Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Recenze uživatele Ouwen k tomuto seriálu (2)

Bojovník (2019) 

Přeci jen, mě Warrior trošku zklamal. Místama mi přišlo, že tvůrci nevěděli jak s danou látkou naložit, ale potěší plno herců z Banshee, Joe Taslim, který zde má hodně prostoru a i ten hlavní týpek není špatnej. Skvělé exteriéry, akorát zdejší mluva působí hodně nepřirozeně a místama na efekt. Akce je skvělá, trošku mi přeci jen chyběl větší tah na branku během soubojů, ale choreografie je precizní. Dost mimo mi přišla závěrečná hudba u každého dílu, to Banshee mělo vždy ukázkovej výběr písničky. Konec mě lehce přeci jen zklamal, čekal jsem dospělejší rozhodnutí, hlavní postavy, i když mám pocit, že má v plánu trošku tam ty základy rozervat a taky, že druhá série, pokud se jí tedy dočkáme, což doufám - nabídne daleko víc všeho v lepším provedení. Takovej edit; Myslím si, že jsem se nevyjádřil k akci tolik, jako to běžně dělám, takže - soubojů je dost, používají se řezné zbraně, choreografie je pestrá a bitky působí kontaktně. Jak Taslim, tak i hlavní týpek, jsou naprostý mašiny v bitkách a hlavně jejich dva fighty působí jako vrchol akčních scén. Místama mi však přišlo, že bitky nemaj takovou tu brutální destruktivitu, jako v Banshee, kde mě vyloženě unavoval každej chvat. Choreografie a architektura soubojů zde působí o proti Banshee, víc elegantně. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Charaktery jsou fakt vrstevnatý, akorát mi kolikrát přišlo že tvůrci ani přesně netuší, kam samotný děj nasměrovat. Co se týče akce, bitky mi přišly většinou průměrný. Dost pomalé, divně sestříhané a hlavně mi pilo krev otřesné nasvícení zejména v temných koutech či v noci, kde nic moc nebylo vidět. Jedinej souboj kterej jsem si užil, byl v posledním díle mezi hlavním týpkem a tím Irským, rasistickým buldozerem. Jo a pak i masakr v tom devátém díle. Ten kdo se těší na ten turnaj co zminuje EvilPhoEnix, tak at nemá vysoká očekávání, pač je krátkej, ten díl na něm nestojí a obsahuje jenom mikro souboje. K soubojům mi právě chybí ta emocionální nadstavba, kterou dokázal Antony Starr dodat v Banshee během každého souboje. Zde jsem během soubojů necítil vůbec nic, bohužel. ()

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama