě upřímně nebavila ta "milostná linka", která v tom seriálu byla hlavně docela zbytečná. Co se týče obsazení tak Čtvrtníček naprosto skvělý, Jaroslav Plesl taktéž, ale Lucie Polišenská mě moc neseděla, ale to je tím, že jí nemám jako herečku příliš rád. Sjel jsem to v podstatě na jeden zátah, ale podruhé si to asi už nepustím. Některé hlášky naprosto geniální, celkově ale průměr. 60% ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Tuhle jsem sháněl nějaké auto pro svoji paninku. Nejlépe, aby si v něm mohla vozit prdýlku, kilínko najeto a nejlépe dovoz z NDR. Tak jsem zvedl telefon, u telefonu pan Čížek a říká mi, že se mi to do druhého dne narodí a že mi dokonce ještě cukne s cenou. Po týdnu ježdění jsem ale zjistil, že auto má o sto tisíc navíc přetočený tacháč, že Fabia je přestavěný C-Max a že auto je v seznamu hledaných vozidel. To, co se dělo potom, je už vlastně jedno. Já panu Čížkovi, i přes to všechno, uděluji za jeho obětavý přístup 4 hvězdičky a rád ho doporučím ostatním, například svému nejlepšímu kámošovi Hugovi. /80%/ ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem se velmi bavil. Kdo nikdy nekupoval nějaké to starší auto a nedostal se při tom do kolize s lidmi podobným Čížkovi. S postupujícím časem bohužel ubývá nápadů. A čemu se bude průměrný český divák smát kromě vtipu ano sprostým slovům. Ne že by do hantýrky podobných týpků nepatřili, ale vulgarity jsou jako koření a některé epizody připomínají jídla co pálí dvakrát. Jednotlivé epizody by se dali hodnotit od ***** do totálního odpad!u, Takže zatím za slabší *** ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Když Číňan (Leoš Noha) přijíždí a odjíždí, tak při tom hraje „Eins, Zwei, Polizei“ od Mo-Do. (SONY_)
  • Na začátku epizody v pozadí hraje „Je v tahu“ od Petra Kotvalda a v závěrečných titulcích hraje „Sunglasses At Night“ od Coreye Harta. (SONY_)
  • Když Bublina (Lucie Polišenská) tancuje, hrají písničky „Fuk“ od skupiny Visací zámek a „Ztracená bloudím“ od Verony. (SONY_)

Reklama

Reklama