Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

houska2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně slabý odvar Všechnopárty, či Show Jana Krause. Výběrem hostů se nedá nic zkazit, nicméně komunikace pana Kopty s hosty, někdy pro mě docela trapná a nevtipná, prostě celý průběh mě absolutně neoslovil a nelze to srovnávat s výše uvedenými pořady. Pan Kopta se hodí spíše jako host, bohužel ne jako moderátor. ()

kilobyte odpad!

všechny recenze uživatele

Kopta vůbec nezvládá roli moderátora. Místo aby dal prostor hostům a něco z nich dostal, rochní se ve vlastní vtipnosti, která mu v tomhle pořadu vůbec nejde. Nejhůře mi je, když si nechá přivést rekvizity. To je pak koncert trapnosti. Po 5 dílech (ani nevím proč jsem jich viděl tolik) musím konstatovat, že neprobíhá žádné zlepšení a silně pochybuji, že pořad vydrží déle než jednu sezónu. ()

Reklama

BruceTichac 

všechny recenze uživatele

Pana Koptu mam rad, ale porad Koptashow se tvurcum nepovedl. Tesil jsem se na porad typu Vsechnoparty nebo Show Jana Krause. Bohuzel se jedna o estradni show, ktere tady vznikaly v 90. letech - umely nuceny smich divaku, predem dane dialogy, nuceny potlesk,.... Porad nezachranili ani zajimavy hoste. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zoufale vedený a nevtipný pořad jsem už dlouho neviděl a neslyšel. Veselé historky bez humoru, tápající hosté, moderátor beze smyslu pro timing - zlatý Šíp, který i přes svůj věk dokáže stále moderovat vtipně a v podstatě citlivě, i když jede po hraně. Tady mi často spousta věcí už přijde za hranou trapnosti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravda, Václav Kopta se od dob Sněžek a machrů dost prostorově i vzhledově změnil, to však neznamená, že ho budu sprostě urážet. ON to chlapík nemá zrovna jednoduché, ale na podobný projekt kývnout neměl. Není to totiž jen o kvalitě hostů, co si tam zve, jako spíš o samotný koncept – který už tu byl tolikrát - je okoukaný, že nemá moc šancí na úspěch – navíc když to moderuje ne moc dobrý „moderátor“, který by se měl raději i nadále věnovat herectví, kde je pevnější v kramflecích… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Show se natáčí v brněnském studiu České televize. První díl se natáčel 17. prosince 2018. (Henry007)

Reklama

Reklama