Reklama

Reklama

Smrt nás spojí

(seriál)
  • USA Dead to Me
Trailer 2
USA, (2019–2022), 15 h 44 min (Minutáž: 27–39 min)

Tvůrci:

Liz Feldman

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Christina Applegate, Linda Cardellini, Max Jenkins, James Marsden, Luke Roessler, Sam McCarthy, Keong Sim, Edward Asner, Telma Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Výbušná vdova pátrající po řidiči, který srazil jejího manžela a ujel, se spřátelí s excentrickou optimistkou, která tak trochu něco skrývá. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (48)

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

V tomhle seriálu se toho neskutečně moc nabrečí, zvláště v druhé sérii, ale víte co? Vůbec to neotravuje, protože ty emoce jsou více než pochopitelné. Líbí se mi, jak se propojuje drama dvou žen, které mají mezi sebou zvláštní propojení, černý humor, který děj příjemně zpestřuje a emocionální vypětí, které je znát v každé epizodě. Christina Applegate byla vždycky skvělá herečka, ale postava Jeny jí neskutečně sedí. Linda Cardellini se ale nenechává zahanbit "zkušenější" kolegyní a zdárně jí sekunduje. Dead to Me má v sobě hodně zvratů, což je fajn a půlhodinové epizody jsou přesně tou délkou, která k tomuto seriálu sedí. Za mě naprostá spokojenost a doufám, že se dočkáme třetí a možná i více sérií. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Za mě skvělý, neotřelý seriál. Bez klišé a se supr zajímavou zápletkou a promyšlenými zvraty. Navíc chemie mezi Applegatovou a Cardellini byla skvělá! Tak se ptám tvůrce Liz Feldmanové, proč, sakra proč, celý seriál pokazíte posledním dílem, jen aby se pokračovalo další zbytečnou sérií?? Dalo se to vyřešit tolika různými způsoby, třeba to jen natáhnou o dva další díly. Toto je neodpustitelné! I přesto jsem si to užil a určitě se podívám na druhou sérii. ()

Reklama

Trešlson 

všechny recenze uživatele

Druhá sezóna malinko překombinovaná a seriálu člověk musí odpustit občasnou předvídatelnost a na druhou stranu pak naprostou absurdnost některých situací. Ale tak na tom je celý seriál postaven. Černohumorný styl mi dost sedí a v podání ústřední dvojice Applegate/Cardellini se jedná o povedený mix Americké krásy, Odpočívej v pokoji nebo konkurenčního Barryho od HBO. Kdo si na absurdity potrpí a Barryho neviděl, doporučuji spíš to, ale s Dead to Me rozhodně chybu neuděláte, protože zvolený formát cca 35 minut na díl je pro tenhle kousek naprosto ideální. Třetí sezóna má být tou poslední a vlastně se na ni i dost těším. 80% ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Velmi oddychový seriál, který řadím někde mezi Zoufalé manželky a Santa Clarita Diet. Na Lindu Cardellini jsem si musela trošičku zvykat, zatímco Cristině Applagate fandím hned od začátku. Potěšila i dvojrole Jamese Mardsena a hlavně jeho účast v druhé sérii.Občas i něco k zamyšlení a vůbec ne špatné. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem se tomuto seriálu vyhýbal, protože jsem si myslel, že to nebude nic pro mě. Dnes jsem velice rád, že jsem si ho nakonec pustil. A překvapivě ani druhá řada nezklamala. Děj krásně plynul, že jsem těch deset dílů shlédnul během jednoho dne. A i když to bylo chvílemi trošku moc uřvané, tak mě to bavilo. A Christina s Lindou k sobě dokonale padly a dokázaly ten příběh utáhnout. ()

Galerie (323)

Zajímavosti (5)

  • Christina Applegate začala po dotočení prvej série navštevovať terapeuta, pretože ju jej postava veľmi poznačila. (dwdb)

Reklama

Reklama