Reklama

Reklama

Telefon

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Žijí ve stejném bytě, ale každá v jiné době. Sériová vražedkyně se dovolá ženě, od které ji dělí dvacet let, a vsadí její minulost i život, aby změnila vlastní osud. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Je to takový trochu víc brutálnější Lake House. A co víc, je to fakt super film. Na to, že trvá skoro 2 hodiny, jsem se vůbec nenudil a uteklo mi to jako voda. Na začátku mi sice chvíli trvalo, než jsem zjistil co se vlastně děje, ale co nevidět jsem se vžil do příběhu a netrpělivě čekal jak to dopadne. Na závěr je to dost napínavé a konec byl taky celkem překvapivý. Někdo by mohl říct, že ten film občas nedává smysl, ale kdo ví jak vlastně časový paradox funguje? Nikdo. Každopádně, doposud jsem moc korejských filmů neviděl, ale v budoucnu jim dám určitě šanci. 7/10. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Už už jsem šahal po velice tučných čtyřech hvězdách, ale ten konec mě zklamal, a to na plné čáře. Samozřejmě, když přihlédnu ke zbytku, tak uznání nadstandardních žánrových kvalit se ten film bezpochyby dočká. Samotný námět člověk mohl zaznamenat u pár jiných filmů z minulosti (jako příklad uvádím Frekvenci), ale to zpracování s sobě skrývalo jistý druh kouzla. Ač se to nemusí na první pohled zdát, tak se jedná o dost minimalistický snímek založený zejména na výkonech obou hlavních postav. Ta herečka ztvárňující tu vražedkyni byla jedním slovem brilantní, svou sokyni porazila v rámci předvedeného výkonu o pěkný parník. Scénář se udržoval vysoko po většinu stopáže, zvraty se zde nešetřilo a párkrát se mi stalo, že jsem na ty plot-twisty čuměl jak puk. O napětí není nouze, pár sekvencí ve vás chvilkami vyvolá náběh na infarkt, v tomhle ohledu luxus. Jen je fakticky škoda, že takto úžasně rozehranou podívanou s nápaditým scénářem se rozhodli uzavřít tak překombinovaným a pro mě nepochopitelným koncem. Třeba mi to při druhém zhlédnutí bude dávat větší smysl, ale prozatím musím film ohodnotit známkou tři plus. 7/10 ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jo, zalezu do baráku, ale napřed ti ustřelím palici a pak usnu jako mimino, to se můžeš vsadit. Takový sráče jako vy jsme v Korei skládali pěkně na sebe, místo pytlů s pískem.. díky Walte, a teď já. Takový plagiátorský sráče jako vy jsme na ČSFD skládali k odpadu k hnoji, místo červených procentech.. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovými slučkami, mám do cela rád. A táto je vysoko intenzívna, nepredvídateľná a aj a to hlavne na konci, už aj trocha prekombinovaná. Do asi polky filmu má film veľmi bavil, len potom sa začal riadne zamotávať v záplave zvratov a point. Je pravda, že aj keď sa tu toho dialo veľmi veľa, tak si film udržal celkom solídnu úroveň logiky i keď mierne zakopnutia tu boli. Najviac som nepochopil načo hlavná hrdinka povedala vražedkyni o noži, keď ju vzápätí chcela sama zabiť a potom len pozerala, ako jej nezmyselne rozhodnutie mení chod udalostí. Je to pútavé, ale keďže minulosť bola stále ďaleko vpredu ako budúcnosť a bolo zrejmé, že i režisér a scenárista v jednej osobe, je viac naklonený k minulosti, tak bolo zrejmé, ako to celé dopadne. Je to medzi 3 a 4*, ale už si ani nepamätám, kedy som naposledy videl slušný mind fuck, tak sa prikloním k 4*. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Aniž bych se před projekcí podíval na hodnocení jsem ihned po dokoukání věděl, že tu budou experti, kteří to tu budou neopodstatněně hejtit, no nebyl jsem zklamán. Kol je už teď velice nedoceněná záležitost, která definuje můj oblíbený styl filmu, což je podobně jako u loňského Parazita film, kde pořádně nevíte, co za další žánr na Vás může vykouknout za dalších pět minut, což se právě objevuje i tady. Člověk se podívá na obsah filmu a hned mu musí prolítnout hlavou myšlenka, že co za blbost tohle je, ale nenechte se odradit, Kol má opravdu kvalitně napsaný scénář, všechno je zobrazeno velice čistě a srozumitelně, jediné v čem se můžete občas ztratit jsou postavy, ale pro lidi, co už nějaký ten asijský snímek viděli to nebude žádný problém. Jak už jsem psal, všechno je to naprosto nepředvídatelné a to i přesto, že tak nějak tušíte kam to směřuje. Do toho jsem viděl jeden z nejlepších hereckých výkonů posledních dob, který předvedla Jun Jong-seo, coby dokonalá sériová vražedkyně. Když tak nad tím přemýšlím, tak si od Akmareul boattda, kde zahrál absolutně vynikající Choi Min-sik nevzpomínám na tak charismatického antihrdinu. Zase po nějaké době dokonalost, která mě nesmírně potěšila. 5* ()

Galerie (50)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení začalo 3. ledna 2019 a bylo ukončeno 2. dubna 2019. (PamPero 1)

Reklama

Reklama