Reklama

Reklama

VOD (1)

Snímek nabízí pohled do zákulisí rozsáhlé pyramidové hry Bernieho Madoffa. Zkoumá, jakým způsobem do ní byla zatažena veřejnost, i sled ničivých událostí, které napáchala – jak na obětech, tak i na Madoffově rodině. Robert De Niro a Michelle Pfeiffer excelují v hlavních rolích Bernieho a Ruth Madoffových. (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (61)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príliš ukecané, aby to mohol celé utiahnuť De Niro len svojím herectvom. Skvelé obsadenie spolu s Pfeifferovou tu naráža na slabý obsah. Dej nevtiahne, finančný podvod, ktorý Madoff urobil, nejako nevzbudí súcit s podvedenými, možno ani divácky záujem. Navyše tie vyše dve hodiny sa neskutočne vlečú. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Opäť jeden z pohľadov do zákulisia finančného sveta. Tentokrát ide o pyramidovú hru s jednou zásadnou zmenou oproti ostatným filmom. Podvodníka Bernieho Madoffa ( spoľahlivý Robert De Niro ) osvietilo zlé svedomie a chce sa udať... Snímok v retrospektívach podrobne rozoberá priebeh finančných operácií, rodinné zázemie, vyšetrovanie a v neposlednom rade dôsledky samotného podvodného konania. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Komplexní pohled na Madoffův případ od jeho vypuknutí až po hořký konec se všemi jeho tragickými důsledky. Filmu podle plánu dominují De Niro a Michelle Pfeiffer, ale povedl se i casting vedlejších rolí s Hankem Azariou a dalšími. Co bych filmu vyčetl je přílišná délka, díky které Levinson zbytečně zamotává diváka do finančních machinací a okrouhat by šel i čas zabývající se Madoffovým soukromím, nebo ho vyhradit pro postižené, kteří z mého pohledu mnoho prostoru nedostali. Od HBO je sice člověk zvyklý na vyšší kvalitu, ale i tohle je dobré. 70% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Čaroděj z dvouapůlhodinové země nudy. Pyramiďák DeNiro už dávno neoslňuje na filmových plátnech oskarovejma výkonama, ale ruku na srdce, možná by to chtělo zvolit trochu kvalitnější scénář, jinak už nezazáří v ničem a budem si ho všichni pamatovat jen jako tchána Gaylorda Jebala. Abych taky něco napsal k filmu. Možná nejsem úplně ta cílovka, které byl film určenej, nějak mě nikdy nezajímal NASDAR, ani jiný kurzy burzy. Nejsem specialista na index PX50, ale to přece neznamená, že bych si nemohl užít kvalitní spektákl. Asi nemohl. Po hodině a půl a dvou nezdařených pokusech o sebevraždu (možná kdyby se to Robertkovi a Mišelce povedlo, nemuselo to bejt tak dlouhý) jsem to nevydržel a šel si pokecat s výrobky s Kutné Hory. Přišel jsem až ke konci. A vlastně jsem o nic nepřišel. Robert si může tenhle kvalitní biják pověsit hned vedle Heist 657. 30% P.s.: Hank Azaria a jeho přirovnání slečen k autům by se mělo zařadit mezi kultovní scény. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Vždy som všetkým hovoril, aby investovali iba polovicu, lebo sa niečo môže stať. No ľudia sú veľmi chamtivý" No a toto povie práve ten, čo zruinoval život sebe i mnoho iným, práve pre svoju túžbu "všetko vlastniť". Výborný film, pre laika spôsobom spracovania rozhodne prijateľnejšie stráviteľný, ako taký "The Big Short". Kým ten išiel viac do hĺbky problematiky, v tomto prípade divák sleduje viac menej rozpad rodiny Bernieho Madoffa. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Bernie (Robert De Niro) volá Ruth (Michelle Pfeiffer), zanechá své ženě několik hlasových zpráv. To je však technicky nemožné, jelikož všechny hovory z federálních věznic musí být přijaté osobou, které vězeň volá. Zabraňuje to, aby lidé dostávali nechtěné telefonáty a hlasové zprávy od vězňů. (TheRay97)

Reklama

Reklama