Reklama

Reklama

Narcos: Mexiko - Série 2

(série)
všechny plakáty
Trailer
USA, 2020, 9 h 37 min (Minutáž: 46–66 min)

Předloha:

Terrence E. Poppa (kniha)

Hrají:

Mayra Hermosillo, Diego Luna, Clark Freeman, Teresa Ruiz, Omar Ayala, Sebastián Buitrón, Miguel Rodarte, José María Yazpik, Alejandro Edda, Alfonso Dosal (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ilegální obchod s drogami v Mexiku kvete. Inteligentní a neústupný drogový baron Félix Gallardo (Diego Luna), který je šéfem ambiciózního kartelu Guadalajara, však musí čelit potížím. Americká protidrogová agentura DEA chce pomstít brutální vraždu jednoho ze svých lidí a úzce spolupracuje s mexickou federální policií. Cílem je zastavit Gallarda i jeho nemilosrdné společníky a zničit kartel jednou provždy. Jenže vazby pašeráků drog sahají do nejvyšších vrstev společnosti. A jako by to nestačilo, Gallardo musí řešit nejen následky svých zločinů, ale i vzrůstající nespokojenost a rivalitu v řadách vlastní organizace. Kdo uspěje, přežije a zbohatne. Kdo ne, zemře v bolestech… Pokračování drsného amerického seriálu Narcos: Mexiko přináší deset nových napínavých epizod znovu inspirovaných skutečnými událostmi. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu slabší a méně úderné než jednička, ale závěr to staví do zajímavého můstku mezi jedničkou a trojkou. Tedy něčím, co Felix grandiózně započal, aby se to ve trojce (pravděpodobně) utrhlo ze řetězu. Luna je opět famózní a scénáristé se nebojí srozumitelně a jasně ukázat i několik čistých chyb, kterých se jinak velký drogový budovatel a byznysový vizionář Gallardo dopustil. Trojka v očekávání. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se bál, že se druhé série nedočkám. Je to opět parádní jízda, možná ještě krapet lepší než první série Mexika. Félix sice už není nablýskaný boháč, ale má pořád pod čepicí. Protože ty věci, které se mu povedou, tak jsou fakt suprová podívaná. Společně s první řadou to je moc pěkný dvacetihodinový zážitek. Třetí série už snad ani není potřeba. 8.5/10 ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti první sérii v Mexiku přibylo víc zákulisních a politických bojů a to co dělalo Narcos Narcosem od dob Pabla se trošku vytratilo. Hodně tomu napomohla partička kolem agenta Breslina, která posrala skoro všechno na co sáhla. Skoro v každým díle si říkáte, že to končí tak, že další epizoda už bude nálož podobná předchozím sériím, ale nakonec ani věc jako atentát nepřiměje Félixe ke zkratovitýmu jednání. Během téhle série jsem si několikrát říkal, že by se měl Narcos ukončit, protože nepřináší už nic novýho a je to všechno na jedno brdo, ale závěrečný tři díly zase daly naději, že nemusí být tak zle. Kdo chce moc nemívá nic, takže Félix skončil v base a zbytek kartelu na svobodě dává velkou šanci na zajímavý pokračování. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

De facto pátá řada Narcos vygradovala určitě lépe než předchozí (tedy první Mexiko), poslední dva díly jsou naprosto top. Kvůli spoilerům se do toho úplně pouštět nechci, ale ta šablona seriálu je hodně podobná prvním dvěma řadám původního Narcos a některé postavy mi v další řadě (opět poslední?) budou zkrátka chybět. Patrně se to bude nebezpečně blížit Breaking Bad, ale věřím, že tvůrci najdou svou cestu a bude to zase ještě o chlup lepší. Tentokrát ten pětikvalt utekl jenom proto, že jsem neměl touhu seroš zkonzumovat alespoň během měsíce, ale trvalo mi to tři. Diego Luna si to skvěle dává, jde z něj strach i respekt a hned mi ten jeho plánovaný Star Wars seriál dává větší smysl, on tam bude opět perfektní...8/10 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě určitě lepší a víc "Narcos" než první Mexico. Lunovi jsem už toho narkobarona docela žral, z vedlejších postav se začíná logicky víc dostávat na oči Pacho, dojde i ke crossoveru s Cali...a navíc...navíc poslední 2 díly patří mezi to nejlepší z těch už 5ti sérií. Právě díky tomu závěru to s radostí napálím na plno. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (16)

  • Carlos Muñoz Porta, který pracoval v produkci seriálu a vyhledával vhodná a zajímavá místa na natáčení, byl 15. září 2017 nalezen zavražděný. Jeho mrtvola, provrtaná několika střelami, ležela v autě odstaveném na prašné cestě nedaleko mexického města Temascalapa. Nebylo vyloučeno, že vražda má nějakou spojitost s místními drogovými gangy. (rublik05)
  • V epizodě zazní píseň „Contigo En La Distancia“ od Cheo Feliciano a po ní následuje „No Me Hables De Ese Amor“ od Maria Alma. Při zatčení Félixe hraje „Tonada De Luna Llena“ od Simóna Díaze. Při rozdělování plaz hraje „Cielo Rojo“ od Davida Zaizara. (Duoscop)
  • Na začátku epizody hraje „Pistoleros Famosos“ od Carlos Y Jose, po ní následuje „The Passenger“ od Iggy Pop a po ní následuje „Cruz De Olvido“ od Chavela Vargas. Na konci epizody hraje „De Nada Sirve“ od Moris. (Duoscop)

Reklama

Reklama