Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (492)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování, do kterého tvůrci přivedli duo veteránů, aby jim pomohli s komediální stránkou. První polovina je díky tomu občas spíše ryze komediální, protože staří hrdinové se oproti minulému dílu vyměnili své avatary. Kevin Hart dokáže Glovera bezproblémově zahrát. Pasti, honičky a akce je určitě náročnější než minule, trošku se ovšem vytratila ta lehkost z minula. Rozumím tomu, komu bude připadat Dvojka o řád slabší než jednička, i tomu komu Dvojka nabídne podobnou porci dobrodružné zábavy Jednička. 65% ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ani druhý díl nového Jumanji se nemá za co stydět. Stále je to humorné a nápadité, čehož si jako divák moc cením, protože sami víme, jak to často dopadá s druhými díly... Přidat do filmu postavy "dědečků" (jakkoli hloupě to může znít) nakonec fungovalo jako výborné oživení nového dobrodružství. A troufám si říct, že i pro herce bylo zábavné se "vtělit" zase do jiných nových postav... Nová generace Jumanji je pro mě zkrátka taková vtipná hříčka, dobrodružná pohádka pro pobavení. Pokud vás bavila už jednička, lze téměř s jistotou říct, že u dvojky se budete bavit taky. Někdy člověk zkrátka ocení přesně takový druh filmu - nenáročnou oddychovku s dobře napsaným scénářem a jednoduchým ale kvalitním humorem. ~(4,1)~ ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Jde o další díl videohry , která účastníky přenese do jiných světů. Vnukovi furiantsky radí v milostných zmatcích Danny DeVito. S chutí, jiskřivě, rošťácky; člověk v jeho přítomnosti vyloženě pookřívá a těší se na každý výstup. Většinu času si dědečka po jeho proměně rezervoval Dwayne Johnson, nejlépe placený hollywoodský aktér, který však hrát stále neumí – a ve srovnání s DeVitem to bije do očí. Díky DeVitovi konečná známka přece jen doplazí lehce nad průměr. Film nikam nespěchá, do značné míry se odehrává v dialozích, kdy hrdinové upřeně hledí směrem k trikovému plátnu a zpravidla své tlachání uzavřou větou, kterou při její desáté repríze přestane divák už počítat: „Padáme odsud!“ Dvouhodinový prostor by potřeboval větší dávku originální dobrodružné akce; nejlépe žánr naplňují scény se zvířaty, ať už parta prchá před pštrosy, domlouvá se s velbloudy nebo na visutých mostech bojuje s tlupou mandrilů. Na rozdíl od předešlého filmu zasazeného do džungle se tentokrát putuje přes písečné duny do vysokohorské pevnosti zlosynů, kteří mají povšechný vzhled zarostlých barbarů mávajících sekerkami. Pohříchu pohledné ledové finále už je příliš mechanicky digitální, nemluvě o všeobecném vyznávání, smiřování, loučení a dojímání. Na druhé straně musí být člověk rád, že hráčů Jumanji není víc a že každý může být „zabit“ nanejvýš třikrát; jinak by se snímek určený čistě pro kratochvíli neskutečně vlekl. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pre mňa funkčnejšie ako Welcome to the Jungle. Jednak je to zábavnejšie, akčnejšie a má to aspoň naznak príbehu. Kasdan je sebavedomejší, netlačí na pílu a necháva vtipy krásne doznieť. Stále je to digitálne ako šľak a záver je správne cukrový ale aspoň z toho cítiť dobrodružstvo.. čo na tom, že vzťah sú povrchné.. a ak by vznikla tretia časť a niesla sa v podobnom duchu, asi by som si ju užil. Sú to síce 4 slabé hviezdy ale naozaj som sa na tomto zabavil. A Danny DeVito je malý Boh. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hodnotím kladně precizní naplnění zadání: bezduchá zábava s výbuchy, bitkami a efekty. Snímek nepředstírá děj, jde jen o klasickou počítačovou hru, kdy se postupuje do dalších úrovní. Úkoly nejsou nijak rafinované a vtip vcelku nenajdeš, pokud za něj nebudeme považovat, že si Dwayne Johnoson dělá legraci ze svého neherectví. SHRNUTÍ: Počítačová hra, kterou si nemůžeš zahrát. Jen ji můžeš sledovat. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • V čase 1:18:25 zazní píseň od Guns N' Roses, Welcome to the Jungle“. Stejně jako tomu bylo v předchozím díle na konci filmu. Tam to ale mělo i své opodstatnění, protože film se jmenoval Jumanji: Vítejte v džungli (2017). (randycz)
  • Během natáčení točil Jack Black videa ze zákulisí filmu a dával je na svůj Youtube kanál „Jablinski Games“. (MeanWhile)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama