Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek nabízí pohled do zákulisí rozsáhlé pyramidové hry Bernieho Madoffa. Zkoumá, jakým způsobem do ní byla zatažena veřejnost, i sled ničivých událostí, které napáchala – jak na obětech, tak i na Madoffově rodině. Robert De Niro a Michelle Pfeiffer excelují v hlavních rolích Bernieho a Ruth Madoffových. (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (61)

alchac 

všechny recenze uživatele

Je jistě chvályhodné páchat osvětu o vrazích ze Zdení ulice, tentokráte konrétně na téma "jak si jeden prefíkaný židovský filantrop a altruista svépomocí postavil největší letadlo v dějinách aviatiky," nicméně k provedení mám jednu velezásadní výtku - obsazením výtečného a značně sympatického Boba žel došlo k tomu, že onomu bezskrupulóznímu sociopatickému zničiteli životů tisíců lidských bytostí, jehož nápravné zařízení je luxusnejší, než nejeden hotel v centru Práglu, jeden skoro fandí a lituje ho. Gáj Pírs měl být obsazen! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Drama o spekulantovi Bernieho   Madoffa. Ten vymyslel a rozjel   na burze své letadlo tzv.   pyramidovou hru, pozor   neplést s multi-level   marketingem. Madoff lákal   klienty do fondů na vysoké   výnosy, které ale   nevyplácel z výnosů,   nýbrž z vkladů nově   příchozích klientů. Že je   systém neudržitelný je   zřejmé, jenom nechápu, že   mohl fungovat tak dlouho ve   filmu se mluví o celých 16x   letech. To je vidět, jak maj   vychytaný systém kontrol,   když dokázal zpronevěřit   okolo 50 miliard. Pak známá   poučka 30/70 nabývá úplně   jiného rozsahu. Tedy 30%   spekulace a 70% jistota   vkladu, abych měl z čeho   pokrýt ztráty, kdyby   spekulace třeba nevyšly. Co   je ovšem skutečná tragédie   jsou ty tisíce   ožebračených lidí co   přišly úplně o vše o   celoživotní úspory.   (30/70!!!) Když člověk   sleduje snímek tak si   říká, jak mohl vůbec   spát. Robert De Niro ho   zahrál dobře a pro mě   absolutní perlička byl   závěr, kdy se ho novinářka   ptá, zda by sám sebe   označil za asociála. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden z pohľadov do zákulisia finančného sveta. Tentokrát ide o pyramidovú hru s jednou zásadnou zmenou oproti ostatným filmom. Podvodníka Bernieho Madoffa ( spoľahlivý Robert De Niro ) osvietilo zlé svedomie a chce sa udať... Snímok v retrospektívach podrobne rozoberá priebeh finančných operácií, rodinné zázemie, vyšetrovanie a v neposlednom rade dôsledky samotného podvodného konania. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Barry Levinson už má nejlepší léta za sebou, Michelle Pfeiffer konečně překročila věk, kdy už bych ji v latexu opravdu vidět nechtěl, De Niro jede celej film na půl plynu a jedinej, kdo to zachraňuje, je tak Hank Azaria. Kterýho je tam ale proklatě málo. Nebaví mě, jak je ten děj sestříhaný, nebaví mě, jak se celou dobu o nic nehraje, nebaví, nebaví, nebaví. Po dlouhé době palec dolů pro HBO, loňskej All the Way s Cranstonem o míle jinde. 5/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je celkem klasický životopisný snímek poslední doby. Má dobrý historický základ v zajímavé osobnosti, ale dění je podáno tak nějak klasicky dramaticky, což očekáváte. A opět jsou to herci, kteří takový životopisný snímek zachraňují. Robert De Niro mě prostě nezklame, Michelle Pfeiffer hraje, co má, a sem tam probleskne i dobrá scéna - šílení Marka. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Bernie (Robert De Niro) volá Ruth (Michelle Pfeiffer), zanechá své ženě několik hlasových zpráv. To je však technicky nemožné, jelikož všechny hovory z federálních věznic musí být přijaté osobou, které vězeň volá. Zabraňuje to, aby lidé dostávali nechtěné telefonáty a hlasové zprávy od vězňů. (TheRay97)

Reklama

Reklama