Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Reb Brown tu sice oddělá brokárnou pár titanofobních vlkodlaků a svoji holku nakládá i přes džíny, ale na ten film nemá. Český divák tu má navíc ten další rozměr, tj. babička Kaplanová omládne do sexbomby co konstantně ukazuje výstřih (a v epicky sestříhanym závěru se našestnáckrát obnažuje), Krytinář tady mává řemdihem a nosí v uších vosk z posvátných svíček a Krausovi řikaj Tondo. A všemu vévodí rachejtlemi ozbrojený Christopher Lee co postuluje vyhubení vlkodlaků pomocí své Vampire-Kill Kit, ale o tom nikdo neví. A vůbec už nechápu ty synth-punkery, co stejnou písničku hrajou asi pětkrát a zřejmě se umí teleportovat. Blbost jak zvon, ale zábavná. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

V temné zemi vprostřed Evropy, kde výstředně oděné domorodé obyvatelstvo neustále tančí v ulicích na divé tóny houslí, hraje loutkové divadlo a vykořisťuje osoby s výškovým handicapem, žijí nadržené sovy (a výzvou k páření je tedy houknutí), sídlí též střídavě chlupaté a střídavě oholené ZLO v podobě plavovlasé královny vlkodlaků Stirby. Tu se vydává zlikvidovat Drac...lovec zrůd Stefan a dva naprosto zmatení & hrůzně nezahraní mladí amerikánští lidé (ona je hnusná, on je tzv. Mistr jedné minuty) a za použití brokovnic, zahnutých obřadních dýk a sekerníků v kněžském hávu vyorávají mezi místní populací, jež dosud neobjevila taje depilace, brázdu krve, smíchu i paniky. Jeden z filmů, kde je takřka každý moment Trololo, včetně závěrečných titulků, které jsou naprosto ultimátní. Jako bonus se zde rodáci z temné země mohou pokochat známými místy i ksichty v nejspíš doposud neviděných situacích. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná a dost milá blbůstka. Ultrabéčko (možná na hranici céčka) s hodně, hodně jednoduchým příběhem, který si s ničím neláme hlavu. Má to příjemný nádech gotična, erotiky a Eda Wooda :-). Masky ač jsou fakt dost směšné (Švankmajer se přesto dost snažil) tak mě strašně bavilo je sledovat a očekávat, s čím film zase přijde. Zajímavý střih. K tomu nějaké ty české lokace (orloj) a záplava československých herců s Jiřím Krytinářem a Janem Krausem (ten je dost hustej) v čele. Jak říkám, je to blbost, která by si objektivně zasloužila možná ještě menší hodnocení, než tady má, ale mě to tak nějak sedlo a dost mě to pobavilo. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: A tak jo - Vlci z Vlkova v Transylvanii Českého Krumlova. -------Absolutní béčko. Špatné herecké výkony a primitivní děj. Jenže se to celé točilo v Československu a jsou tam věci, které jen tak běžně v hororech k vidění nebývají. Předně potěší české reálie a také štěky některých českých herců. Třeba Jirka Krytinář tam má docela zajímavou roličku. A jestli mě zrak nešálí tak jsem tam viděl i Kelišovou ze Slunce, sena ... ! Další důvodem proč se na Howling 2 podívat je opravdu sexy hlavní záporačka. Vůbec nahoty je ve filmu docela dost. Vlkodlačí sex se jen tak nevidí. Krom toho kdy se vám poštěstí vidět vyhřezlé oči a střeva Jirky Krytináře? Kvílení 2 je opravdu pěkná rarita. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak jediné co mě zde zaujalo trošku víc je asi účast českých herců v tomto velmi nepodařeném pokračování. Masky vlkodlaků stejně jako kožešinové rukavice jsou spíše k smíchu, možná i pláči. Dějově to stojí za starou belu, ale nebudu tvrdit, že jsem se u toho párkrát nezasmál. Každopádně tento výtvor hodnotím jako jeden z nejhorších dílů celé série. Ani Christopher Lee to nedokázal zachránit svým podprůměrným výkonem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Jediný film zo série, ktorý nadväzuje na udalosti z pôvodnej snímky. (beso74)
  • Jenny (Annie McEnroe) je ke konci filmu spoutána v kostnici, která se nachází v chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníku. (Všežrout)
  • Část filmu se natáčela také v zámku Jezeří u Horního Jiřetína na Mostecku. Filmaři zde pro potřeby natáčení pomalovali zdi jedné z místností, která tak zůstala dodnes. (Rachmanino)

Reklama

Reklama