Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravda, Václav Kopta se od dob Sněžek a machrů dost prostorově i vzhledově změnil, to však neznamená, že ho budu sprostě urážet. ON to chlapík nemá zrovna jednoduché, ale na podobný projekt kývnout neměl. Není to totiž jen o kvalitě hostů, co si tam zve, jako spíš o samotný koncept – který už tu byl tolikrát - je okoukaný, že nemá moc šancí na úspěch – navíc když to moderuje ne moc dobrý „moderátor“, který by se měl raději i nadále věnovat herectví, kde je pevnější v kramflecích… ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát lepší, než třeba 7 pádů Honzy Dědka. Vašek Kopta má komediální talent a i jako moderátor za mě říkám OK. Takový právě Honza Dědek, to je nevtipa nepohotový neumětel, že ten jeho pořad se udržel mi hlava nebere. Bude to asi jedině díky zajímavým hostům, protože jinak v konkurenci Šípa nebo Krause Dědek absolutně nemá šanci. Vašek Kopta za mě říkám v pohodě, v lepším průměru. Škoda tohoto jeho pořadu. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ZATÍM , tak nějak slabota . Kopta není moderátor a jde to na něm vidět . SNAD časem nastane zlepšení , jen nevíme kdy . Navíc je to krátké , divné střihy a když jsou tři hosté najednou , tak je to je to velké sousto i pro lepší moderátory než je pan Kopta . Pokud bude stejné schéma , pořad , asi , brzy skončí . ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Kopta's Graham Norton Show? Proč ne. Kopta není špatný. Problém je v tom, že je to hrozně prostříhané a drasticky krátké a nepůsobí to přirozeně. Zase je ta pravda, že to je taky o hostech a jejich výřečnosti. Každopádně u těchhle show je potřeba vytrvat na nějakých 5 dalších dílů, jak se to vyvrbí. AD. a co Vám budu povídat, hnulo se to špatným směrem, který se extrémně míjí s tím, čemu chci v neděli večer dávat všanc svůj čas. 20% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Použijem teraz českú hantírku a spýtam sa: Ty vole, co je to za mrdku? Čo sa to objavilo na obrazovke českej verejnoprávnej televízie? Píčo! Ako je možné, že takýto primitívny, hnusný, debilný tlustoprd dostal priestor v hlavnom vysielacom čase prezentovať svoju úbohosť, bazbrehú trápnosť, nudnú exhibíciu a moderátorskú impotenciu? Kurva Kopta, to je aký kokot? Kde v piči ho vyhrabali? Kto ho pretlačil do ČTV? Splachnite to hovno čo najskôr do žumpy. Veď je to totálny odpad! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Show se natáčí v brněnském studiu České televize. První díl se natáčel 17. prosince 2018. (Henry007)

Reklama

Reklama