Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 1

(série)
USA, 2018, 10 h 14 min (Minutáž: 55–70 min)

Hrají:

Diego Luna, Michael Peña, Alyssa Diaz, Alejandro Edda, Horacio Garcia Rojas, Jackie Earle Haley, Tenoch Huerta, Tessa Ia, Lenny Jacobson, Matt Letscher (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Staňte se svědky událostí, které stály u zrodu války mexických drogových kartelů v 80. letech 20. století. Drsná sága popisuje skutečný vzestup guadalajarského kartelu. (Netflix)

Recenze (53)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se...Bohužel mi to příjde jako obrácený odraz v zrcadle oproti Narcos: Kolumbie...To co už víme, akorát s jinými herci...Jediný, kdo mi tu příjde uvěřitelný je Michael Peňa...Ještě to nemám dokoukané, tak si nechávám prostor...Poslední dva díly se pěkně rozjeli a byli nejlepší...Na mém hodnocení se, ale nic nemění...Za mě 70% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narko trafikanti v jiné zemi (než Kolumbie). Stejné ambice a cíle, trochu jiný dojem. I když tvůrci kolumbijské série jsou stejní i v Mexiku, odlišnost postav i zemí je znatelná. První dva díly nic moc (nějaké nové pravidlo?), potom už se to chytá. Chápu, že původní Narcos mělo svou specifiku a hlavně Pabla. Ale v mexické sérii vizuálně skoro zmizelo násilí a sex snad úplně. Jen ta zvířecí inteligence je všude podobná. Kdybych ale neviděl Narcos, tak by hodnocení bylo v plné palbě. Uvidím, co řekne druhá řada. Překvapivé bylo taky to, že agenti DEA v Mexiku byli téměř bezbranní, proti svým kolegům v Kolumbii. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobně jsem z narkobaronů z Mexika měl obavy, jelikož původní seriál byl famózní se svým kouzlem. A trošku jsem tušil, že Mexikánci nebudou takový prachatí elegáni, že to bude trošku více venkovanské a špinavé.. Což jsem vlastně i dostal. Co mě ale opravdu velmi mile překvapilo, jak lidští naši hlavní hrdinové jsou! Jakože dvojice Félix a Kiki jsou symboly celého boje proti Narcos. A oba byli prostě výborní! Úplně nejsem fanda Michaela Peňi, respektive spíše se mu vyhýbám, ale tady byl na svém - životní role?! Když se nám do toho vloží ještě Don Neto a Rafael Caro Quintero, tak už si to jede svým výborným tempem. To, co v původních Narcos prakticky nacpali do úvodního dílu, tak se nám tady představuje na celých 10 epizodách.. Je to trošku komornější, nemá to takové grády, ale já se každý týden těšil na novou epizodu (i když jsem věděl, jak to dopadne).. 85% ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Na Narcos Mexico S01 jsem se opravdu těšil, trailer mě navnadil neskutečně. Bohužel spoustu dílu nezazáří a jsou tam úplné zbytečnosti, až mě šlehalo do očí. Je samozřejmé, že se nedá udělat nic úplně do podrobna, ale tak mohli se o stupeň více snažit, i přesto je to za 4 hvězdy. Těším se na druhou. Zatím nejlepší sezona byla 2 a hned po ní první v klasickém Narcos s Pablem. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl vyjádřit na sto bodové stupnici hodnocení prvních 3 sérií, nikdy by to nebylo méně jak 97 ze 100...Escobar byl brutální, Cali byly monstrózní a pravdou je, že Felix je proti nim trošku takový vyplašený žáček, který místy vypadá, že mu někdo ukradl angličáky....i přes to všechno mě i 4. Narcos napevno usadily do gauče a co do autentičnosti je to asi seriál seriálů..............moje hodnocení = 9 z 10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (17)

  • Písnička, která hraje na začátku epizody, je „No Se Ha Dado Cuenta“ od Roberto Jordana. Ve 34. minutě hraje „La Calandria“ od Pedra Infanteho. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v 19. minutě, je „El Mariachi“ od Loli Beltrán. Ve 29. minutě hraje „Yuriria De Mis Amores“ od Gabriela Allendeho. Ve 31. minutě hraje „Baker Street“ od Gerry Raffertyho. Ve 35. minutě hraje „Hold The Line“ od Toto. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v 28. minutě, je „Vuelve A Mi“ od Grupo La Rebelion. Ve 32. minutě hraje „Karma Chameleon“ od Culture Club. (Duoscop)

Reklama

Reklama