Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martha, Bethany a Fridge se vracejí zpět do hry, aby našli Spencera, který záhadně zmizel.  Zjistí však, že se hra změnila, a že přežít ve světě Jumanji bude mnohem náročnější. Jumanji už totiž není jen džungle, jsou to i rozpálené pouště či zasněžená pohoří plné nových nebezpečných nástrah. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 11

Recenze (492)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě povedené pokračování prvního dílu s ješte zábavnějšími postavami, skvělým vizuálem (hroch, opice, hadi...) a nečekaně skvělým humorem, který se dařil 80% filmu. Herecké obsazení potěšilo, zejména vedlejší postava Ohaře z GoT a pak klasika Dwayne a Kevin, kteří se výborně vcítili do role senilních staříků a házeli tam jednu hlášku za druhou a já jsem se obrovsky bavil. Co mi možná vadilo, bylo takové jednodušší finále, které ale prostě k teen dobrodružáku patří a nuceně “musí” udělat happy end. Čekal jsem tragédii, ale tahle adventure jízda to zvládla hodně obstojně a s do detailu zpracovaným příběhem boduje. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dalo se čekat, že nic převratného už asi série nenabídne. Je to stejné jako s hrou na určité téma. Tudíž opět uspávací úvod, skok do příběhu, padouchové, překážky, cesta tam a zase zpátky. Možná by bývalo nevadilo nechat některou z postav zcela zemřít... Ovšem akce je zábavná a co na tom, že z větší části vytěžuje opět Indiana Jonese a připomene Mission: Impossible. Honička se pštrosy je vtipná, potyčka s mandrily na zavěšených mostech evokujících schodiště z Bradavic napínavá. Nu a pak hrad z fantasy světa, kde jsou pasti známé z Dobyvatelů ztracené archy a nechybí vzducholoď. Přidanou hodnotou pro mne jsou nádherné krajiny. Akční zábava s příjemným vizuálem a poněkud rozporuplnými postavami mne bavila - 3.5* ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek z roku 2017 byl povedenou trefou do černého, ke které se velmi rád vracím. Vyskytuje se zde totiž vydařený koktejl skvěle natočené akce s tunou odlehčeného humoru. Bohužel, snímek z roku 2019 s podtitulem "The Next Level" tyto ingredience přetavil do olbřímí generické "CGI" podívané, u níž se bohužel budete po většinu času znuděně dívat na hodinky. Je zde sice více akce, více lokací a více postav, nicméně to pojivo, které drželo předchozí snímek tak dobře pohromadě zde zkrátka už není. Ve finále tedy dostanete pouze klipovitou smršť akčních scén a pár povedených gagů. Jako nenáročná "vata" na volný večer to sice nějakou tu službu udělá, nicméně na důstojné pokračování je to vážně hodně, hodně málo. Škoda, snad příště. (Viděno v kině CineStar Čtyři Dvory České Budějovice) „Are you having a heart attack? Breathe! Breathe! His whole left side is shutting down!“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jumanji: Další love. Kasdan kuje své železo, ale už je žhavé jen v maličkostech. Výsledkem je tuctová rodinná zábava na jedno použití, které by už vzhledem k vyčerpanosti námětu slušel závěrečný nápis Game Over, nicméně ti pštrosi v ulicích ve stylu originálu z roku 1995 něco takového nenaznačují.. Apropo, ve Hře o trůny Ohař remizoval s Horou, tady ho jednoznačně porazila Skála. Ani si netroufám pomyslet, co by s ním provedl Benny Hill.. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"No shit, he's an NPC? So he has a limited number of things he can say, right?" "Just like my friend Carl." ____ Sequel modernizované verze kultovního 'Jumanji' opět lukrativně využívá principu gamifikace, a jakožto dobrodružná akční oddechovka dozajista splňuje svůj primární modus operandi. Kevin Hart, Jack Black, Danny Glover, a Danny DeVito si každej frk kradou pro sebe - charismatický herecký ansámbl je jedním slovem bezchybný.... Sice je pokračování svým pojetím přespříliš kýčovité a patetické, částečně postrádá čaro svého předchůdce, a mnohdy recykluje originální prvky z jedničky (dance fight či running joke s abilitami a úmrtími), ale zásadně jde o bezstarostnou blockbusterovou jízdu, kterou nelze brát jakkoliv vážně, a kterou jsem si upřímně užil - čímž snímek splnil svůj účel. Završení trilogie bych kupodivu uvítal.... VERDIKT: 7,3 mandrilích řitopichů z 10 ()

Galerie (134)

Zajímavosti (10)

  • Stejně jako v Jumanji: Vítejte v džungli (2017), i v tomto pokračování se nachází tzv. easter egg na původní Jumanji (1995) s Robinem Williamsem, který tak dokazuje jeho návaznost než reboot. Dočkáme se ho až v jedné z posledních scén, kdy zjistíme, že mnohokrát zmíněnou restauraci U Nory vlastní Nora Shepherd (Bebe Neuwirth), teta a opatrovnice dětí z původního snímku, Judy a Petera. (Andrew94)
  • Na začátku filmu hraje „It's The Most Wonderful Time Of The Year“ od Andyho Williamse. Z jukeboxu hraje „Wicked Game“ od Chrise Isaaka. Z rádia hraje „Baby, I Love Your Way“ od Big Mountain. Na konci filmu hraje „It's All In The Game“ od Tommyho Edwardse. (Duoscop)
  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)

Související novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (více)

Reklama

Reklama